Manau, kad 2 IUI pats tas.... O trecio gal ir nelabai apsimoka daryti. Mes irgi dar viena IUI (galbut) ir viskas.
Sveikutes
pirmiausia virusiukai
labai daug tokiu, kuriems butent 3-cias IUI ir buna sekmingas mes vieni is tu.. o jei atvirai tai buvome pasiryze daryti ir visus 6... ir tik tada pereiti prie rimtesniu procedutu
ka benusprestumet visoms kuo greitesnes sekmes
pirmiausia virusiukai
QUOTE(Maidenana @ 2011 06 24, 21:14)
Manau, kad 2 IUI pats tas.... O trecio gal ir nelabai apsimoka daryti. Mes irgi dar viena IUI (galbut) ir viskas.
labai daug tokiu, kuriems butent 3-cias IUI ir buna sekmingas mes vieni is tu.. o jei atvirai tai buvome pasiryze daryti ir visus 6... ir tik tada pereiti prie rimtesniu procedutu
QUOTE(kiskius @ 2011 06 24, 22:21)
Sveikutes
pirmiausia virusiukai
pirmiausia virusiukai
Pritariu. Mums užkibo būtent po 3-čio IUI (deja nesivystė)
O sėkmingas kartas buvo po 6-to IUI, bet jis buvo po beveik vienų metų pertraukos, tai iš dalies galima vadinti ir vėl kaip 1-mu.
QUOTE(Maidenana @ 2011 06 24, 20:14)
Sveikutes mergytes
Vis ikysu nosyte paziureti kaip jums sekasi-nes ilgai visos juk kartu einame Maidenana as manyciau,kad bandyti darytis 2IUI,o paskui jau eiti ie kalbeti ne su vienu gydytoju,paklausyti ka jis pasakys Matai,man pasake kai nuvaziavau,kad viska ne taip reikejo daryti..Bet kuriuo atveju,tai judvieju sprendimas ir linkiu kad jis jus nuvestu prie stebuklingo rezultato
Kaip gaila,kad mergytems atejo mm duodu balioniukus,nors pati prisimenu kad man geriau nuo ju nebudavo..tiesiog gal gurkstelkit gero vyno,,,isliekite emocijas kaip jus geriau ir su viltim eikite i pieki Laikykites mergytes
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 25, 12:00)
Sveikutes mergytes
Vis ikysu nosyte paziureti kaip jums sekasi-nes ilgai visos juk kartu einame Maidenana as manyciau,kad bandyti darytis 2IUI,o paskui jau eiti ie kalbeti ne su vienu gydytoju,paklausyti ka jis pasakys Matai,man pasake kai nuvaziavau,kad viska ne taip reikejo daryti..Bet kuriuo atveju,tai judvieju sprendimas ir linkiu kad jis jus nuvestu prie stebuklingo rezultato
Kaip gaila,kad mergytems atejo mm duodu balioniukus,nors pati prisimenu kad man geriau nuo ju nebudavo..tiesiog gal gurkstelkit gero vyno,,,isliekite emocijas kaip jus geriau ir su viltim eikite i pieki Laikykites mergytes
Afrodite, o ant kiek didelis skirtumas? Tarp tavo abieju gydytoju pasakymu?
QUOTE(Maidenana @ 2011 06 25, 18:02)
Afrodite, o ant kiek didelis skirtumas? Tarp tavo abieju gydytoju pasakymu?
Labai didelis.Mano gydytojas sake kad man turi pavykti su IUI ir dideli sansai,na jei nepavyktu tai tada aisku tektu daryti jau IVF.
O Latvijos medikas tik pasijuoke.Su endometrioze yra tik dvi schemos; laporoskopija ir gydymas vaistais ir tada bandymas naturaliai ir jei nepavyksta tada jau IVF.
Taip,kad reiskiasi kad man iskart reikejo eiti i IFV.Mat man to gydymo tais vaistais negalima taikyti tai lieka tik antras variantas.
Sveikos mergaitės,
Mane jau galima geltoninti, atėjo mmm Net ir Nt nespėjau sugadinti. Tik kažkokios jau jos keistos, visą dieną teplioja rudai, o kraujo nėra. Pilvą skauda kaip visada tik šiek tiek mažiau. Įtariu, kad čia dėl to viruso, kuris mane jau savaitę kamuoja. Nuotaika šūdina
Mums liko dar du IUI. Aš jau nevilty. Negi niekad netapsiu mama, man neaugs pilvukas ir nelaikysiu rankose savo mažylio?
