Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

QUOTE(La fraise @ 2007 08 30, 19:27)
o kaip cia nuskausmina ? taip pat kaip ir taisant dantuka?  rolleyes.gif

Man dantenas tepe lidokoinu. Truputi bjauru, nemalonus skonis burnoje. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2007 08 30, 18:56)
Tai ir planuok gruodžio mėnesiui mirksiukas.gif

As irgi taip manau, gydytojas sake, kad dar akmenu nera, bet reikia salinti apnasas. Tai palauksiu iki gruodzio, ogal iki sausio, kad vasario men vel neprikibtu. schmoll.gif
Atsakyti

Man nenuskausmino - ir tikrai visai neskaudėjo smile.gif Čia gal nuo dantenų jautrumo priklauso ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2007 08 30, 20:27)
As irgi taip manau, gydytojas sake, kad dar akmenu nera, bet reikia salinti apnasas.

Per 3 mėn. jau apnašų prisikaupė g.gif Gal dantis blogai valai?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 08 30, 20:40)
Man nenuskausmino - ir tikrai visai neskaudėjo smile.gif  Čia gal nuo dantenų jautrumo priklauso ax.gif

Man irgi ne. Ir neskaudėjo. Nors jei reikia dantį taisyti, tai būna, kad ir porą dozių reikia suleisti... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2007 08 30, 20:27)
As irgi taip manau, gydytojas sake, kad dar akmenu nera, bet reikia salinti apnasas. Tai palauksiu iki gruodzio, ogal iki sausio, kad vasario men vel neprikibtu. schmoll.gif

Aš tai nelaukčiau. Jei yra apnašų, tai ir akmenų gali iki to laiko susidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 08 30, 20:40)
Man nenuskausmino - ir tikrai visai neskaudėjo smile.gif  Čia gal nuo dantenų jautrumo priklauso ax.gif

hm, tai is kur dabar zinot ar man skaudes ar neskaudes laugh.gif

o pasiulo nuskausminti is karto ar reikia paciai paprasyti ? kai akmenis valo, tai nieko ten neskauda, jausmas nemalonus, bet kenteti tikrai imanoma rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La fraise: 31 rugpjūčio 2007 - 17:38
QUOTE(La fraise @ 2007 08 31, 18:37)
hm, tai is kur dabar zinot ar man skaudes ar neskaudes  laugh.gif

o pasiulo nuskausminti is karto ar reikia paciai paprasyti ?  kai akmenis valo, tai nieko ten neskauda, jausmas nemalonus, bet kenteti tikrai imanoma  rolleyes.gif

Kai man darė, higienistė pasakė, kad bandysiu be nuskausminimo, jei skaudės -nuskausmins, bet neskaudėjo ax.gif
Atsakyti

Labas rytas! Nuskausmina taip pat kaip taisant dantuka, nu bent taip man dare, esu labai jautri skaumui. O si karta pasake bandom be vaistu, tai taip vis bande bande ir iki galo viska ir isvale be vaistuku biggrin.gif Kazkiap visai neskaudejo biggrin.gif

Kaip Sophi sake, kad jeigu suskauda tai ir nuskausmins mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2007 08 30, 12:48)
Tikrai kad nerealiai brangu. Man su nuskausminimu "Gidentoje" kainavo 150 Lt. Ir dar klausimukas. Pries 3 men dariausi, o pirmadieni gydytojas jau liepe vel planuoti higienini valyma. Kaip ir ankstoka butu, nes higieniste man sake, kad sekanti karta reikes valyti gruodzio men g.gif  g.gif  g.gif .

Florestina, as tai palaukciau iki grudzio, nes perdaznai higienini valyma darytis man atrodo taip pat nera gerai, dantukai per daug jautrus gali pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(1111 @ 2004 06 18, 13:46)
Smurka, o tau nesusidare toks ispudis, kad po valymo daug greiciau akmenys ant vidines dantu puses kauptis pradejo g.gif  Nu nezinau, as irgi pries metus dariausi ta valyma, tai dabar baisu kas darosi ohmy.gif Pries tai kaskaip to nebuvo dry.gif

na as kazkada irgi issivaliau dantukus. nueme akmenis, pasveite, nupoliravo. graziai atrode, bet.........dbr einu valyt kas 4 men mazdaug nes ziauriai greit tos apnasos kaupiasi:verysad: Neduok dieve neissivalysi dantu vakare, tai ryte jau ir matosi. ir siaip..geriu daug kavos, rukau...Na zodziu po tokio dantu valymo padaugeja prieziuros. zymiai daugiau. o kainos ivairios, 80lt moku
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2007 09 22, 20:46)
dbr einu valyt kas 4 men mazdaug nes ziauriai greit tos apnasos kaupiasi:verysad:

Kažin nesusilpnėja emalis nuo tokio dažno valymo g.gif
Na zodziu po tokio dantu valymo padaugeja prieziuros. zymiai daugiau...

Nepastebėjau, valau kaip ir anksčiau. Nors nerūkau ir kavos saikingai geriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2007 09 22, 21:46)
na as kazkada irgi issivaliau dantukus. nueme akmenis, pasveite, nupoliravo. graziai atrode, bet.........dbr einu valyt kas 4 men mazdaug nes ziauriai greit tos apnasos kaupiasi:verysad: Neduok dieve neissivalysi dantu vakare, tai ryte jau ir matosi. ir siaip..geriu daug kavos, rukau...Na zodziu po tokio dantu valymo padaugeja prieziuros. zymiai daugiau. o kainos ivairios, 80lt moku

O kur cia tiek moki? blush2.gif
Noriu eiti pasidaryti higiena, nes vaika baigiau maitinti, tai zadu pradet tvarkyt dantukus.
Tik niekaip negaliu issirinkt kur eiti, nes nesenai atsikraustem i Vilniu, noriu kad butu nebrangiai ir geras rezultatas rolleyes.gif
Gal patarsit tos kurios daretes, galit ir i az rasyt
Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2007 09 24, 10:37)
noriu kad butu nebrangiai ir geras rezultatas rolleyes.gif

Taip būna retai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 09 24, 13:43)
Taip būna retai unsure.gif

na bet noretusi blush2.gif
na gerai ir uz 150, tik ne virs 200 arba kaip kazkuri rase 400 ir dar nieko gero doh.gif mirksiukas.gif
tai va bijau, kad pati be jokiu rekomendaciju galiu pas ne kokius specus pakliut ir dar kosminem kainom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2007 09 24, 13:34)
na bet noretusi blush2.gif
na gerai ir uz 150, tik ne virs 200 arba kaip kazkuri rase 400 ir dar nieko gero doh.gif  mirksiukas.gif
tai va bijau, kad pati be jokiu rekomendaciju galiu pas ne kokius specus pakliut ir dar kosminem kainom rolleyes.gif

Sveika! Gal tu cia skaitei, kur as rasiau, kad mokejau 400lt, bet ten gerai man padare, bet vis tiek ten nebenoriu daugiau. Rugpjucio pabaigoje buvau pas burnos higieniste Žostautiene, zalgirio klinikoje, mokejau 120 ir rezultatu esu patenkinta labai thumbup.gif Kita karta vel pas ja eisiu biggrin.gif
Atsakyti