Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

QUOTE(Morepink @ 2008 01 09, 13:44)
As irgi Gidentoje dariausi, sumokejau 170 Lt 4u.gif

Jei paziuretum kainorasti svetaineje www,gidenta.lt, tai pamatytum, kad higienos proceduros kaina skelbiama 1 danciui. Matyt pas Jus daugiau dantu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 01 09, 14:38)
Jei paziuretum kainorasti svetaineje www,gidenta.lt, tai pamatytum, kad higienos proceduros kaina skelbiama 1 danciui. Matyt pas Jus daugiau dantu. ax.gif

Kitose klinikose kaina irgi priklauso nuo dantų skaičiaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 01 09, 14:38)

schmoll.gif Kaina galutinė niekada nebus parašyta kainoraštyje, nes kažkiek yra pripliusuojama dėl sudėtingumo, panaudotų medžiagų kiekio ir t.t. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 01 09, 23:27)
schmoll.gif Kaina galutinė niekada nebus parašyta kainoraštyje, nes kažkiek yra pripliusuojama dėl sudėtingumo, panaudotų medžiagų kiekio ir t.t. cool.gif

drinks_cheers.gif Teisybė ir tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nea @ 2008 01 08, 21:59)
Labukas:)
nesenai prasiau kontaktu higienistes, bet neisejo nueit tai sulaukiau kol toj klinikoj kur lankaus higieniste laiko rado, tai pagaliau padare man higienini valyma:)
tai zinoma nera malonu bet nieko baisaus buna ir blogiau ir visai man patiko visas tas reikalas palikau 100 litu bet manau visai normali kaina nes yra kur tikrai brangiau (kalbu apie Kauno kainas)o rezultatas.. geras thumbup.gif  ir pati gydytoja super:)

Labas, gal gali parašyti kur higieninis valymas kainavo tik 100 Lt Kaune? Skambinau į daugelį klinikų, tai visur 1 dantis- 5 Lt.
Atsakyti
Šiandien buvau Dantyje, tai nuvalė viršutinius krūminius (priekinių nereikėjo) ir visus apatinius dantis, po to viską nupoliravo. Sumokėjau 88 Lt. ax.gif
Atsakyti
Aš Žalgiryje dariau - tai pusė burnos su nuskausminimu kainavo 75 litus
Kitą mėnesį laukia kita pusė, nes nuskausminti visų iš karto negali, o mano dantys jautrūs - tai be nuskausminimo nei iš vietos
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2007 09 27, 09:36)
Man du kartus dare su Smeliasrove smile.gif Man atrodo, kad rankiniu budu tik akmenukus nuu dantuku nuima, tai nera visos burnos higiena.

O gal zinot, kur Klaipedoj tokiu budu daro higienini valyma g.gif ax.gif
Atsakyti
Na Zalgirio poliklinikoj pas studentus ir uz 10Lt galima akmenis nusivalyti, tik teks kokia valandele pasedeti, nes leciau dirba :)Bet jei tai ne problema, prasomlauksim smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Vasario 22d apsilankiau pas burnos higieniste Zalgirio klinikoje. Antra karta ejau pas ta pacia gydytoja, na ir vel esu labai patenkinta thumbup.gif Sumokejau tik 120lt thumbup.gif O dirba ji tikrai labai kruopsciai, ir kaip supratau, jei nenoriu moketi daugiau, tai reikia ir kita karta skambinti jai i mob. telefona, o jei per registratura, tai bus brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 28 vasario 2008 - 14:11
QUOTE(Anira @ 2008 02 28, 15:10)
Sveikos! Vasario 22d apsilankiau pas burnos higieniste Zalgirio klinikoje. Antra karta ejau pas ta pacia gydytoja, na ir vel esu labai patenkinta  thumbup.gif  Sumokejau tik 120lt  thumbup.gif  O dirba ji tikrai labai kruopsciai, ir kaip supratau, jei nenoriu moketi daugiau, tai reikia ir kita karta skambinti jai i mob. telefona, o jei per registratura, tai bus brangiau.

O pas kurią gydytoją buvai, jei ne paslaptis.....
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 02 28, 20:32)
O pas kurią gydytoją buvai, jei ne paslaptis.....

Pas Diana Žostautiene smile.gif
Atsakyti