Įkraunama...
Įkraunama...

IUI stebuklingieji namučiai

Ačiū už palaikymą mergaitės, šiandien man jau konkrečiai pramušė. Dufo negeriu, nes hormonai pas mane tvarkoj, todėl matyt ir neskyrė nei karto. Suprantu, kad kai kurioms iš jūsų tai jau bus ir 6 IUI, o man buvo 2 IUI ir pirmas stimuliuotam cikle. Žinoma rankų dar nenuleisim, išbandysim visus rekomenduojamus IUI, o paskui bus matyt. Vis tiek maža viltelė mums dar lieka, juolab, kad priežasčių nepastojimui neturime. Vakar išsiverkiau savo seseriai ir man įstrigo jos pasakyti žodžiai, kad visko gyvenime turėti neįmanoma. O aš turiu mylintį ir mylimą vyrą, gražiai gyvename, po truputį tvarkomės buitį, paskolos nesmaugia. Jei be problemų susilauktume leliuko, būtų tiesiog kaip pasakoje, pernelyg idealu. Gal mano sesuo ir teisi, yra žmonių, kurie turi kur kas daugiau prblemų. O mes išlaikysime išbandymus, nes kas mūsų nesužlugdo, tas padaro mus stipresniais.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 06 26, 14:01)
Ačiū už palaikymą mergaitės, šiandien man jau konkrečiai pramušė. Dufo negeriu, nes hormonai pas mane tvarkoj, todėl matyt ir neskyrė nei karto. Suprantu, kad kai kurioms iš jūsų tai jau bus ir 6 IUI, o man buvo 2 IUI ir pirmas stimuliuotam cikle. Žinoma rankų dar nenuleisim, išbandysim visus rekomenduojamus IUI, o paskui bus matyt. Vis tiek maža viltelė mums dar lieka, juolab, kad priežasčių nepastojimui neturime. Vakar išsiverkiau savo seseriai ir man įstrigo jos pasakyti žodžiai, kad visko gyvenime turėti neįmanoma. O aš turiu mylintį ir mylimą vyrą, gražiai gyvename, po truputį tvarkomės buitį, paskolos nesmaugia. Jei be problemų susilauktume leliuko, būtų tiesiog kaip pasakoje, pernelyg idealu. Gal mano sesuo ir teisi, yra žmonių, kurie turi kur kas daugiau prblemų. O mes išlaikysime išbandymus, nes kas mūsų nesužlugdo, tas padaro mus stipresniais.

as pritariu tavo sesei pas mane lygiai taspats iki pilnos laimes truksta tik leliuko.matyt taip jau lemta kad vienu momentu negalima tureti viska kas geriausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2011 06 26, 13:00)
Sveikos. Manau vasara tikrai verta pailseti ir patinginiauti, o tada ruduo jau turetu buti derlingas visoms mergaitems nestuke.gif . As laukiu 3IUI rezultatu iki liepos 8 d. ir jei nepavykes bus 3IUI, tada darysiu pertrauka per vasara.  smile.gif o gal dar bus geru naujienu... per tas 2 savaiteles biggrin.gif labai tikuosi...

na taip vasarelepas mane poilsis, pries operacija turejau 3 IUI jau, dabar tikiusi po pertraukels ir operacijos gausis naturalei ax.gif wub.gif

na o tau didziules sekmes, gero laukimo, ir geru nuotaiku, svarbiausiai nenukabint nosytes ir eiti tiklso linkme blush2.gif wub.gif nestuke.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Samira @ 2011 06 26, 13:01)

na net labai teisi tavo sesute mirksiukas.gif , na vieniems lengviau sulaukti stebuklo, na o mums jau taip yra daugiau isbandymu duoda D, bet istikruju sie isbandymai, bent jau pas mus labai stiprina musu santykius ir pacia santuoka ax.gif , na cia vienas pliusas,, abu viska istveriam wub.gif , taip kad auksciau nosyte ir zengiam toliau tikslo linkme mazute 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 26 birželio 2011 - 15:35
Leiskite pasikeikti. Kaip taip - visko tureti neimanoma? IMANOMA! Tik reikia istikruju noreti ir to siekti. O butent, kad reikia zinoti ko reikia, o ne ko norisi. tai labai du skirtingi dalykai. Apibudinkite sau kam jums reikalingas vaikas, kaip jus ji auklesite, koks jo atejimo tikslas, kokie jusu asmeniniai lukesciai. vaikas tai ne zaislas, mes visos ta suprantame. Reiskia, tiesiog kiekvienai/kiekvienam musu vyrui reikia kazka persvarstyti, pergalvoti is naujo. Viskas eina nuo musu minciu, nuo ju tyrumo, nuosirdumo, suvokimo. Kai prieini kazkokia riba - tada kazkaip D duoda. Priminkite, visos pastojusios butent tuo momentu to nelauke, net IUI pagalbos pastojusios. Nereikia prarasti vilties, bet ir vien viltimi gyventi nereikia. Darom kas priklauso, einam tirtis, geriam vaistus, ranku nenuleidziam ir visada prisiminkime, kad viskam savas laikas. Na tiesiog paleisti minti reikia. Tegul viskas klostosi iki kol issipildys. Kai kur koreguojame mintis, kai kur pasistengiame su stimuliacijom, bet jeigu nesiseka - reiskia taip turi buti si cikla ir tiek. Gal kita bus kitaip. Ir daug geriau.
Atsakyti
Niu va- man deja 1 iui nesekminga.. Labai liudna verysad.gif kazkoks jausmas keistas buvo apemes mane siandien- vienu momentu pasirode kad apsivemsiu nuo nevilties. Taip dar nera buve...

