QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 27, 17:26)
Sekmes tau
KITTYKITTY gero derliuko ir kad jis pasibaigtu tik tokiu rezultatu
nes taip noriu tave isspirti i nestukiu pasnekesius nes ziuriu ten gretos reteja
tiesiog Sun sveika
Tai ka mes is subforumo vieno susitinkame kitame.Galetu buti mielesnes,ar ne..kokie pas jus planai?ka nusprendet?
Na,as jau po visu IUI ir dabar liepos pabaigoje startuosiuIVF su Gonaliu 150.Dedu nemazai vilciu kad uztenks ir 1 IVF,nes jau monemtais atrodo nebera jegu...tik ir matau ar suzinau,ta jau nestuke,ta pagimde,drauge nepraejo ne pusei metu ir vel laukiasi ir visi mus krutina skubina kad ko mes laukiam senatves,jog jauniems vaikus reikia daryti...na bet viliuosi kad jau rugpjuti busiu ne tik
bet ir sekmingai tas nestumas eis ir pagimdysiu musu meiles vaisiu
to linkiu visoms jums
Labukas, ačiū , ir tau sėkmės, ir tau labai labai laikas į nėštukių skyrelį.
Dėl klausinėjimo..Mus irgi spaudžia, nors ir žino, kad turim problemų, kažkaip nebekreipiu dėmesio, prieš pirmą vaiką labai reaguodavau, dabar kažkaip.. Ramiau reaguoju, jeigu žmonės žino,kad yra problema ir vis tiek pristoja, tai ką apie juos galima pasakyti. Tiek to. Labiau slegia dukrytės spaudimas, gyvenam su įsivaizduojama sese, kurią ji vežioja, supa, žaidžia su ja ir t. t., vis klausinėja, ar dar gyvens mano pilvelyje leliukas, ar jau nebe, nes jeigu tiek laiko neateina, gal jau nebeateis ir t. t. , o paskui vėl deda išaugtus drabužėlius į spintą sesytei, ir taip kasdien..vat šitas tai mane kartais ašaromis užsmaugia, o aplinkiniai...tegul turisi sau. Jie irgi gali gimdytis trečią/ketvirtą/penktą ar kurį tik nori
Prisiminiau vienos forumietės pasakojimą, kad aplinkiniai buvo užpjovę su klausimais dėl vaikų, vyko kažkoks giminės vakarėlis, žinojo, kad vėl visi klausinės, tai prieš tą renginį užsisakė marškinėlius su užrašu "taip, aš nevaisinga, ačiū, kad rūpinatės", sakė, daugiau niekas niekada nebepaklausė
Aš taip negalėčiau, bet šiaip prisiminiau.
Aplink mane dabar labai daug pastojusių netgi ir tokių, kurie turėjo problemų (nežinau, kiek ir kokių, nėra artimi pažįstami). Iš vienos pusės..gal ir įkvepia kažkiek, jeigu kitiems įmanoma, gal ir mums įmanoma, tiesa?
Ta mintim ir gyvensiu, nes tas gonalis man visai sveikatą atima, tikiuos, paskutinis ciklas su juo