Neseniai apsiziurejau klinikoj, ir pilna mergaiciukiu mano amziaus, nes pries tai buvau sau i galva isikalus, kad as va vienintele tokio amziaus nepastoju... Nu kas cia dabar su pasauliu atsitiko... Tiek nevaisingu poru- siaubas...
Siaip, as pastebejau, kad labiausiai nukencia vyryskoji gimine. As manau, kad tai cernobylio pasekmes. Praejo 20 metu ir viskas islenda dabar. mums gi tada po 10-13 buvo... Nu ir laba diena. Nes tas vejo gusys grinai per klp praejo, tai kiek paliete - nezinoma. Bet kuo toliau, tuo baisiau darosi. ir dar mobilieji telefonai kisenese... Sako - irgi peilis vaisingumui.
● 1 valgomąjį šaukštą gysločio sėklų užplikyti stikline verdančio vandens, virinti ant silpnos ugnies 5 min., palaukti 1 val. Gerti po 1-2 valgomuosius šaukštus 3-4 kartus per dieną 30 min. prieš valgį. Šis nuoviras naudojamas gydant ir vyrų nevaisingumą. Gydymas trunka 1-2 mėn.
● 3-4 valgomuosius šaukštus paprastosios takažolės užplikyti puse litro verdančio vandens, laikyti šiltai 4 val., perkošti. Gerti po 1-2 stiklines 4 kartus per dieną 20 min. prieš valgį.
● Reikia valgyti perkūnropę.
Stai, radau sitoki posta. Gal kam pravers.
Sveikos, merginos
Mes su vyru kartu jau 12 metu. Keturis metus gydziau nevaisinguma. Gydziau... Gydytoja is Nevaisingumo klinikos Klaipedoje, sake, STEBUKLAS!!! Realiai jus sveika, bet kazkodel nepastojate... Ovulaicija vyko, kiausinelis brendo, pratekamumas kiausintaliu idealus.... Clostylbegyt`ai, Gonal`iai, inseminacijos ir tt.... Visko buvo... bet rezultatu NULIS... o nusivylimo kiek... Asarodavau darbe, masinoj .... Vyras guode sakydamas, kad net Valdas Adamkus be vaiku, ir jis neatrodo nelaimingas...
Vaistai pora kartu uzaugino cistas, jas teko po keleta menesiu gydyti... Laporoskopija dariausi, pasirodo be reikalo, buvau sveika
Zodziu... liudna..
Tada emiau dometis liaudies medicina, ir visokiais kitais keistais gydymo metodais. Ir zinot ka,
PADEJO! Kuris budas padare stebukla pasakyti negaliu, nes kaip minejau ju buvo ne vienas, bet rezultatas - pilvelyje
Jau 8 menuo
Jei kam idomu, ir galbut pades, mielai isvardinsiu viska, ka naudojau pati:
***Buvau pas
zolininke JADVYGA BALVOCIUTE, nepamenu miestelio, bet Zemaitijoje. Ji man parinko zoleliu visokiu, bet ne jos man padejo
O arbata skani. Daug pas ja zmonu is visos LT vaziuoja, daug kam ji padeda, isgydo.
***Teko pabuti ir VARNIUOSE, pas REGINA. REGINA - kaip rengenas, mate visas mano organizmo bedas apie kurias kalbejo gydytojai. Tik ji neturi galiu gydyti, ji diagnozuoja ir pasako kaip tas bedas galima salinti. Ji man itare endometrioze, liepe operuotis. Beje, ji tiksliai meta kortas, taip apie ja atsiliepia, pas ja jau buve. As pati nesiburiau
pabijojau tos tiesos
REGINA - VARNIAI 860540124
Jos telefonas ijungtas tik viena karta per menesi,
paskutine menesio diena, tik tadien vyksta registracija. Skambinti ryte, nes veliau jau nebebuna vietu.
***Gydomuju galiu turi ir
ALGIMANTAS KLAIPEDOJE. Jis - kaip ekstrasensas, bet nenori, kad ji taip vadintu, nes jis save kazkaip kitaip vadina
nebepamenu. Liuks zmogus! Jis taip pat mato tavo ligas ir geba jas gydyti. ALGIMANTAS patvirtino REGINOS teorija, kad man endomitrioze. Ir emesi jos gydyti, ir kas smagiausia pagyde. Vienas seansas 40 lt.
ALGIMANTAS - KLAIPEDA, Taikos pr, 868510437
***Ir dar viena maloni moteris
SIAULIUOSE - VARANAVICIENE TERESE. Ji taip pat padeda pasveikti, tik jai labai svarbu ar zmogus tikintis. TERESE gydo malda. Ji mato zmogu skersai, man toooookiu dalyku pripasakojo, kad net vyras visu detaliu nezinojo..... Praeiti mano mate, ne is delno, bet is akiu turbut
Ir apie vyra pasakojo, jis sake, kad tiesa sake.
TERESE VARANAVICIENE - SIAULIAI, Pitniskio gatve 3 -7 ,868443963.
Mokestis uz jos pagalba - pinigine auka jos pacios statytai koplytelei.
Tai va, mielos merginos, kuo galejau tuo padejau
Man kazkuris is tu zmoniu tikrai padejo!!! Bet kuris????? Net pati siandien nezinau... Gerbiu juos visus.
Lapkricio pradzioje susilaiksim leliuko
Tai geriausia, kas galejo nutikti mudviem
Linkiu ir jum surasti savaji gydytoja
O jis tikrai yra!!!! O kur jis??? Zinote tik jus pacios, jusu intuicija
Nenuleiskite ranku!
Buna STEBUKLU gyvenime
Na, o jei kam neaisku ka cia pripaisciau, rasau savo telefono numeriuka, gal ko paklausti noresite
Nesidrovekite, jei labai nori, tai reikia!!!
RITA 8-653-24963 Palanga