Įkraunama...
Įkraunama...

IUI stebuklingieji namučiai

QUOTE(KittyKitty @ 2011 06 22, 11:36)
Labas, ačiū atsakiusioms,
paskambinau šiandien daktarei, dar kitą variantą pasakė: praleisti šiandien, o tada kasdien po vieną likusius 3 kartus.
Sveikinu 4u.gif

Sveikutė 4u.gif
Rašiau Tau kažkada čia po mėnesio kaip ir žadėjau blush2.gif bet turbūt nematei tongue.gif
Tada Tau buvo žiauriai blogai, pesimistinės mintys ir aš Tau pažadėjau, kad po mėnesio bus geriau, tai kaip, ar viskas į gera eina, juk nėra taip viskas jau blogai wub.gif
Matau, kad startuoji, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 06 22, 08:42)
Labas rytas,

O aš negaliu, kaip man prailgo laukti. Šiandien 10 DPI, greičiau praslinktų tos dienelės arba ateitų mmm (aišku geriau jos neateitų), kad aš pagaliau sužinočiau rezultatą. lens.gif
Jau taip nekantru, kad spirgu kaip ant adatų. Jokių simptomų nejaučiu.

Man irgi 10 DPI... Bet as priesingai- nenoriu jokiu testu darytis ir isvis net nenoriu galvot apie tai- bijau vel nusivilti... Vis tik statistiskai didesne tikimybe, kad nusivilsiu negu kad apsidziaugsiu... Tad va ir nenoriu jokiu NT darytis, ir dziaugiuosi, kad dar ne laikas... blush2.gif

Jeigu ne PRG zvakutes, kurios sustabdo mmm, tai isvis nesidaryciau jokiu testu ar kraujo tyrimu--- laukciau mmm... Nes jau nebegaliu i ta viena bruksni ziuret... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 06 22, 11:14)
na ir as sveikinu  thumbup.gif  4u.gif

KittyKitty
, na smagu kad tau nieko blogo nuo to , super  thumbup.gif  4u.gif

Ačiū, Tu visada moki pakelti nuotaiką 4u.gif

QUOTE(zaza1 @ 2011 06 22, 11:58)
Sveikutė  4u.gif
Rašiau Tau kažkada čia po mėnesio kaip ir žadėjau  blush2.gif bet turbūt nematei  tongue.gif
Tada Tau buvo žiauriai blogai, pesimistinės mintys ir aš Tau pažadėjau, kad po mėnesio bus geriau, tai kaip, ar viskas į gera eina, juk nėra taip viskas jau blogai  wub.gif
Matau, kad startuoji, super  thumbup.gif

sveikutė, atsimenu, bet nemačiau, kad dabar rašei, buvau išvažiavusi. Taip, tam tikra prasme nusiteikiau pozityviai, tik vėl visokie šalutiniai trikdžiai kiša koją, bet tai toks gyvenimas, matyt biggrin.gif Nusiteikiau dar vienai, manau, tikrai paskutinei IUI ir kiš kažkur turiu daug kvailų vilčių, kad pavyks ax.gif , net pati nesuprantu, kuo jos pagrįstos. Noriu tos IUI, gerai nusiteikus, tik bijau tos emocinės griūties, kuri ateina nesėkmės atveju..Stengiuosi apie tai negalvoti, kiek tik pavyksta, bet..ne visada pavyksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 06 22, 09:42)
Labas rytas,

Kažkas susiprotėjo  lotuliukas.gif

Patarkit man, brangiosios, kada būtų logiška darytis NT?

Uoj, nesakyk... Net ikalbeti nereikejo... paklusniai istrauke ir susivare. laugh.gif

Zinai, viola raso, kad 10 diena po sueities jau rodys rezultata. As kaip nekantrioji jau sian ryte buciau pasidariusi. man kazkaip - kuo greiciau suzinau - tuo man ramiau. jeigu ne - tai ramiai sportuoju, nebijodama kazko susigadinti darant tarkim, presa, arba ramiai gerti vyna su draugais be jokiu ten svaiciojimu... As tai jau buciau pasidariusi. smile.gif Na, bet tai as.

