labas,
labai ačiū visoms už komentarus, palaikymą, paguodą, labai labai
atsakysiu gal visoms iš karto:
dėl vieno folio susinervinau ne todėl, kad vieno neužtenka,suprantat, man vyksta tvarkingos ovuliacijos ir vienas folis užauga kiekvieną ciklą, gražus, reikiamo dydžio ir gražiai ovuliuojantis. stimuliacija man kainavo daug sveikatos ir pinigų, todėl suparino pats faktas, kad rezultatas tas pats,kaip ir natūraliam cikle. Tiesiog jei,pvz,problemos su O, tai įsivaizduoju, stimuliuoji, kiek išeina, tiek gerai. Bet kai tą vieną ir taip turi, tai be ryšio dar sumokėti beveik 1000 lt ir dvi savaites vaikščiot vos gyvai. Tik tiek. Suprantu, nieko nepakeisi, tiesiog..
O dabar apie tai, kaip man sekėsi. Vakar ryte skaudėjo pilvą, supanikavau,kad jau ovuliuos ir bus per vėlu, gyd leido ateiti pažiūrėti, nulėkiau per pietus - neovuliavęs. Ok, nieko nekeičiam, darom šiandein ryte. Ji nusprendė,kad sprogdukų neleisime, nes ir taip O bus anksčiau negu reikia. Ateinam šiandien, laborantė vėluoja pusvalandį, laukiam per lietų gatvėj- na, čia detalės. Ir ką. Folis savo vietoje, sperma gerokai suprastėjusi. Su Tamoxi jau buvo beveik normospermija. Dabar krito ir kiekis, ir judrumas. Aišku, IUI užtenka ,bet.. kiekis neparuoštoj 19, a + B 33,berods. A 19, B14. Pasigreitino iki 84, nors tiek. Pasak daktarytės, galvot IVF, nu ir kas , kad vienas stebuklas įvyko, kitas gali neįvykti, kiaušidės panašios į policistines ir t.t. Ji taip išsireiškė..Duphastono nereikia, turėtų ateiti normalios mėnesinės. suprantu, nepagalvojus pasakė, bet...
Ir koks finalas...Man va dabar plėšia šoną, dabar ovuliuoja arba dar tik ruošiasi, taigi spermą galėjome dar pakaupti arba, faktas, reikėjo Ovitrelio, tam gi ir skirta IUI, bet būtent tuo laiku pataikytų,o ne šiaip..na,žodžiu.. aišku, gal išgyvens tie vargani spermiukai, bet..
Ir dar visą dieną kraujuoja, kaklelį pradraskė, skauda..Žodžiu..Mano išsvajotoji, turėjusi būti tobula IUI ..nuo -iki nevykusi, vilčių beveik nededu, taupysim IVF..
Olialia, foliai maži, tikiuosi, neliks cistų..matosi,bet mažiukai...
Ačiū, mergytės. Žinau viską, visaip gali būti, kartais blogiausios situacijos virsta geriausiomis, viską žinau. Viskas bus gerai. tiesiog truputį liūdna,truputį pikta, protu aš viską suprantu, tik vat emocijos.. Nieko, viskas bus gerai