QUOTE(diana_j @ 2011 06 21, 22:05)
butinai gydytojai skambink savo
teks rytoj, nors ir labai gėda
QUOTE(indry @ 2011 06 21, 23:09)
As manau nieko baisaus, daugiau pastimuliuos ta diena ir tiek. Doze tikrai ne pati didziausia tau skirta. Aisku butina pasakyti ginei kito vizito metu Man yra buvusi kazkokia panasi situacija pradzioje.
ačiū, matai, kito vizito metu neišeina.. man paskyrė 5 dienas leistis,tai būtų iki šeštadienio, ir tada sekmadienį pas ją, man jau bus 10 c. d. Pasiskambinau draugei akušerei, sako, nejuokauk, skambink, nes realiai..Man liko trys dozės, paskutinė būtų penktadienį, o pas ginę sekmadienį, taigi tektų šeštadienį praleisti. Jeigu užteks vaistų, tai viskas ok, bet jei reikėtų dar stimuliuoti, tada negerai daryti tą vienos dienos pertrauką, negalima. Kita dalis- man šiandien žiauriai skauda šoną Bijau, kad nebūtų taip, kad nuėjus sužinosiu, kad jau per vėlu... Nu žodžiu...reikės skambinti..nežinau, ką ji pasakys..
Svarbiausia, išeinu į darbą galvodama,kad nieko nesusileidau, darbe muša karštis, pradeda skaudėti krūtinę, šoną,galvoju, nesąmonė, įsikalbu, juk dar nepradėjau leistis vaistų O pasirodo..
Su mano jautrumu visaip dabra gali būti...Kodėl aš negaliu kaip žmogus visko padaryt, nežinau...