QUOTE(Irėnė @ 2011 06 22, 10:32)
turbut atsibodo ant suolelio sedet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nu tikrai, matyt... ta diena su lialkom veltui nepraejo..

QUOTE(KittyKitty @ 2011 06 22, 10:36)
Labas, ačiū atsakiusioms,
paskambinau šiandien daktarei, dar kitą variantą pasakė: praleisti šiandien, o tada kasdien po vieną likusius 3 kartus.
Sveikinu 4u.gif

Nu viskas bus gerai, pamatysi smile.gif

Aciu uz palaikyma smile.gif
Tiesa, turiu toki laaaaabai kvaila klausima. pirma karta gyvenime nusipirkau OT. Zodziu, paskaiciau instrukcija, beveik viskas aisku ir nusprendziau pasidaryti 'na ura' taip sakant, tiesiog kad ismokti. tai vat. man islindo dvi juosteles (geriau jau ant hcg testo jos butu doh.gif ), kontroline - ryski, testine - pusiau kontrolines ryskumo, bet matoma gerai, plika akim. Instrikcijoje raso, kad testine turi buti ryski arba ryskesne uz kontroline. Tai as vat ir nebesuprantu - ar NEsant O - turi buti blankesne antra juosta ar jos isviso neturi buti? Gal kas nors zino?

dar susirgti rosiuosi... jau 37,1 ir galva svynine. bet jokiu ciaudejimu, jokiu snargliu, jokiu kosuliu... dar to betruko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 22 birželio 2011 - 17:10
QUOTE(Maidenana @ 2011 06 22, 17:08)
Uoj, nesakyk... Net ikalbeti nereikejo... paklusniai istrauke ir susivare. laugh.gif

Tiesa, turiu toki laaaaabai kvaila klausima. pirma karta gyvenime nusipirkau OT. Zodziu, paskaiciau instrukcija, beveik viskas aisku ir nusprendziau pasidaryti 'na ura' taip sakant, tiesiog kad ismokti. tai vat. man islindo dvi juosteles (geriau jau ant hcg testo jos butu  doh.gif ), kontroline - ryski, testine - pusiau kontrolines ryskumo, bet matoma gerai, plika akim. Instrikcijoje raso, kad testine turi buti ryski arba ryskesne uz kontroline. Tai as vat ir nebesuprantu - ar NEsant O - turi buti blankesne antra juosta ar jos isviso neturi buti? Gal kas nors zino?

LH pykas (po kurio 24-48 begy ivyksta O.) buna kai testine juostele ryskesne uz arba tokio pat ryskumo kaip kontroline juostele. Kai ner LH pyko, testine juostele blankesne uz kontroline, bet dazniausiai vis tiek matoma... Kartais buna, kad jos visai nesimato, bet cia retai ir jeigu labai anksti pries O. pradedamas testavimas...

As tai darydavau O testus kelis kartus per diena, tai testine juostele vis ryskedavo kiekviena karta- kol pasidarydavo ryskiai raudona- tokia pat kaip ir kontroline, ir issilaikydavo tokia ryski apie 2 (kartais 3) dienas, ir po to vel bluko ;-)

Jeigu tavo kontroline juostele ryskesne, LH pyko ner... Siaip man patinka su tais O testais zaisti... Bent vienas testas gerus rezultatus parodo... Ir niu jau taip graziai tie teigiami testukai atrodo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 06 22, 19:04)
LH pykas (po kurio 24-48 begy ivyksta O.) buna kai testine juostele ryskesne uz arba tokio pat ryskumo kaip kontroline juostele. Kai ner LH pyko, testine juostele blankesne uz kontroline, bet dazniausiai vis tiek matoma... Kartais buna, kad jos visai nesimato, bet cia retai ir jeigu labai anksti pries O. pradedamas testavimas...

