QUOTE(boruziukas1 @ 2011 06 07, 17:55)
labas as jau po vizito pas gydytoja tai sestadieni laukia 3 IUI turiu tris kandidatus gal nors vienas uzkibs
nu gal ir visi uzkibtu? Bety tiesiog tikekimes, kad nors vienas - ir laukiame, laikom kumscius.
QUOTE(Kani @ 2011 06 07, 23:35)
As tai ne del skausmu imciau (skaiciau, kad neturetu skaudet), bet siaip kad darbe neisproteciau, ir kad galeciau ramiai pabut bent 1-2 dieneles po iui... Nors gal ir neverta laisvas dienas svaistyt, nu dar pagalvosiu... Siaip buvo idomu, kaip kitos merginos dare.
man pirma IUI dare apie 5 val vakaro... ar 6 - nepamenu. Zodziu,po pusvalandzio paleido namo, as atsiguliau ir tiesiog gulejau visa likusi vakara, tiesa, is streso tiesiog luzau puse 10 (kas man absoliuciai nebudinga), o ryte ejau i darba ir man net nesove i galva imti laisvadieni. Bus kaip bus, jei lemta si karta - tai lemta, nuo laisvadieniu emimo juk pastojimas nepriklauso. O kas susvyrksyta buvo IUI jau ant tiek giliai, kad mano vertikali pozicija po 12-14 valandu tikrai nebeitakoja pastojimo
O San Tropez yra laaaabai grazu.. Laaabai....
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 06 08, 08:34)
labas rytas
kad jusu mergaites pasakymai tiesiai dievui i ausi
ir dar norejau paklausti ar po IUI kazin galima pasideginti sauleje nors trumpam?
Aisku gali. Net ilgam gali. Juk nesergi, o bandai pastoti. Man S patare gyventi iprastai, tik dviem savaitem eliminuoti sunkumu kilnojima, aktyvu sporta, preso daryma, t.y. visa sporta apart greito ejimo. O apie pliaza man niekas nieko nesake. Tavo vietoje tik i jura nelipciau, kad koju nesusalti.
Labas rytas, Damos
Nuo siandien uzdarau verkslenimo sezona ir atidarau baudos suoleli.
Afrodite - tave irgi tas liecia. Viskas, paverkem, ir uztenka. Kimbame i darbus, skaitome, domimes, mastome, daliname patirtimi, laukiame IUI ir teigiamu rezultatu!
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.