Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vyrams

Aš saviškiui duodu Seleno ir Cinko g.gif Bet kol gydytoja nepaskyrė, tai šiek tiek baisu TRIBESTAN'ą dar duot g.gif Reiks pasikonsultuot. Pas maniškį kiekis tvarkoj, tik reikia judrumą sutvarkyti g.gif
Atsakyti
o man geriausi vitaminai - mylima moteris
Atsakyti
QUOTE(tomas1979 @ 2008 02 11, 21:07)

ot šaunuolis! 4u.gif
Atsakyti
Aš buvau nupirkus MALPOTANE ir dabar juos geria bendrai organizmo savijautai pagerinti. Yra 90 tablečių, tai beveik 3 men gers.
Atsakyti
QUOTE(tomas1979 @ 2008 02 11, 21:07)

gerai būtų, jei kiekvienam to pakaktų ax.gif sveikatą ne moteris nulemia doh.gif aišku sportas nemažą poveikį turi lotuliukas.gif
Atsakyti
As jau antra pakuote TRIBESTAN vyrui nupirkau ax.gif Laukiam rezultatu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jautukas2 @ 2008 02 13, 15:00)

Sveikutes visos. Mano MB siandien urologas israse taip pat tribestan. Pas ji siokia tokia nedidele grikiuku agliutinacija.
Papildyta:
QUOTE(jautukas2 @ 2008 02 13, 15:00)

Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2008 02 13, 22:43)
Sveikutes visos. Mano MB siandien  urologas israse  taip pat tribestan. Pas ji siokia tokia nedidele grikiuku agliutinacija.
Papildyta:

o kas tai yra, jie gal per letai juda
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2008 02 13, 23:43)
Sveikutes visos. Mano MB siandien  urologas israse  taip pat tribestan. Pas ji siokia tokia nedidele grikiuku agliutinacija.
Papildyta:

Aha o kas tai yra? g.gif Mums tai niekas neisrase, mes patys nusprendem juos pagerti ax.gif
Atsakyti
O gal galit patarti kokie vitaminai vyrams libido didina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege1 @ 2008 02 15, 15:37)
O gal galit patarti kokie vitaminai vyrams libido didina?  blush2.gif

mačiau vitaminus moterų libido didinti, iš vitaminų serijos su drugeliu (neatsimenu pavadinimo). gal yra ir vyrams smile.gif bet čia jau ne į temą pašnekesys

mano vyrui ginekologė patarė gerti folinę rūgštį. O kita sakė, kad nesąmonė, geriau gerti preparatus, turinčius cinko.
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2008 02 13, 22:43)
Papildyta:

o kokia ta nedidelė? g.gif
Atsakyti