As tai darydavau O testus kelis kartus per diena, tai testine juostele vis ryskedavo kiekviena karta- kol pasidarydavo ryskiai raudona- tokia pat kaip ir kontroline, ir issilaikydavo tokia ryski apie 2 (kartais 3) dienas, ir po to vel bluko ;-)

Jeigu tavo kontroline juostele ryskesne, LH pyko ner... Siaip man patinka su tais O testais zaisti... Bent vienas testas gerus rezultatus parodo... Ir niu jau taip graziai tie teigiami testukai atrodo...  wub.gif

Labai aciu uz issamu paaiskinima. Taip ir maniau, kad jeigu blankesne, tai O nera. Paskaiciavau pagal ten instrukcijoje prideta lentele, tai man reiketu pradeti testuotis 26 diena ir tai bus anksti dar... Zodziu, iki sekmadienio su O testais as laisva kaip triusiku guma. reikes papirkti ju daugiau..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 06 22, 18:11)
Paskaiciavau pagal ten instrukcijoje prideta lentele, tai man reiketu pradeti testuotis 26 diena ir tai bus anksti dar... Zodziu, iki sekmadienio su O testais as laisva kaip triusiku guma. reikes papirkti ju daugiau..

Nera uz ka!

As tai perku tokius saunius testus- ju 40 vienoj dezutej. Tai jau taip kartais isijauciu kad po 5 i diena sugadinu (rimtai... blush2.gif ).

Mergaites, kaip manot, ar mes visos iki Kaledu siemet busim nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif ? Tai bent butu sventes! Jau nebegaliu svajot "o gal si cikla" nes ziauriai nusivyliu kai nepavyksta, tai va dabar gal bandysiu galvot "gal iki Kaledu" mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 06 22, 20:42)
Nera uz ka!

As tai perku tokius saunius testus- ju 40 vienoj dezutej. Tai jau taip kartais isijauciu kad po 5 i diena sugadinu (rimtai...  blush2.gif ).

Mergaites, kaip manot, ar mes visos iki Kaledu siemet busim  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif ? Tai bent butu sventes! Jau nebegaliu svajot "o gal si cikla" nes ziauriai nusivyliu kai nepavyksta, tai va dabar gal bandysiu galvot "gal iki Kaledu"    mirksiukas.gif

O kur perki tuos OT testukus, nes vaistinėj milijoną kainuoja.

O dėl nestuke.gif , na turim gi pagaliau kada nors tapti. Iki Kalėdų dar pusmetis.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 06 22, 08:42)
Patarkit man, brangiosios, kada būtų logiška darytis NT?

Galiu papasakoti iš savo patirties blush2.gif Turiu tų juostelinių testų, iš e-bay, negaila naudoti blush2.gif Pirmąjį pasidariau (tiesiog norėdama pasigrožėti II biggrin.gif) antrą dieną po IUI. Žinoma, pamačiau du ryškius brūkšnelius, Ovitrelle rezultatas. Pasigrožėjau biggrin.gif Na, ir paskui kas dieną dariausi ir stebėjau, kaip blanksta, blanksta. Aštuntą DPI matėsi labai blankiai antrasis brūkšnelis, net nepavadinčiau vaiduokliu, greičiau vaiduoklio prosenelis lotuliukas.gif Kitą dieną tik I pagaliukas bebuvo. Tad išvadas pasidariau tokias, kad 10 DPI galima drąsiai testuotis ir patikėti rezultatu.
Aišku, jei noras yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 06 22, 20:42)
Nera uz ka!

As tai perku tokius saunius testus- ju 40 vienoj dezutej. Tai jau taip kartais isijauciu kad po 5 i diena sugadinu (rimtai...  blush2.gif ).

