QUOTE(Samira @ 2011 06 19, 19:34)
Sveikos mergaitės,
Ačiū už palaikymą. Aš matyt tikrai būsiu pasigavusi bacilą. Dabar jau ir vyras sloguoja. O mano gerklės skausmas nusileido į bronchus. Nėra tragiška, bet vis tiek diskomfortas. Geriu čiobrelių arbatą. Tikiuosi, kad tai nepakenks kažkam, jeigu tas kažkas užkibo
Temperatūra ryte buvo 36.9. Vakare nesimatavau, nes galva atrodo pakankamai blaivi.
Merginom, kurios vis gi darys IVF, linkiu kuo didžiausios sėkmės. Aišku tai brangus malonumas, bet ir daug IUI susideda sumelė.
Laikau kumščius už laukiančias IUI ir po IUI.
Gal ne į temą, bet viena pažįstama pasakojo, kaip jos giminaitė savo laiku negalėjo pastoti ir ilgai gydėsi nevaisingumą, dar tais laikais, kai IVF nebuvo ir dėl nepastojimo buvo "kaltos" tik moterys. Paskui galiausiai susitaikė su tuo, kad netaps mama. Ir staiga vieną dieną bum ir pastojo. Gal mūsų temoje ši istorija ir netinka, bet tai tik įrodo, kad stebuklų būna. Tik mums jo reikės šiek tiek ilgiau palaukti.
gal uzkibo, ka? persalimo simptomai irgi tinka musu simptomams
jeigu i bronchus nusileido, tai debesylu saknu arbata gali pagerti. Debesylai kieciau uz atsikosejima skatinancius antibiotikus veikia. Sliksti arbata (bet man skani, karti ir kieta tokia), bet ziaaauriai veiksminga.
Labai daug girdejau istoriju, kad tik kai susitaiko, kad nebetures vaiku - tai ir 'prasom'.
QUOTE(Puk @ 2011 06 20, 08:09)
A steroidai - vitaminai
Va ties ta vieta - ir stop, viskas iš pradžių, vyro gydymas. O čia matai, vienokia procedūra, kitokia, gal dar kas.....kažin ar jos bus veiksmingos. Prieš bet kokią procedūrą spermą reikia sustiprinti, atstatyti kiek įmanoma. Patariu nuoširdžiai, pasikliaukite tik Žilaitiene šioje situacijoje, jinai tikrai žino ką galima, kiek galima, nenunuodys. O tie kas daro procedūras žiūri iš kito taško, kad su tokiais rodikliais galima atlikti tai ir tai, bet jie vyrų negydo. ( Pvz. mano situacijoje per IUI visada MB rodikliai tinkami procedūrai, aš sveika, bet IUI nepavyksta, o pavyko tik po gydymo natur). Ant suoliuko tuomet TB, kartu su čia verkšlenančiom
norit vyriškio į kompaniją
Labas rytas
Papildyta:
Ne tik nueiti reikia, reikia ir klausyti
as tai viska suprantu, bet vat kazkoks jonas, kuris steroidus pardavneja, pasake, kad uztenka tamoxi pagerti 2 savaites (beje, pats jonas tai geria tamoxi, bet kitiems nesiulo kazkodel). tai vat pas mus jonas autoritetas, o ka ten ta Z gali suprasti..
nervas ima. sian padejau tamoxi ant matomiausios vietos. specialiai, kad nervuotu.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.