dira, mane, puoliau ieškoti užrašuose pavardės Aš tai pas Žostautienę užsirašiau.
Tikiuosi periodontologo man neprireiks, oi tikiuosi
O nuskausminamųjų išrašė kokių ir po kiek laiko nebeskauda?
idomu,kodel denticijoj higieninis valymas 400 lt. kai paklausiau kaip atlieka,pasake kad mechaniskai pagramdo,paskui ultragarsu ir tada perlu dulkem. is esmes,nieko tokio,ko kiti uz 200 nepadaro. dar didele nuostaba sukele tas faktas,kad viska per 30 min padaro..tai ka,jie toki maksimalu laika skiria,suprask,cia jau kai sudetingas valymas,tai per 30 min atlieka???
QUOTE(Maserati @ 2008 04 06, 21:49)
idomu,kodel denticijoj higieninis valymas 400 lt.
Oho - 400 Lt
QUOTE(Sophi @ 2008 04 06, 23:04)
Oho - 400 Lt
Imlantologijos centre, kaip as jau anksciau rasiau, man pirma karta dare burnos higiena tai as irgi mokejau 400lt, bet man per du kartus daer po 30min.
QUOTE(Anira @ 2008 04 07, 09:53)
Imlantologijos centre, kaip as jau anksciau rasiau, man pirma karta dare burnos higiena tai as irgi mokejau 400lt, bet man per du kartus daer po 30min.
Vėl susitikom Man ir higieninį valymą impl. centre darys balandžio gale. O kada tau darė? Ir kas? Nes man po breketų gal reiktų pabalinti, nors gydytojas sakė, gal užteks tik h.valymo.. Reiks pasiruošti sumelę...
QUOTE(mazgis @ 2008 04 07, 10:12)
Vėl susitikom Man ir higieninį valymą impl. centre darys balandžio gale. O kada tau darė? Ir kas? Nes man po breketų gal reiktų pabalinti, nors gydytojas sakė, gal užteks tik h.valymo.. Reiks pasiruošti sumelę...
O kaip tu jautiesi be breketu? As tai daugiau neinu ten higieninio valymo darytis , perbrangu man. Dare man jau antra karta vasario pabaigoje Zalgirio klinikoje, Zostautiene. Kai pirma karta ten apsilankiau, tai mokejau 120lt, dabar sako pabrango, bet jei skabinu ir uzsirasau tiesiai pas gydytoja, tai moku ir dabar 120lt Dar siandien buvau pas ortodonte, tai pasake, kad artejame prie finiso, liko tik tarpus uzdaryti.
QUOTE(Anira @ 2008 04 07, 10:25)
< Dare man jau antra karta vasario pabaigoje Zalgirio klinikoje, Zostautiene. >
O tai ji gerai savo darbą padaro? Kaip ji tau?
QUOTE(mazgis @ 2008 04 07, 10:58)
O tai ji gerai savo darbą padaro? Kaip ji tau?
Man labai patinka, kaip ji dirba, be to ji dar ir kaip zmogus labai yra maloni
QUOTE(Dykuma @ 2008 03 22, 18:02)
dira, mane, puoliau ieškoti užrašuose pavardės Aš tai pas Žostautienę užsirašiau.
Na, aš manau, kad neprireiks, o aš pati, tai operacijos atsisakiau ir vėl vasaros pabaigoje užsirašysiu valymui Žalgiryje.
Na, o nuskausminamųjų tai neišrašė, o pasakė, kad Ibufeną, Ibuprofeną pagerčiau ir viskas. Aš tai Ketanovo turėjau - jis stipresnis ir paracetamolio išgėriau, nes kažkaip nekaip jaučiausi. Tai kitą dieną jau galėjau ir taip pakęsti - tik truputį skaudėjo. Pirma naktelė sunkesnė.
QUOTE(Anira @ 2008 04 07, 09:53)
Na man darė du kartus po 1 val., tai gavosi iš viso virš 100 Lt., tiksliai nebepamenu...
QUOTE(Pasaulė @ 2008 04 07, 16:39)
Na man darė du kartus po 1 val., tai gavosi iš viso virš 100 Lt., tiksliai nebepamenu...
Po 1val. Oho!!! O kur, kada?
Ir nė kiek neskaudėjo, jokių nuskausminamųjų neprireikė.
Papildyta:
Pernai dariausi pirmą kartą, tad reikėjo per du kartus, o šįmet užteko vieno karto, bet vis tiek valandą užtruko. O dariausi Dantyje Vilniaus gatvėje - labai faina higienistė.
Papildyta:
QUOTE(Anira @ 2008 04 07, 16:41)
Po 1val. Oho!!! O kur, kada?
Pernai dariausi pirmą kartą, tad reikėjo per du kartus, o šįmet užteko vieno karto, bet vis tiek valandą užtruko. O dariausi Dantyje Vilniaus gatvėje - labai faina higienistė.