seikutes, noriu prisijungti prie jusu, liepa man pirmas IUI, esu pasimetusi truputi, gal galite apsviesti truputi kas kaip ???
QUOTE(diana_j @ 2011 06 21, 15:57)
va butent viska istvers del stebuklelio
Papildyta:
ner uz ka , juk tam ir yra palaikymo si komanda , o del Gonal as ir turejau piestukus, bet man ten suk nieko nereikejo, ibesdavau adata ir isitraukdavau, tik aisku pirma karta kai bedziau ir supanikavau nesigavo, pasikvexciau vyra jis viska atliko, sako biski jegos reikejo , tai poto ir as pabandziau ir gavosi viskas , taip kad nepanikuok issitrauksi tuos vaistukus
Papildyta:
ner uz ka , juk tam ir yra palaikymo si komanda , o del Gonal as ir turejau piestukus, bet man ten suk nieko nereikejo, ibesdavau adata ir isitraukdavau, tik aisku pirma karta kai bedziau ir supanikavau nesigavo, pasikvexciau vyra jis viska atliko, sako biski jegos reikejo , tai poto ir as pabandziau ir gavosi viskas , taip kad nepanikuok issitrauksi tuos vaistukus
ačiū, sakai, stipriau spausti reikia? Na bandysim vakare su vyru
QUOTE(gitana36 @ 2011 06 21, 16:02)
seikutes, noriu prisijungti prie jusu, liepa man pirmas IUI, esu pasimetusi truputi, gal galite apsviesti truputi kas kaip ???
sveika, pirmajame šios temos puslapyje daug aprašyta apie pačią procedūrą, gal parašyk, kokie konkrečiai klausimai tau kyla? Kokios jūsų problemos, ar darysi stimuliuotam cikle? Pas ką, ar jau turi planą, kokiais vaistais stimuliuos? Tada gal lengviau bus apšviesti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 06 21, 13:38)
norejau paklausti man po iui neskyre duphastono sake nereikia nors mano mazas progesteronas.sake jei bus nestumas tada gerti duphaston o gal vertetu pagerti dabar
manau nepakenks pagerti Dufa, nes jei per mazas progesteronas tai maziukas gali ir neisitvirtinti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 06 21, 16:20)
manau nepakenks pagerti Dufa, nes jei per mazas progesteronas tai maziukas gali ir neisitvirtinti
Nepyk, bet manau, tokius dalykus turi nuspręsti gydytojas. Nemanau, jog teisinga užsiimti savigyda. Čia juk ne saldainiai.
QUOTE(Samira @ 2011 06 21, 14:49)
Nepyk, bet manau, tokius dalykus turi nuspręsti gydytojas. Nemanau, jog teisinga užsiimti savigyda. Čia juk ne saldainiai.
aisku kad gydytojas geriausiai zino ar reikia ar ne
Bet jei zino kad progesteronas mazas tai jei ir uzkibtu neissilaikys. Pvz is savo praktikos zinau kad gyd ne visada duoda, bet jei visiskai pasitiko gyd tai tada taip- savivaliauti nevalia!!!!! pvz as UK, ir mano gyd jei nebuciau prisimusi kad man reikia recepto PRG tai ir nebutu davus, nors pries tai israse. Bet cia tik mano nuomone ir as ne gydytoja
QUOTE(Zafyra @ 2011 06 21, 07:26)
Sveikos, gaudau virusiukus . Siandien padare 3 IUI
Papildyta:
QUOTE(Kriskris1 @ 2011 06 21, 09:55)
Sveikos, na va, padare man 2 IUI. Ne vienas is 4 foliu dar neovuliaves. Ana karta irgi taip buvo. Pradejau galvoti, kad jie gal visai man neovuliuoja ar ovuliuoja daug veliau po IUI...
Siandien as po 3 IUI . As tai jaudinuosi del to, kad visi 4 foliai jau buvo ovuliave . Sake ka tik, nes pilna skyscio . Jauciu, kad vakar vakare ovuliavo - jauciau skausmus pilvo apacioje . Per 2 IUI buvo 1 folis, taip pat ovuliaves. Ovitrel'i naudojau pries 36 val. iki IUI? kaip tu naudojai? Linkiu tapti
QUOTE(indry @ 2011 06 21, 18:24)
Papildyta:
Siandien as po 3 IUI . As tai jaudinuosi del to, kad visi 4 foliai jau buvo ovuliave . Sake ka tik, nes pilna skyscio . Jauciu, kad vakar vakare ovuliavo - jauciau skausmus pilvo apacioje . Per 2 IUI buvo 1 folis, taip pat ovuliaves. Ovitrel'i naudojau pries 36 val. iki IUI? kaip tu naudojai? Linkiu tapti
Papildyta:
sėkmės!
Vis dėlto, pasirodo, susileidau dvigubą Gonalio dozę. Ką man dabar daryti?
QUOTE(KittyKitty @ 2011 06 21, 20:46)
Skaityk info lapelį. O gal gali ydytojai paskambinti?
QUOTE(Samira @ 2011 06 21, 20:48)
Skaityk info lapelį. O gal gali ydytojai paskambinti?
Neparašyta...Rytoj skambinsiu...
QUOTE(KittyKitty @ 2011 06 21, 20:46)
butinai gydytojai skambink savo
Papildyta:
QUOTE(indry @ 2011 06 21, 18:24)
Papildyta:
Papildyta:
kad foliai ovuliave buvo tu nepergyvenk visai , nes bent jau mano daktare kaip sake, kad dar geriau bunakai jau ovuliave buna jie, jie tada iskart keliauja kur reikia , taip kad mazute sekmes laukime ir nesinervuok del to
Papildyta:
QUOTE(Kiki1 @ 2011 06 21, 16:20)
as tai manau, pati tikrai nespresk ju gerti , nes vistiek, tai yra receptinis vaistas , jeigu manai kad ju labai tau reikia, tai su gyne savo pasitark tai gal ir israsys recepta tau, bet pati savo nuoziura ju tikrai negerk
QUOTE(KittyKitty @ 2011 06 21, 19:46)
As manau nieko baisaus, daugiau pastimuliuos ta diena ir tiek. Doze tikrai ne pati didziausia tau skirta. Aisku butina pasakyti ginei kito vizito metu Man yra buvusi kazkokia panasi situacija pradzioje.
Papildyta:
QUOTE(Samira @ 2011 06 21, 19:37)
sėkmės!
aciu
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2011 06 21, 15:02)
sveikute Stimuliuoja vaistais nuo 3-5 ciklo dienos, o ciklo viduryje atlieka procedura IUI. Viskas bus ok
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 06 21, 14:38)
norejau paklausti man po iui neskyre duphastono sake nereikia nors mano mazas progesteronas.sake jei bus nestumas tada gerti duphaston o gal vertetu pagerti dabar
man po visu IUI skyre duphaston