QUOTE(Pupukas24 @ 2011 06 11, 18:44)
sveikos mergaites
as ziauriai pasimetus...
Sveika,
na as ne gydytoja, negaliu pasakyti ar uzaugs si karta tavo foliai ar ne, bet man labai primena tavo situacija mano pirmaja stimuliacija, kada turejo buti pirmasis IUI, bet foliai pradzioje augo letai, o paskui jau mes ju neberadom, tai ir IUI neivyko...buvau labai pikta ant visu ir pasimetus, nes be stimuliaciju jausdavau kada vyksta O, matydavau vaisingas gleives, maniau, kad vaistukai viska tik paskatins ir viskas bus gerai, o tie vaistukai mane isvis isderino, PRG parode, kad ovuliacijos net nebuvo
nu tikrai galvojau kas as per nenormali, jeigu vaistais neina O padaryti, galvojau, kad gal mesti tas stimuliacijas, nes isvis isderinsiu organizma, zodziu buvau gilioj nevilty, o paskui dar menesi laukiau menesiniu, nes jos kazkodel nesirode. O paskui nusiraminau, prisiskaiciau forume, kad visaip buna ir toliau tesiau musu plana, ir jau sekanti cikla viskas buvo visai kitaip.
Zodziu is tos savo litanijos noriu pasakyti, kad turi nusiraminti ir pasitiketi gydytoja- pirmos stimuliacijos tik padeda suprasti kaip tavo organizmas reaguoja i vaistus, nes kiekvienai reaguoja skirtingai, jei uzaugs foliai-bus IUI, jei ne-tada keisite vaistus, bandysite vel, tol kol pavyks
Todel nusiramink, nepanikuok, kas neaisku klausk gydytojos ir pasitikek ja, ir viskas bus gerai-matysi
Tuo paciu siunciu virusiukus dvigubus visoms ir laukiancioms IUI ir laukiancioms rezultatu, ir toms, kurioms pertrauka
When the world says - give up, Hope whispers - try it one more time.