Mergaites, kaip manot, ar mes visos iki Kaledu siemet busim  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif ? Tai bent butu sventes! Jau nebegaliu svajot "o gal si cikla" nes ziauriai nusivyliu kai nepavyksta, tai va dabar gal bandysiu galvot "gal iki Kaledu"    mirksiukas.gif

Hmmm... Gal visai smagus sumanymas - 'iki Kaledu'... man vyras uzvakar pareiske, kad vistiek siais metais mes pastosim smile.gif Tai gerai, davai visos sau iskeliam tiksla - iki Kaledu smile.gif Nebus taip ziauriai nusivilti iki lapkricio... laugh.gif

O kiek e-bay kainuoja? tikrai vaistineje 1 testas - 6 litai, tai nekila ranka be reikalo pirkti... O tu moki is ten pirkti? As tai nieko nenutuokiu apie tuos visus paypal ir t.t. mes cia visos norincios galetumem tai saskaita pravesti pinigus uz OT ir NT (nes ir tuos nebus gaila gadinti), o tu urmu ten ir supirktum? Na, jeigu tau patogu, aisku. O gal kita sios temos dalyve galetu ta suveikti? Aisku, pripliusosim ir issiuntinejimo po LT islaidas... Vistiek, manau, pigiau gautusi nei 10 OT is vaistines..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 06 22, 20:53)
O kiek e-bay kainuoja? tikrai vaistineje 1 testas - 6 litai, tai nekila ranka be reikalo pirkti... O tu moki is ten pirkti?

As tai perku siaip vaistinese... Moku apie 50 doleriu uz dezute. Dezutej hermetiskai supakuota 40 testu. Atidarius ta hermetiska ipakavima, instrukcijoj parasyta, kad testus reikia suvartoti per 30 dienu. Tai va as ir pavarau su testavimu ;-)

Is e-bay ir kitu saitu nesu pirkus, tad nezinau kaip ten...

Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 06 23, 00:47)
As tai perku siaip vaistinese... Moku apie 50 doleriu uz dezute. Dezutej hermetiskai supakuota 40 testu. Atidarius ta hermetiska ipakavima, instrukcijoj parasyta, kad testus reikia suvartoti per 30 dienu. Tai va as ir pavarau su testavimu ;-)

Is e-bay ir kitu saitu nesu pirkus, tad nezinau kaip ten...

Na tuomet vistiek nepigiai gaunasi. Aš pirkau dėžutę su 7 berods už 56lt ir galiu naudoti kada noriu, nes kiekvienas testukas supakuotas atskirai plius indeliai šlapimui. Man užtekdavo dviems ar net trims ciklams. Svarbiausia darytis tuo pačiu metu.

Tavo atveju išeina, kad 40 testukų privalai sunaudoti per veiną ciklą. Tuomet tikrai gali žasiti po 10 kartų per dieną. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Artulia @ 2011 06 22, 21:37)
Galiu papasakoti iš savo patirties blush2.gif Turiu tų juostelinių testų, iš e-bay, negaila naudoti blush2.gif Pirmąjį pasidariau (tiesiog norėdama pasigrožėti II biggrin.gif) antrą dieną po IUI. Žinoma, pamačiau du ryškius brūkšnelius, Ovitrelle rezultatas. Pasigrožėjau biggrin.gif  Na, ir paskui kas dieną dariausi ir stebėjau, kaip blanksta, blanksta.  Aštuntą DPI matėsi  labai blankiai antrasis brūkšnelis, net nepavadinčiau vaiduokliu, greičiau vaiduoklio prosenelis lotuliukas.gif  Kitą dieną tik I pagaliukas bebuvo. Tad išvadas pasidariau tokias, kad 10 DPI galima drąsiai testuotis ir patikėti rezultatu.
Aišku, jei noras yra 4u.gif

O kaip gi tais atvejais, kai 10 ir 11 ir 12 ir 13 ir 14 ir 15 DPI nerodo, o parodo tik kokią 18 DPI? Būna ir taip. Aš taip bijau to vieno pagaliuko, kiek aš esu jų mačiusi, kad geriau palauksiu mmm. Vis tiek prieš akis ilgas savaitgalis ir kraujo nenusileisiu.
Atsakyti