Pirmadienį bandysiu užsirašydi pas gyd. žiūrėsim, ką ji pasakys.
Mane jau galima geltoninti, atėjo mmm Net ir Nt nespėjau sugadinti. Tik kažkokios jau jos keistos, visą dieną teplioja rudai, o kraujo nėra. Pilvą skauda kaip visada tik šiek tiek mažiau. Įtariu, kad čia dėl to viruso, kuris mane jau savaitę kamuoja. Nuotaika šūdina
Mums liko dar du IUI. Aš jau nevilty. Negi niekad netapsiu mama, man neaugs pilvukas ir nelaikysiu rankose savo mažylio?
Pirmadienį bandysiu užsirašydi pas gyd. žiūrėsim, ką ji pasakys.
QUOTE(Samira @ 2011 06 25, 21:24)
Sveikos mergaitės,
Mane jau galima geltoninti, atėjo mmm
Mane jau galima geltoninti, atėjo mmm
Mergyt, nu nesakyk taip, mes visos taip jauciames, bet einam i prieki- savajones link. Imk balionciku ir negalvok blogai, net sirdele suspaude, man jau bus 6IUI, tai patikiek kiek visokiu minciu negeru, bet nueinu cia ir mergaiciu pasnekesiai mane ramina
Apakbink vyra ir pabukit kartu
Samira- labai gaila, kad neuzkibo si cikla. Kad tik uzkibtu kita, ar dar kita, ar dar ir dar ir dar kita... Bet kad uzkibs ne neabejok!! Mums visoms pavyks... Nors ir man minciu visokiausiu ateina, bet zinau, kad reikia tiketis, ir kad reikia daryt viska ka reikia, kad pavyktu...
Olialia- 6 iui? Sekmes tau!!! Rimtai- stipriai laikau kumscius uz tave. SEKMES!!
P.S. Samira- tepliones tai dar ne mmm. As tavo vitoj vis tiek pagadinciau NT is ryto
Olialia- 6 iui? Sekmes tau!!! Rimtai- stipriai laikau kumscius uz tave. SEKMES!!
P.S. Samira- tepliones tai dar ne mmm. As tavo vitoj vis tiek pagadinciau NT is ryto
QUOTE(Samira @ 2011 06 25, 21:24)
Sveikos mergaitės,
Mane jau galima geltoninti, atėjo mmm Net ir Nt nespėjau sugadinti. Tik kažkokios jau jos keistos, visą dieną teplioja rudai, o kraujo nėra.
Mane jau galima geltoninti, atėjo mmm Net ir Nt nespėjau sugadinti. Tik kažkokios jau jos keistos, visą dieną teplioja rudai, o kraujo nėra.
Daryk NT ir nenutrauk Dufo, jei geri, kol nepramus tikros mmm...
sveikute mergytes
labai daug kantrybes, tom skurios sulauket mmm.....
o as va va buvau pas savi gynem tai iki rugsejo vidurio pertrauka pas mane, turi gimda sugyti, jei posio laiko matys kad gimda sugyjus, tada leis jau pradet dirbt... rekomendavo per si laiko tarpa vyrui pagerti PERMEN vitaminus, sako jie labai padeda pagerinti kokybe zirniuku, tai ziuresim kaip zia bus... nes juk dar ir endom 1 stadija turiu as ..., na bet laikas parodys, dabar beliek alaukti rugsejo ir bus matyt.... labatikiusi kad pavyks ir kaledos bus dziaugsmingos siemet
o as va va buvau pas savi gynem tai iki rugsejo vidurio pertrauka pas mane, turi gimda sugyti, jei posio laiko matys kad gimda sugyjus, tada leis jau pradet dirbt... rekomendavo per si laiko tarpa vyrui pagerti PERMEN vitaminus, sako jie labai padeda pagerinti kokybe zirniuku, tai ziuresim kaip zia bus... nes juk dar ir endom 1 stadija turiu as ..., na bet laikas parodys, dabar beliek alaukti rugsejo ir bus matyt.... labatikiusi kad pavyks ir kaledos bus dziaugsmingos siemet
QUOTE(diana_j @ 2011 06 26, 10:18)
sveikute mergytes
Sveikos. Manau vasara tikrai verta pailseti ir patinginiauti, o tada ruduo jau turetu buti derlingas visoms mergaitems . As laukiu 3IUI rezultatu iki liepos 8 d. ir jei nepavykes bus 3IUI, tada darysiu pertrauka per vasara. o gal dar bus geru naujienu... per tas 2 savaiteles labai tikuosi...