Labukas:)
nesenai prasiau kontaktu higienistes, bet neisejo nueit tai sulaukiau kol toj klinikoj kur lankaus higieniste laiko rado, tai pagaliau padare man higienini valyma:)
tai zinoma nera malonu bet nieko baisaus buna ir blogiau ir visai man patiko visas tas reikalas palikau 100 litu bet manau visai normali kaina nes yra kur tikrai brangiau (kalbu apie Kauno kainas)o rezultatas.. geras ir pati gydytoja super:)
Aš Žalgiryje dariau - tai pusė burnos su nuskausminimu kainavo 75 litus Kitą mėnesį laukia kita pusė, nes nuskausminti visų iš karto negali, o mano dantys jautrūs - tai be nuskausminimo nei iš vietos
Na Zalgirio poliklinikoj pas studentus ir uz 10Lt galima akmenis nusivalyti, tik teks kokia valandele pasedeti, nes leciau dirba :)Bet jei tai ne problema, prasomlauksim
Sveikos! Vasario 22d apsilankiau pas burnos higieniste Zalgirio klinikoje. Antra karta ejau pas ta pacia gydytoja, na ir vel esu labai patenkinta Sumokejau tik 120lt O dirba ji tikrai labai kruopsciai, ir kaip supratau, jei nenoriu moketi daugiau, tai reikia ir kita karta skambinti jai i mob. telefona, o jei per registratura, tai bus brangiau.
Sveikos! Vasario 22d apsilankiau pas burnos higieniste Zalgirio klinikoje. Antra karta ejau pas ta pacia gydytoja, na ir vel esu labai patenkinta Sumokejau tik 120lt O dirba ji tikrai labai kruopsciai, ir kaip supratau, jei nenoriu moketi daugiau, tai reikia ir kita karta skambinti jai i mob. telefona, o jei per registratura, tai bus brangiau.