Įkraunama...
Įkraunama...

Pavilnio klinika

Sveikos 4u.gif
Gal kuri lankosi Pavilnio klinikoje? Kokie atsiliepimai?
Mane labiausiai domina stomotologes paslaugos....

Ju tinklapyje ziurinejau informacija, kainas, tai odontologo kainorastis... doh.gif blush2.gif

taciau galbut gerai dirba M. Gutauskiene? Kaip supratau, ji toje klinikoje viena priziuri dantukus....

Taip pat man idomu, ten parasyta, kad prisiregistravusiems toje klinikoje kainos mazesnes ar net nemokamos, ar turima ir odontologo paslaugas...? o kaip jei nesu ten prisiregistravusi. g.gif

Lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 14 kovo 2012 - 00:13
MB lankesi pas odontologe - labai patenkintas. Kainos siaip jau mazesnes nei likusiam Vilniuje. Bet ten nera rentgeno aparato, tai siuncia rentgeno daryt, jei reikia, kitur...
Atsakyti
keliu tema i virsu, gal dar kas pasisakys... 4u.gif
Atsakyti
Na aš visai neseniai pradėjau lankytis Pavilnio klinikoje,tai ten priregistravau ir visą savo šeimą. Tai nors odontologo paslaugų kolkas neprireikė, bet man aiškiai sakė,jog tokių gydytojų kaip odontologo, šeimos gydytojo paslaugos yra nemokamos. Šiaip mano atsiliepimai apie kliniką būtų tikrai geri, tiesiog nereikia laukt varginančiose eilėse, malonus personalas, kompetetingi gydytojai,o tai man yra svarbiausia ax.gif
Atsakyti
Aš kol kas irgi galiu pasakyti tik gerus žodžius apie Pavilnio klinika. Ypač po N.Vilnios poliklinikos gydytoju, eilių ir visų bardakų doh.gif

Esu labai dėkinga gyd. Sonatai ir med.ses. Genoefai thumbup.gif
Atsakyti
Na va kaip smagu thumbup.gif
As tai dar taip ir neapsilankiau tenais.
O kaip vyksta registracija joje? Joje galima kaip ir rajono poliklinikoje uzsiregistruoti?
Ir dar gal galima butu issamiau apie kainas? kaip kas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 12 10, 22:09)

ewacka, 10 Gru 2011 - 22:09, para�ė:

ewacka, 10 Gru 2011 - 22:09, para�ė:

O kaip vyksta registracija joje? Joje galima kaip ir rajono poliklinikoje uzsiregistruoti?

Kadangi esame ten prisiregistrave, dauguma paslaugu nemokamai (nekalbu apie odontologa ir kinezeterapeute). Kraujo/slapimo tyrimus daro vietoje, tai atsakyma dazniausia pasako is karto. Kraujo tyrimu kainos net mazesnes negu N.Vilnioj arba Santariskese.

Siuo metu kiek zinau registracija vyksta telefonu arba vietoje. Gaila, kad siuo metu nera galimybes registruotis internetu. Buvo labai patogu.

O siaip siulyciau nuvaziuoti ten. Paziureti kas ir kaip, isklausineti. Susidaryti nuomone aipe klinika, o tada spresti rinktis ja ar ne 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Mes irgi visa šeimyna prisiregistravome į Pavilnio kliniką. Kolkas esam labai patenkinti thumbup.gif
Gal kas buvote pas ten dirbančią ginekologę Anželika Kobelis?
Pragooglinus -labai įvairūs atsiliepimai g.gif Patogu būtų, bet ar verta?
Gal jau daugiau kas lankėsi ir pas stomatologę? g.gif
Atsakyti
Persirasiau neseniai is Seskines i Pavilnio klinika. Atsidziaugti negaliu. Eiliu nera, pacientui isskirtinis demesys. Viskas greitai, mandagiai vyksta. Labai sauni administratore dirba, bet kada patars ir pagelbes. Seimos gydytoja Sonata Rubinaite savo srities profesionale. Net be rentgeno pastebejo man tam tikrus dalykus:) Ir siaip liepia uzbegti , atlikti tyrimus.
Labai sauni tyrimu kabineto darbuotoja Genoefa.
Taip pat dziaugiuosi ginekologe Kobel. Man laiku atliko tyrimus ir nustate tokia diagnoze, ko nemate kiti gydytojai. Visada viska issamiai istiria, paaiskina, susipazysta su ligos eiga, sveikatos istorija, isklauso nuodugniai visus nusiskundimus, simptomus.
Atsakyti
gaila, bet Rubinaite jau isejo is klinikos... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2012 10 09, 12:50)

Loram, 09 Spa 2012 - 12:50, para�ė:

Loram, 09 Spa 2012 - 12:50, para�ė:

Net verkt norisi verysad.gif , vietoj jos yra Ana Semionova, daug kalba ir mažai daro, mėgsta pamokslaut ir vis kartoja, kad turi 20 metu patirtį.
Manau teks su ja ir su kliniką atsisveikinti, nors gal prieš tai išbandysime gyd. Indrę.
Atsakyti
Pavilnio klinikoje uzsiregistravau del patogumo - gyvenu netoli. Visalaika lankausi pas daktare Indre - kol kas viskas gerai smile.gif
siandien buvau pas stomatologa - kosmaras blink.gif

Po apsilankymo pas daktarą (nežinau ar jis daktaras, ar tik atlieka praktiką šioje klinikoje) liko labai nemalonūs įspudžiai. Kitą dieną reikės persirašyt pas profesionalų stomatologą. Man reikėjo pašalinti seną plombą ir uždėti vaistus.
Įleido vaistus - aš perpėjau, kad man dažnai reikia didesnės nei įprasta dozės. Tik pradėjus grežti skylutę man nuo grežimo įrankio skleidžiamo "vėjelio" pradėjo labai stipriai skaudėti ir gelti nervą - pasakiau, daktaras pasakė, kad jei man skaudėtų - aš čia neišsedėčiau (citata). Neįleido daugiau vaistų. Grežė toliau. Jus negalit įsivaizduoti kaip man skaudėjo. Mano palengvėjimui procedūra užtrūko kokias 7- 8 min. (bet ar įmanoma per tiek laiko viską pravalyt? ) Bendravimo maniera nepavyzdinga. Daktaras buvo labaaai nepatenkintas, kad aš keletą kartų pasakiau, kad man skauda.
Tikrai daugiau negrįšių pas šį praktikantą - interną - daktarą.
Pas stomatologus lankausi jau apie 25 metus (tiek prisimenu) - šis kartas toks pirmas. Būtinai apsvarstykite ar norėtum Jūs tai patirti.
Atsakyti