Pavilnio klinikoje uzsiregistravau del patogumo - gyvenu netoli. Visalaika lankausi pas daktare Indre - kol kas viskas gerai

siandien buvau pas stomatologa - kosmaras
Po apsilankymo pas daktarą (nežinau ar jis daktaras, ar tik atlieka praktiką šioje klinikoje) liko labai nemalonūs įspudžiai. Kitą dieną reikės persirašyt pas profesionalų stomatologą. Man reikėjo pašalinti seną plombą ir uždėti vaistus.
Įleido vaistus - aš perpėjau, kad man dažnai reikia didesnės nei įprasta dozės. Tik pradėjus grežti skylutę man nuo grežimo įrankio skleidžiamo "vėjelio" pradėjo labai stipriai skaudėti ir gelti nervą - pasakiau, daktaras pasakė, kad jei man skaudėtų - aš čia neišsedėčiau (citata). Neįleido daugiau vaistų. Grežė toliau. Jus negalit įsivaizduoti kaip man skaudėjo. Mano palengvėjimui procedūra užtrūko kokias 7- 8 min. (bet ar įmanoma per tiek laiko viską pravalyt? ) Bendravimo maniera nepavyzdinga. Daktaras buvo labaaai nepatenkintas, kad aš keletą kartų pasakiau, kad man skauda.
Tikrai daugiau negrįšių pas šį praktikantą - interną - daktarą.
Pas stomatologus lankausi jau apie 25 metus (tiek prisimenu) - šis kartas toks pirmas. Būtinai apsvarstykite ar norėtum Jūs tai patirti.