Profesionali burnos ertmės higiena tai procedūros, per kurias šalinamos mineralizuotos ir nemineralizuotos apnašos, poliruojami dantų ir plombų paviršiai.
Minkštosios apnašos valomos besisukančiomis guminėmis galvutėmis ir šepetėliais, naudojant specialiąją poliravimo pastą. Mineralizuotos apnašos nuo visų danties paviršių šalinamos ultragarsiniu aparatu ir su specialiais instrumentais. Nuvalius akmenis, dantys poliruojami.
Pigmentinės apnašos, susidariusios nuo rūkymo, kavos arbatos ir kitų dažančių medžiagų efektyviai ir greitai nuvalomos su specialia smėliasrove.
QUOTE(Sophi @ 2007 07 10, 18:59)
Kaina čia turbūt priklauso nuo miesto ir klinikos prestižo. Beje, akmenų nuvalymas - tik dalis profesionalios burnos higienos.
nesenai bandziau darytis higienini dantu valyma, per pirma karta apsilankyma,per 10 min akmenukus nuvale ir pasake kad dabar visko negali atlikt reikia tipo tepaliuka panaudot dantenoms, paskui skysti toki ir pasta panaudot ... kita karta atejau vel ji ten niurzge kad namo nori ir irgi palaike apie 10 min ir liepe ateit dar kita savaite .... gal dar viena pasta pabandyt (tipo nusipirkt is jos) .. tai mane uzkniso ... nes kiekviena karta eme nemazai babkiu o efekto jokio .... daugiau sakiau neeisiu i ta klinika nei uz ka ... aplinka bile kokia o pleso kaip prestiziniuose kabinetose ...dabar reikia normalu higienista rast !!!!
QUOTE(jevcia @ 2007 08 14, 11:05)
nesenai bandziau darytis higienini dantu valyma, per pirma karta apsilankyma,per 10 min akmenukus nuvale ir pasake kad dabar visko negali atlikt reikia tipo tepaliuka panaudot dantenoms, paskui skysti toki ir pasta panaudot ... kita karta atejau vel ji ten niurzge kad namo nori ir irgi palaike apie 10 min ir liepe ateit dar kita savaite .... gal dar viena pasta pabandyt (tipo nusipirkt is jos) .. tai mane uzkniso ... nes kiekviena karta eme nemazai babkiu o efekto jokio .... daugiau sakiau neeisiu i ta klinika nei uz ka ... aplinka bile kokia o pleso kaip prestiziniuose kabinetose ...dabar reikia normalu higienista rast !!!!
Tikrai kažkaip keistai man padarė viską per vieną kartą ir liepė ateit po 6 mėn., bet vėliau gal truputį eisiu - nepigus vis dėlto malonumas
QUOTE(Sophi @ 2007 08 14, 17:55)
Tikrai kažkaip keistai man padarė viską per vieną kartą ir liepė ateit po 6 mėn., bet vėliau gal truputį eisiu - nepigus vis dėlto malonumas
Taip, higieninini valyma rekomenduojama daryti kas 6 men.
Pirmadieni man antra karta dare higienini valyma, pirma karta kaip jau cia kazkur rasiau, mokejau 400lt , tai jau antra karta nuejau i kita klinika, i Zalgirio klinika, tai sumkejau 120. Rezultatas man ptiko ir cia ir gydytoja labai miela Drauge rekomendavo man ja, esu tikrai patenkinta ir kaina ir rezultatu
QUOTE(Anira @ 2007 08 29, 15:09)
Pirmadieni man antra karta dare higienini valyma, pirma karta kaip jau cia kazkur rasiau, mokejau 400lt
Kur čia tiek kainavo
QUOTE(Sophi @ 2007 08 29, 19:22)
Kur čia tiek kainavo
Vilniuje:) Implantologijos centre As ten pas Dalia Latkauskiene lankausi. Brangoka, ar ne?!
QUOTE(Anira @ 2007 08 29, 19:41)
Brangoka, ar ne?!
Čia jau ne tas žodis Įdomu, kuo ypatinga ta jų higiena
QUOTE(Sophi @ 2007 08 29, 19:57)
Čia jau ne tas žodis Įdomu, kuo ypatinga ta jų higiena
Nu tada man dare su nuskausminimu ir del to per du kartus, pasake kad kita karta bus pigiau, bet as sugalvojau geriau kitur nueiti Ir tikrai nesigailiu
QUOTE(Anira @ 2007 08 29, 19:59)
Nu tada man dare su nuskausminimu ir del to per du kartus, pasake kad kita karta bus pigiau, bet as sugalvojau geriau kitur nueiti Ir tikrai nesigailiu
Tikrai kad nerealiai brangu. Man su nuskausminimu "Gidentoje" kainavo 150 Lt. Ir dar klausimukas. Pries 3 men dariausi, o pirmadieni gydytojas jau liepe vel planuoti higienini valyma. Kaip ir ankstoka butu, nes higieniste man sake, kad sekanti karta reikes valyti gruodzio men .
QUOTE(Florestina @ 2007 08 30, 12:48)
Tikrai kad nerealiai brangu. Man su nuskausminimu "Gidentoje" kainavo 150 Lt. Ir dar klausimukas. Pries 3 men dariausi, o pirmadieni gydytojas jau liepe vel planuoti higienini valyma. Kaip ir ankstoka butu, nes higieniste man sake, kad sekanti karta reikes valyti gruodzio men .
Tai ir planuok gruodžio mėnesiui
o kaip cia nuskausmina ? taip pat kaip ir taisant dantuka?