QUOTE(Samira @ 2011 06 22, 09:42)
Labas rytas,
Kažkas susiprotėjo
Patarkit man, brangiosios, kada būtų logiška darytis NT?
Uoj, nesakyk... Net ikalbeti nereikejo... paklusniai istrauke ir susivare.
Zinai, viola raso, kad 10 diena po sueities jau rodys rezultata. As kaip nekantrioji jau sian ryte buciau pasidariusi. man kazkaip - kuo greiciau suzinau - tuo man ramiau. jeigu ne - tai ramiai sportuoju, nebijodama kazko susigadinti darant tarkim, presa, arba ramiai gerti vyna su draugais be jokiu ten svaiciojimu... As tai jau buciau pasidariusi.
Na, bet tai as.
QUOTE(Irėnė @ 2011 06 22, 10:32)
nu tikrai, matyt... ta diena su lialkom veltui nepraejo..
QUOTE(KittyKitty @ 2011 06 22, 10:36)
Labas, ačiū atsakiusioms,
paskambinau šiandien daktarei, dar kitą variantą pasakė: praleisti šiandien, o tada kasdien po vieną likusius 3 kartus.
Sveikinu
Nu viskas bus gerai, pamatysi
Aciu uz palaikyma
Tiesa, turiu toki laaaaabai kvaila klausima. pirma karta gyvenime nusipirkau OT. Zodziu, paskaiciau instrukcija, beveik viskas aisku ir nusprendziau pasidaryti 'na ura' taip sakant, tiesiog kad ismokti. tai vat. man islindo dvi juosteles (geriau jau ant hcg testo jos butu
), kontroline - ryski, testine - pusiau kontrolines ryskumo, bet matoma gerai, plika akim. Instrikcijoje raso, kad testine turi buti ryski arba ryskesne uz kontroline. Tai as vat ir nebesuprantu - ar NEsant O - turi buti blankesne antra juosta ar jos isviso neturi buti? Gal kas nors zino?
dar susirgti rosiuosi... jau 37,1 ir galva svynine. bet jokiu ciaudejimu, jokiu snargliu, jokiu kosuliu... dar to betruko.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.