Labas.
ovuliavo vakar.
Na ką, laukiam, kur dėsies:)
QUOTE(Irėnė @ 2011 07 02, 22:22)
Svarbiausia nepasiduok blogoms mintims ir negalvok kas butu jeigu butu
Kartu NT gadinsim
sėkmės ir tau
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 02, 22:32)
keisk gydytoja. man su S tokiu bajeriu nebuna, nes ji logiskai viska apgalvoja pradzuioje o ne post-factum. Ir nieko 'nepagalvojusi' nesneka.
Man viena drauge Kaune zolininka surado, kuris gydo visa tai, t.y. vyru nevaisinguma. Tai imsiuos ir tu priemoniu.
noriu žolininko kontaktų
Pasakykit, į ką dar be S keisti..aš jau pas trečią..Tai dabar dar gerai, dar bent pažiūri. B nežiūrėdavo per IUI niekad, suleisdavo ir tiek, fig znajet, ovuliavo, neovuliavo..Ir stimuliuodavo telefonu,nepažiūrėjusi, ar nėra cistų (tada dar nebuvau atradus SM ir nežinojau, kad reikia). Vienžo.
O tu nepasidomėjai, kaip ten toje Kijevo klinikoje?
QUOTE(indry @ 2011 07 03, 10:22)
Labas rytas, as irgi siulyciau pakeisti gine. As pakeiciau gydytoja tada, kai pamaciusi daug foliu per stimuliacija pasake "Palauk tuoj paskambinsiu ir pasitarsiu, taciau niekas kitam laido gale neatsiliepe"??? tada sako ok darysim taip ir taip. Vat tada mano akyse jos kaip gydytojos profesionalumas suslubavo. Dabartine gydytoja S niekada neabejoja, manau turi daugiau patirties
Nebeturiu į ką keisti,visur tokie bajeriai, čia dar nieko, yra buvę gerokai blogesnių
Pas S ..nu toli važinėti, mes negalim iš darbo išeidinėti visai dienai dėl kiekvieno echo..bet jei darysim IVF, tada turbūt teks..važiuot per atostogas ir tiesiog kažkur apsigyvent pajūryje
QUOTE(indry @ 2011 07 03, 19:07)
Merginos, pasidariau NT siandien, ne ryte. Na ir ka, kaip visada NEIGIAMAS . Veliau paziurejau lyg ir matosi neaiskus vaiduokliukas, bet tikrai neaiskus vos iziurimas. Reikes kraujo tyrima dar pasidaryti poryt, matysim kas kaip. Jei nieko -tikrai reiks daryti pertrauka, atostogos vis delto bus, o stimuliacijos buvo gal 2m. su siokiom tokiom pertraukom del cistu ir persalimo ligu.
nu gal visgi, jei vaiduokliukas matosi
Nors dažnai skaitau, kad vaiduokliauja ir nieko, man niekada nėra taip buvę. Nėra nėštumo, nėra ir vaiduoklių.