Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

higiena dare kazkokiu graztu...na gal tai koks naujoviskas lazeris,bet panasiau buvo i grazta,,,jokiu ten rankiniu gramdikliu nenaudojo...
turejau,kas minute spjauti kraujuotas seiles,nes nebuvo vamzdelio ,kuriuo jas istraukia tiesiai is burnos...
nepoliravo su jokia poliruojancia pasta...
nedare jokio nupurskimo...
visa procedura uztruko apie 10 min.
ir patys prietaisai man pasirode nedezinfekuojami...
Atsakyti
QUOTE(gvadalupe @ 2007 05 18, 20:09)
higiena dare kazkokiu graztu...na gal tai koks naujoviskas lazeris,bet panasiau buvo i grazta,,,jokiu ten rankiniu gramdikliu nenaudojo...
turejau,kas minute spjauti kraujuotas seiles,nes nebuvo vamzdelio ,kuriuo jas istraukia tiesiai is burnos...
nepoliravo su jokia poliruojancia pasta...
nedare jokio nupurskimo...
visa procedura uztruko apie 10 min.
ir patys prietaisai man pasirode nedezinfekuojami...

Iš aprašymo čia panašu tik į akmenų šalinimą. O dėl prietaisų, tai proceso metu jie juk nedezinfekuojami, tai turi būti padaryta iki tol.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 18 gegužės 2007 - 19:38
QUOTE(Mojito @ 2007 02 23, 23:02)
Man vien higieniste aiskino, jei pvz po breketunuemimo yra dantys pazeisti karieso valyti su smeliastove negalima, nes tas isgedimas gali giliau nueiti..kazkaip taip sake..tarsi ji gilyn nustumti ir problema padidinti...

Pas mane kiauras protinis dantis, bet higieniste vakar vale su smeliasrove. Tikrai niekam to nelinkiu; ten juk saltas vanduo, tai buvo taip "gera", kad daugiau tikrai nesinori. Gydymui uzrase liepos 17.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2007 06 01, 14:12)
Pas mane kiauras protinis dantis, bet higieniste vakar vale su smeliasrove. Tikrai niekam to nelinkiu; ten juk saltas vanduo, tai buvo taip "gera", kad daugiau tikrai nesinori. Gydymui uzrase liepos 17.

Man artimiausiu metu irgi teks keliaut dantų valyt. Kiek dabar kaštuoja šita procedūra?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 06 01, 19:19)
Man artimiausiu metu irgi teks keliaut dantų valyt. Kiek dabar kaštuoja šita procedūra?

As mokejau 150 Lt. Dantys atrodo thumbup.gif . Bendradarbes mano, kad as juos balinu, bet jie pas mane naturaliai balti. biggrin.gif
Atsakyti
gal kas galit rekomenduoti odontologę, kuri puikiai ir profesionaliai atlieka higieninį valymą Kaune g.gif Na kažkaip niekas nerekomenduoja, o reiktų kad ir plombas papoliruotų ir akmenis nuimtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 06 16, 21:48)
gal kas galit rekomenduoti odontologę, kuri puikiai ir profesionaliai atlieka higieninį valymą Kaune  g.gif Na kažkaip niekas nerekomenduoja, o reiktų kad ir plombas papoliruotų ir akmenis nuimtų blush2.gif

Siūlau užeiti čia:
http://www.supermama...?...24456&st=96
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2007 04 03, 13:30)
Ar galit parasyti koordinates higienistu, kuriuos nuosirdziai rekomenduotumete, bei parasykit kainas , kiek jums kainavo dantu valymas smile.gif

Pasidariau ir aš šiandien šitą procedūra. Pirmą kartą gyvenime blush2.gif Be nuskausminimo ir nei labai skaudėjo, nei ką. Kartais tik prie dantenų truputuką. Ir kraujo beveik nebuvo. Dantys mano gan balti, bet po procedūros dar įgavo savotiško blizgesio.
Lankiausi V. Pūro odontologijos klinikoje Vilniuje. Kainavo 180 Lt.
Atsakyti
Na, idomias higieninio valymo kainas sakote g.gif .... Ir labai keista, kad tokia procedura skausma sukelia g.gif . As ka tik po akmenu nuemimo proceduros, sumokejau 50 Lt (dar i ta kaina iejo dantu profilaktinis patrikrinimas). Viskas truko apie 30 min., man nei skaudejo, nei dantenos kraujavo. Tik kas man uzkliuvo, kad dantiste dirbo be pirstiniu. Po manes ta pacia procedura daresi ir mano vyras. Tai man pasirode (tikrai netvirtinu), kad gydytoja priemones tik su paprastu vandeniu nuplove ir viskas. Tai ir galvoju, ar tik kaina nebuvo mazesne vien todel, kad buvo pataupyta ant dezinfekavimo priemoniu.... Kazkaip nesinori uzsikresti kokiu nors s...
Atsakyti
Aš mokėjau šimtą dešimt lt.,o truko keturiasdešimt penkias minutes smile.gif
Atsakyti
Kaina čia turbūt priklauso nuo miesto ir klinikos prestižo. Beje, akmenų nuvalymas - tik dalis profesionalios burnos higienos.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 07 10, 18:59)
Kaina čia turbūt priklauso nuo miesto ir klinikos prestižo. Beje, akmenų nuvalymas - tik dalis profesionalios burnos higienos.

o kas dar tada?
Atsakyti