Bet va tuoj tuoj vel naujas ciklas, naujos viltys...

Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 06 27, 03:22)
Niu va- man deja 1 iui nesekminga.. Labai liudna verysad.gif kazkoks jausmas keistas buvo apemes mane siandien- vienu momentu pasirode kad apsivemsiu nuo nevilties. Taip dar nera buve...

Labas rytas,

laikykis mergyt. 4u.gif Teisingai pasakei - naujas ciklas, naujos viltys.
Atsakyti

Cia, tikriausiai is streso. man daznai buna, kad pykina is pusiau pikcio pusiau nusivylimo. Bet nieko, viskas bus gferai. As tvarkingai darausi OT kasdien. Vat.

Sekmes mums. Viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 06 26, 18:48)
Leiskite pasikeikti. Kaip taip - visko tureti neimanoma? IMANOMA! Tik reikia istikruju noreti ir to siekti. O butent, kad reikia zinoti ko reikia, o ne ko norisi. tai labai du skirtingi dalykai. Apibudinkite sau kam jums reikalingas vaikas, kaip jus ji auklesite, koks jo atejimo tikslas, kokie jusu asmeniniai lukesciai. vaikas tai ne zaislas, mes visos ta suprantame. Reiskia, tiesiog kiekvienai/kiekvienam musu vyrui reikia kazka persvarstyti, pergalvoti is naujo. Viskas eina nuo musu minciu, nuo ju tyrumo, nuosirdumo, suvokimo. Kai prieini kazkokia riba - tada kazkaip D duoda. Priminkite, visos pastojusios butent tuo momentu to nelauke, net IUI pagalbos pastojusios. Nereikia prarasti vilties, bet ir vien viltimi gyventi nereikia. Darom kas priklauso, einam tirtis, geriam vaistus, ranku nenuleidziam ir visada prisiminkime, kad viskam savas laikas. Na tiesiog paleisti minti reikia. Tegul viskas klostosi iki kol issipildys. Kai kur koreguojame mintis, kai kur pasistengiame su stimuliacijom, bet jeigu nesiseka - reiskia taip turi buti si cikla ir tiek. Gal kita bus kitaip. Ir daug geriau.

Auksiniai zodziai, maidenana thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(Kiki1 @ 2011 06 24, 17:23)
Taigi po 4 dienu tepliojimo vakar vis delto pramuse mmmm  verysad.gif

Pupuk, kelinta pas tave DPI?

verysad.gif 4u.gif console.gif labai gaile mergyt

pas mane 12 DPI siandien dariausia is ryto testa, nenorejau darytis dar, bet kaip visada pasiduodu pagundoms ir ikalbinejimams....
ir ka ir nieko, vienas bruksnys kaip visada...

QUOTE(Samira @ 2011 06 25, 21:24)
Mane jau galima geltoninti, atėjo mmm verysad.gif

verysad.gif 4u.gif

verysad.gif 4u.gif man zinok irgi taip buna... atrodo norisi visa ta suda galvoje isvemti... kad geriau pasidarytu... praeita karta net toks vaizdas buvo, kad issimauti is savo skuros norejau.... verysad.gif
Atsakyti
Nu kuzia-kuzia... nu nieko, uztat kita cikla bus II. reiskia, dar ne laikas. 4u.gif se tau - balionas.
nusipelnei vynoterapijos kurso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 06 27, 11:39)
Nu kuzia-kuzia... nu nieko, uztat kita cikla bus II. reiskia, dar ne laikas.  4u.gif se tau - balionas.
nusipelnei vynoterapijos kurso smile.gif

as dar kaip debile tikiuosi gal dar testas nerode nes anksti..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 06 27, 11:55)
as dar kaip debile tikiuosi gal dar testas nerode nes anksti..... verysad.gif

NE,nesi debile...juk ne visoms testukai vaiduokliuoja iskart 4u.gif 4u.gif o ir sioj temutej buvo pavyzdziu ir nemazai,kai nestumas buvo o vaiduokliukas pasirode zyyymiai veliau.Tad kol nera mm tikekimes kad jos ir nebeateis 4u.gif
Merginos,Kani,Samira, Kiki1 ir kitos kuriu gal nepaminejau-stiprybes jums,ikalkite vyno ,atsipalaiduokite ir su viltim ir apmastymu eikit toliau link savo stebuklo.Mes vienaip ar kitaip tikrai ta stebukla supuosime ant rankeliu thumbup.gif wub.gif
Cia jums balioniukai kad tik geriau ant sirdeles butu ir jau kitas kartas tikrai butu jusu wub.gif
user posted image
Atsakyti