Įkraunama...
Įkraunama...

IUI stebuklingieji namučiai

Labas rytas, mergaitės,

Vakar per mėnulio užtemimą apturėjau nuotykį doh.gif
Vienu žodžiu pasidavėme mes vakare su vyru aistrai smileysex.gif ir po visko staiga prasidėjo toks nežmoniškas skausmas pilvo apačioje. Toks pastovus ir aštrus. Kadangi jis nesilpo, aš pradėjau nervintis ir man sukilo temperatūra iki 37 ir pradėjo krėsti drebulys. Vyras iš to strioko iškvietė greitąją. Atvažiavusiai gydytojai pasakoju apie IUI, stimuliacijas ir tt., o ji, kadangi dirba valstybinėje ligoninėje, apie šiuos dalykus neturi žalio supratimo. Papasakojau smulkiai apie viską, o ji man sako: važiuojam į ligoninę, nes gal kokią infekciją į gimdą užnešė. Kelias nuo namų iki ligninės rodo truko amžinybę. O priimamajame šalta, durys neužsidaro. Ačiū Dievui, budinti ginekologė pasirodė "adekvati". Pasirodo, nuo stimuliacijos padidėjo kiaušidės ir nuo papildomos "apkrovos" jos pradėjo "protestuoti". Gydytoja liepė važiuoti namo ir susilaikyti nuo "meilės". Man iš tos laimės ir skausmas pamažu pradėjo rimti. Bevažiuojant namo, mus sustabdė policija, nes vyras neparodė posūkio. Jau buvo besiruošią rašyti baudą nuo 100-300 lt. Vyras bandė aiškinti, kad žmoną iš ligoninės veža. Jie nenorėjo nusileisti, o aš sakau, ai, lai rašo, man jau vienodai. Bet paskui grįžo policininkas iš savo automobilio ir pasakė, kad šį kartą atleidžia, mat pagailo mūsų ir vyras neturi prasižengimų.

Ryte galvojau eisiu pas šeimos gydytoją ir prašysiu nedarbingumo lapelio. Bet pabudusi apsigalvojau, nes pilvo jau nebeskauda, o mano šeimos gydytoja mane "palaidos".

Tikiuosi, kad nepakenkiau mūsų tikslui nestuke.gif. Nes jau buvau prisgalvojus baisiausių dalykų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 16 birželio 2011 - 07:58
QUOTE(Samira @ 2011 06 16, 06:56)
Vakar per mėnulio užtemimą apturėjau nuotykį  doh.gif
Vienu žodžiu pasidavėme mes vakare su vyru aistrai smileysex.gif ir po visko staiga prasidėjo toks nežmoniškas skausmas pilvo apačioje.

nepyk bet man juokinga pasirode blink.gif blink.gif ypac kad greitojoj patare del ND lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal paprasciausiai biski uzspazmavo (arba kaip MB sako kai man skauda pilvo apacia kad jo "kareivukai" bando uzimti tvirtove)

p.s. Labukas 4u.gif uzmirsau pasiveikinti blink.gif blink.gif

o del baudos tai gerai kad negavot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiki1: 16 birželio 2011 - 12:47
QUOTE(Samira @ 2011 06 16, 07:56)
Labas rytas, mergaitės,

Nu geras- tikrai nuotykis. Ir dar policija v pridacu. lotuliukas.gif

Siaip man pries kokius 3-4 metus po sekso viena karta taip ziauriai suspazmavo pilva- galvojau numirsiu- net issitiest negalejau- susilenkus nusliauziau i vonios kamabari- atsimenu ilindau i dusa ir sedejau po karstu vandeniu koki pusvalandi, nes karstas vanduo rodos vienintelis isigelbejimas buvo (nors irgi ne ka ir padejo). Ir va nebuvo man tuo metu jokiu stimuliaciju ar pan. Siaip is nieko ir del nieko.... Is ryto jau visi skausmai buvo praeje... Nuo to laiko tas nepasikartojo (tfu-tfu). Tai va, nesuprantamas tas moteriskas organizmas...

