QUOTE(Kani @ 2011 06 06, 14:51)
Rasai, kad iui uk kainuoja 10 tukst? Eik tu sau, jeigu rimtai tokios kainos, tai kaip isvis imanoma darytis iui uz savo pinigelius?
Matau prikankino tave ziauriai- 5 metai, 3 metai tyrimu- ir tik 1 nemokama iui gauni. Biski nesupratus likau- duoda 4, bet tau dave 1? Tai dabar darys ta viena nemokama iui tau per sekanti cikla?
Linkiu, kad kad kuo greiciau pastotum, kad nereiktu su vejo malunais kovot- jau rimtai kiek galima... As tai kartais pagalvoju, ir taip toks sunkus tas musu kelias iki pastojimo, o dar tos kosmines kainos viska apsunkina... Uz visas laikau kumscius!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jauciu jau visos greit pereisim i nestukiu skyreli...
Beje, manau man irgi darys iui si menesi, nors dar nesu 100% tikra, nes kazko vienas folis 3 c.d. jau buvo pradejes augti, tai galim nespet si menesi su iui. Bet vis vien gersiu vaistus nuo rytojaus ir eisiu derliu ziuret kita savaite...
Matau prikankino tave ziauriai- 5 metai, 3 metai tyrimu- ir tik 1 nemokama iui gauni. Biski nesupratus likau- duoda 4, bet tau dave 1? Tai dabar darys ta viena nemokama iui tau per sekanti cikla?
Linkiu, kad kad kuo greiciau pastotum, kad nereiktu su vejo malunais kovot- jau rimtai kiek galima... As tai kartais pagalvoju, ir taip toks sunkus tas musu kelias iki pastojimo, o dar tos kosmines kainos viska apsunkina... Uz visas laikau kumscius!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jauciu jau visos greit pereisim i nestukiu skyreli...
Beje, manau man irgi darys iui si menesi, nors dar nesu 100% tikra, nes kazko vienas folis 3 c.d. jau buvo pradejes augti, tai galim nespet si menesi su iui. Bet vis vien gersiu vaistus nuo rytojaus ir eisiu derliu ziuret kita savaite...
Kani, del kainos tiksliai dar nezinau. Zinau viena mergina darosi ir sake kad apie tiek kainuoja. Tiesa pasakius as neziurejau kiek kainuoti privaciai. Nezinau kodel jai taip brangiai.
Zinok pradejau ziurineti kiek kianuoja ir kainos labai skirtingos (nuo £1k). Jei kaina tukstantis manau reikia pradet man ieskotis privacios klinikos nes uz tiek tai bandyciau...
Taip, man kol kas dare tik 1 IUI kuri nepavyko. Sekanti cikla darysiu antra. Duoda is viso 4 IUI, bet po 2 nesekmingu vel siuncia pas kita gyd (infertility) kad aptartu ka darys toliau.... Kazkodel mano ligoninej jie labai nenoriai viska duoda ir guma tempia iki begalybes (netgi pirma IUI "issikovojau").
Labai tikiuosi kad tavo IUI si karta pavyks