QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 04, 11:41)
Ech..zinau kaip sunku ir kai skaitydavau kad po kiekvieno IUI nepasisekusio nebe taipskaudu labai abejodavau,na kaip taip galima gal tiesiog pripranti ar kazkaip panasiai
Na,visdelto mes bandysime IVF,vaziuoajme birzelio 16 diena pas Treisa.Ziuresim ka snekes. tarsimes. Dabar sukame galvytes is kur gauti tokius pinigelius as apmastau ivarius variantus...jau atsisakiau ir gimtadienio dovanos-nepirksime mano taip ilgai isvajoto laptopo.Kazkiek suskaudo ir man sirdele kai paskaitinejau zinok IVF statistika,tai kazkokia tokia igi neinskma pasirode...neuztenka ir ten daznokai vieno IVF-o mes tik vienam sukrapstysime sunkiai pinigelius.Na bus matyt kaip ir kas...dar laukia konusltacija su gydytoju.Bet mano vyrui zinokit prasidejo depresija,tai dabar stengiuosi apsokinet apie ji ir nenervint nes baisu kad kazko nepasidarytu
Labai tikiuosi kad tau pavyks tikrai,melsiuos uz jus
Na,visdelto mes bandysime IVF,vaziuoajme birzelio 16 diena pas Treisa.Ziuresim ka snekes. tarsimes. Dabar sukame galvytes is kur gauti tokius pinigelius as apmastau ivarius variantus...jau atsisakiau ir gimtadienio dovanos-nepirksime mano taip ilgai isvajoto laptopo.Kazkiek suskaudo ir man sirdele kai paskaitinejau zinok IVF statistika,tai kazkokia tokia igi neinskma pasirode...neuztenka ir ten daznokai vieno IVF-o mes tik vienam sukrapstysime sunkiai pinigelius.Na bus matyt kaip ir kas...dar laukia konusltacija su gydytoju.Bet mano vyrui zinokit prasidejo depresija,tai dabar stengiuosi apsokinet apie ji ir nenervint nes baisu kad kazko nepasidarytu
Labai tikiuosi kad tau pavyks tikrai,melsiuos uz jus
Zinok labai tave suprantu, nes man su vyru buvo panasiai tavasis del ivf, o manasis del donoro, bet dabar kai is pirmo karto nepavyko, jis nei ka ne maziau uz mane nusimine ,pas mus irgi su pinigais situacija ne kokia, is paskutiniuju stengiames sutaupyti tiems IUI, nors man irgi kartais uzeina mintys, o jei nepasiseks kas tada?ivf?net baisu Zinai anksciau norejau tureti maziausiai du vaikus,o dabar meldziu Dieva, kad atsiustu nors viena. As kiek suprantu tu turi dukryte ane?o kiek jai metuku? zinai tu tikrai palaiminta,Dievas tau atsiunte dukryte ir butinai atsius ir antra vaikiuka, pamatysi. Zinai kai po IUI nepasiseka labai skaudu,o jau apie ivf nesekme net nenoriu pagalvoti,tikrai galima labai paluzti, bet ko tik nepadarisi vardan musu svajones, stebuklu atejimo i si pasauli Zinai jei tau pavyko jau viena karta pastoti kiek suprantu naturaliai gal ir antra karta pavyks, jums nors yra vilties, o mum naturaliai susilaukti kudikio NIEKADA NEPAVYKS Taigi neprarask vilties du IUI tai ne rodiklis