Tad nepergyvenk- buna visko, o ypac kai geri stimuliuojancius. Kiek pas tave foliu buvo? Gal rasei, bet nepamenu...

**Bet siaip del viso pikto gal vertetu pasiskambint i savo VK, gal jie nores tave apziuret?...
Atsakyti
Labas rytas!

Kokia pas mus tyla... atostogu sezonas prasidejo smile.gif ???

QUOTE(Samira @ 2011 06 16, 08:56)
Labas rytas, mergaitės,

Samira, visko gyvenime buna, svarbiausia kad viskas gerai pasibaige.
Kaip tu jautiesi dabar?
Kazkaip praleidau, kada tau dare IUI? Nes IUI sarasiuke nematau taves...
Atsakyti
QUOTE(NUTA @ 2011 06 17, 10:56)
Labas rytas!

Kokia pas mus tyla... atostogu sezonas prasidejo smile.gif ???
Samira, visko gyvenime buna, svarbiausia kad viskas gerai pasibaige.
Kaip tu jautiesi dabar?
Kazkaip praleidau, kada tau dare IUI? Nes IUI sarasiuke nematau taves...

Labas rytas,

Tikrai, tema labai apmirusi.

O man šiandien pilvo nebeskauda, bet kažkaip labai silpna. Vakar gailėjausi, kad neėmiau nedarbingumo. Per pietus darbe maniau tiesiog išgriūsiu kaip buvo silpna. Grįžus namo, tiesiog nulūžau. Šiandien pasiėmiau laisvą dieną. Noriu tik gulėti ir miegoti.

O IUI man darė sekmadienį. O dėl to įtraukimo į sąrašus, nežinau tavarkos g.gif
Atsakyti
Labas rytas braskes 4u.gif
PENKTADIENIS!!!!!!

Tikrai kad temute aprimus verysad.gif Negi niekas nesidaro IUI?

Zinau kad Pupukas kazkada savaites pradzioj turejo darytis bet kazko nesirodo su rezultatais? g.gif
As tai mmm nelaukiu pirmadieni ir tada vel pradedu Closta ir tikiuosi IUI (ir sekminga si karta lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif )
Atsakyti
Sveikutes visos,
Man nepavyko 1 IUI. Pirmadieni darysiu 2 IUI. Uzaugo 4 foliai, tad tikiuosi sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 06 17, 11:49)
Labas rytas,
Tikrai, tema labai apmirusi.

O man šiandien pilvo nebeskauda, bet kažkaip labai silpna. Vakar gailėjausi, kad neėmiau nedarbingumo. Per pietus darbe maniau tiesiog išgriūsiu kaip buvo silpna. Grįžus namo, tiesiog nulūžau. Šiandien pasiėmiau laisvą dieną. Noriu tik gulėti ir miegoti. 

O IUI man darė sekmadienį. O dėl to įtraukimo į sąrašus,  nežinau tavarkos  g.gif

Pailsek, tikrai bus i nauda.
Labai tikiuosi kad tavo silpnumas ne siaip sau ... mirksiukas.gif

O del sarasiuko, tai cia moderatore kazkaip seka musu pokalbius ir is ju suraso visa info i sarasiuka, kazkaip netycia tave praleido...

QUOTE(Kiki1 @ 2011 06 17, 12:00)
As tai mmm nelaukiu pirmadieni ir tada vel pradedu Closta ir tikiuosi IUI (ir sekminga si karta lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif )

"mmm nelaukiu pirmadieni" - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif superinis pasisakymas!!!

QUOTE(Kriskris1 @ 2011 06 17, 14:35)
Sveikutes visos,
Man nepavyko 1 IUI. Pirmadieni darysiu 2 IUI. Uzaugo 4 foliai, tad tikiuosi sekmes.

Sveika prisijungus!

Labai linkiu sekmingo 2IUI.
4 foliai - geras derlius. Su kokiais vaistais dareisi stimuliacija ir kokiom dozem?
Atsakyti
QUOTE(Kriskris1 @ 2011 06 17, 14:35)
Sveikutes visos,

Gausus derlius, tikrai turi pavykti? thumbup.gif
Kuo skatinai?
Atsakyti
Sveikutes!!

