QUOTE(Kriskris1 @ 2011 06 17, 13:35)
Sveikutes visos,
Man nepavyko 1 IUI. Pirmadieni darysiu 2 IUI. Uzaugo 4 foliai, tad tikiuosi sekmes.
Man nepavyko 1 IUI. Pirmadieni darysiu 2 IUI. Uzaugo 4 foliai, tad tikiuosi sekmes.
Nenusimink Kriskris1 viskas bus OK, reikia truputi kantrybes ir tada jau galesim dziaugtis Vasara, atostogos, reikia tik labiau atsipalaiduoti As rytoj i klinika tada nuspresim kuria diena trecias IUI. Laukiu nesulaukiu paziureti kaip foliai auga. Pradzioj skaudejo su clost ir Gonal is karto, dabar nieko nebejauciu. viskas ok
Papildyta:
QUOTE(NUTA @ 2011 06 17, 16:17)
Labukas!
Ka reiskia E2? Kas cia per tyrimas?
Pas ka tu lankaisi?
Man irgi vienas folikulas atrodo labai mazai, per 2 nesekmingus IUI turejau butent po 1 foli, todel kita karta noreciau stipresnes stimuliacijos, kad bent 2 turet.
Is kitos puses, kai moterys naturaliai pastoja, jos dazniausiai ir turi tik viena folikula.
O kiek pas tave buvo?
Ka reiskia E2? Kas cia per tyrimas?
Pas ka tu lankaisi?
Man irgi vienas folikulas atrodo labai mazai, per 2 nesekmingus IUI turejau butent po 1 foli, todel kita karta noreciau stipresnes stimuliacijos, kad bent 2 turet.
Is kitos puses, kai moterys naturaliai pastoja, jos dazniausiai ir turi tik viena folikula.
O kiek pas tave buvo?
Man per antra IUI irgi vienas folis buvo. Gine sake labai gerai, mazesne rizika. Bet nepavyko tada...