Aš saviškiui duodu Seleno ir Cinko Bet kol gydytoja nepaskyrė, tai šiek tiek baisu TRIBESTAN'ą dar duot Reiks pasikonsultuot. Pas maniškį kiekis tvarkoj, tik reikia judrumą sutvarkyti
o man geriausi vitaminai - mylima moteris
QUOTE(tomas1979 @ 2008 02 11, 21:07)
ot šaunuolis!
Aš buvau nupirkus MALPOTANE ir dabar juos geria bendrai organizmo savijautai pagerinti. Yra 90 tablečių, tai beveik 3 men gers.
QUOTE(tomas1979 @ 2008 02 11, 21:07)
gerai būtų, jei kiekvienam to pakaktų sveikatą ne moteris nulemia aišku sportas nemažą poveikį turi
As jau antra pakuote TRIBESTAN vyrui nupirkau Laukiam rezultatu
QUOTE(jautukas2 @ 2008 02 13, 15:00)
Sveikutes visos. Mano MB siandien urologas israse taip pat tribestan. Pas ji siokia tokia nedidele grikiuku agliutinacija.
Papildyta:
QUOTE(jautukas2 @ 2008 02 13, 15:00)
QUOTE(kinrozyte @ 2008 02 13, 22:43)
Sveikutes visos. Mano MB siandien urologas israse taip pat tribestan. Pas ji siokia tokia nedidele grikiuku agliutinacija.
Papildyta:
Papildyta:
o kas tai yra, jie gal per letai juda
QUOTE(kinrozyte @ 2008 02 13, 23:43)
Papildyta:
Papildyta:
Aha o kas tai yra? Mums tai niekas neisrase, mes patys nusprendem juos pagerti
O gal galit patarti kokie vitaminai vyrams libido didina?
QUOTE(sniege1 @ 2008 02 15, 15:37)
O gal galit patarti kokie vitaminai vyrams libido didina?
mačiau vitaminus moterų libido didinti, iš vitaminų serijos su drugeliu (neatsimenu pavadinimo). gal yra ir vyrams bet čia jau ne į temą pašnekesys
mano vyrui ginekologė patarė gerti folinę rūgštį. O kita sakė, kad nesąmonė, geriau gerti preparatus, turinčius cinko.
QUOTE(kinrozyte @ 2008 02 13, 22:43)
Papildyta:
Papildyta:
o kokia ta nedidelė?