Samira- cia manau labai geras zenkls toks silpnumas ;-) Man deja jokio silpnumo ar dar kokiu neiprastu pojuciu nera... O taaaaip noriu! doh.gif

Visos cia matau rasot, kad daug foliu yra gerai. Man klinikoj isvis nelabai nori daryt iui ar net nepataria seksuotis jeigu daugiau negu 2 foliai. Nors galimybes, kad pvz. visi 3 ar 4 apsivaisins menkos, bet vis tiek tokia galimybe YRA, ypac jeigu vyro spermiukai geri.

Man gine isvis Closta (dabar Femara) liepia gert nuo 4 arba 5 ciklo dienos (priklausomai nuo E2 rezultatu 3 c.d.), nes kuo veliau pradedi gert, tuo maziau galimybiu isaugint daugiau negu 1-2 folius, nes apie 4-5 c.d. daznai jau pasireiskia vienas dominuojantis, kuris veikiamas stimuliuojanciu vaistu isauga (arba bent jau turetu isaugt) i viena grazu folikula....

Dar man ji yra sakius, kad jeigu viena jauna mergina turi viena grazu foli, o kita tokio pat/panasaus amziaus mergina turi 3 tokius pat grazius folius, statistiskai abieju merginu galimybe pastot su iui mazdaug vienoda (17% su vienu foliu, ir gal but apie 18% su 2 ir daugiau). Bet pagal ja tikrai neverta daryt iui su daugiau negu 2 foliais tom kurioms iki 35 m. Po 35 metu, augina daugiau...

As aisku nezinau kaip cia geriau, bet pastebejau forume, kad mergaitems daro iui ir su 4, 5 ar netgi 6 folikulais...

Tai dabar man tas vienisas foliukas atrodo taip mazai ;-)
Atsakyti
QUOTE(Kani @ 2011 06 17, 16:32)
Sveikutes!!

Visos cia matau rasot, kad daug foliu yra gerai. Man klinikoj isvis nelabai nori daryt iui ar net nepataria seksuotis jeigu daugiau negu 2 foliai. Nors galimybes, kad pvz. visi 3 ar 4 apsivaisins menkos, bet vis tiek tokia galimybe YRA, ypac jeigu vyro spermiukai geri.

Man gine isvis Closta (dabar Femara) liepia gert nuo 4 arba 5 ciklo dienos (priklausomai nuo E2 rezultatu 3 c.d.), nes kuo veliau pradedi gert, tuo maziau galimybiu isaugint daugiau negu 1-2 folius, nes apie 4-5 c.d. daznai jau pasireiskia vienas dominuojantis, kuris veikiamas stimuliuojanciu vaistu isauga (arba bent jau turetu isaugt) i viena grazu folikula....

Dar man ji yra  sakius, kad jeigu viena jauna mergina turi viena grazu foli, o kita tokio pat/panasaus amziaus mergina turi 3 tokius pat grazius folius, statistiskai abieju merginu galimybe pastot su iui mazdaug vienoda (17% su vienu foliu, ir gal but apie 18% su 2 ir daugiau).  Bet pagal ja tikrai neverta daryt iui su daugiau negu 2 foliais tom kurioms iki 35 m. Po 35 metu, augina daugiau...

As aisku nezinau kaip cia geriau, bet pastebejau forume, kad mergaitems daro iui ir su 4, 5 ar netgi 6 folikulais...

Tai dabar man tas vienisas foliukas atrodo taip mazai ;-)

Labukas!

Ka reiskia E2? Kas cia per tyrimas?
Pas ka tu lankaisi?

Man irgi vienas folikulas atrodo labai mazai, per 2 nesekmingus IUI turejau butent po 1 foli, todel kita karta noreciau stipresnes stimuliacijos, kad bent 2 turet.
Is kitos puses, kai moterys naturaliai pastoja, jos dazniausiai ir turi tik viena folikula.

O kiek pas tave buvo?
Atsakyti
Kani, is tikruju pas ka lankotes, nes tikrai gine daug visko paaiskino ir viskas taip logiskai.
Atsakyti