Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

QUOTE(3in1 @ 2007 09 24, 10:37)
O kur cia tiek moki? blush2.gif
Noriu eiti pasidaryti higiena, nes vaika baigiau maitinti, tai zadu pradet tvarkyt dantukus.
Tik niekaip negaliu issirinkt kur eiti, nes nesenai atsikraustem i Vilniu, noriu kad butu nebrangiai ir geras rezultatas rolleyes.gif
Gal patarsit tos kurios daretes, galit ir i az rasyt
Busiu labai dekinga 4u.gif

Man patinka čia.
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2007 09 24, 18:22)
Sveika! Gal tu cia skaitei, kur as rasiau, kad mokejau 400lt, bet ten gerai man padare, bet vis tiek ten nebenoriu daugiau. Rugpjucio pabaigoje buvau pas burnos higieniste Žostautiene, zalgirio klinikoje, mokejau 120 ir rezultatu esu patenkinta labai  thumbup.gif  Kita karta vel pas ja eisiu  biggrin.gif

Ar ten lengva patekti g.gif ?
Beje gal kas lankotes kur nors Karoliniskese ar aplink...
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2007 09 25, 10:16)
Ar ten lengva patekti g.gif ?
Beje gal kas lankotes kur nors Karoliniskese ar aplink...

Labas rytas! PAskambink i Zalgirio klinikos registratura ir uzsiregistruok pas ta gydydytoja. As apie savaite laukiau tik. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 02 21, 15:17)
Budai: Budai yra 3.  Rankiniu budu -su taip vadinamom -kiuretem. Gydytoja ,arba higieniste gramdo akmenis su tokiais kabliukais.
Su ultragarsu -arba taip vadinamu -skaleriu. Tai kaip jau rase merginos 'cipentis "aparatas ,kuris vibruoja ir tokiu budu numusa akmienis.Virs dantienu ir po.
Smeliasrove -arba kai kurie vadimna "Soda".Tai aparatas ,kur didele srove eina sodos milteliai ir purskia vanduo .Tai vat nuo smelasroves dantys siek tiek atbala. Vien del to,kad -soda.Su smelesrove -valomas -apnasas  nuo kavos, arbatos, rukimo. 
Dar kaikurie po visko naudoja poliravimo pastas.

Ir dar domina, kokiais budais jums dare? kazkaip nenoreciau, kad rankiniu budu nuiminetu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2007 09 27, 10:09)
Ir dar domina, kokiais budais jums dare? kazkaip nenoreciau, kad rankiniu budu nuiminetu blush2.gif

Man du kartus dare su Smeliasrove smile.gif Man atrodo, kad rankiniu budu tik akmenukus nuu dantuku nuima, tai nera visos burnos higiena.
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2007 09 27, 13:36)
Man du kartus dare su Smeliasrove smile.gif Man atrodo, kad rankiniu budu tik akmenukus nuu dantuku nuima, tai nera visos burnos higiena.

Na bet cia aprasyta visi budai kurie akmenis nuima g.gif
o man reiks nuiminet, todel nenoreciau kad rankiniu budu nuiminetu, o visa kita tai jau paskui, o ka dare tau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3in1: 27 rugsėjo 2007 - 11:55
QUOTE(3in1 @ 2007 09 27, 12:55)
Na bet cia aprasyta visi budai kurie akmenis nuima g.gif
o man reiks nuiminet, todel nenoreciau kad rankiniu budu nuiminetu, o visa kita tai jau paskui, o ka dare tau?

Atleisk, nelabai supratau tavo klausima. Na man dare visos burnos higiena(t.y nueme akmenis, apnasas nuo arbatos, kavos ir t.t, isvale visa burna biggrin.gif )
Atsakyti
Na klausiau ka apart akmenu salinim o dare?
Aisku, dekui uz info bandysiu skambint prisiregistruot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2007 09 27, 13:12)
Na klausiau ka apart akmenu salinim o dare?
Aisku, dekui uz info bandysiu skambint prisiregistruot ax.gif

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti

Jeigu reikes, galesiu paieskoti tos burnos higienistes telefona mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 27 rugsėjo 2007 - 15:25
QUOTE(3in1 @ 2007 09 27, 10:09)

Aš manau, kad visus būdus gali tekti pritaikyti, nes ne visur su smeliasrove prieisi. Bijau, kad be rankinio neapsieis... Bet ten nieko baisaus, net nesijaucia, kad ka gramdytu ar ko nors panasaus.
Atsakyti
Pazirejau ju kainorasti ir pamaniau, kad cia tik tau tiek kainavo, nes jau antra karta dareisi unsure.gif . manau man kainuos daug daugiau...
beje kaip su siuntimu? parasyta be siuntimo ~70 Lt reikia susimoket.
Atsakyti