Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vyrams

Radau pirkti vitaminu vyrams Malpotane 4u.gif - tikiuosi pavyks - rezultatu bus nestuke.gif
Dar tik 3 dienikes kaip geria vyruks vitaminus - o radau "Litfarmos vaistinej" - jei kam reikia smile.gif
ir sekmes visoms
dar as nusipirkau ovuliacijos testu - tikiuosi ju neprireiks - o jei ir prireiks ju ) tikiuosi jie pades thumbup.gif smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras geria men DYNAMISAN ( vitaminai, mineralai, amino rugstys ir zensenis. Metai su virs nepastojimas. doh.gif Galvoju pirkti TRIBESTANA g.gif
Atsakyti
Vakar vyrui nupirkau TRIBESTAN Norfoje su 20 % nuolaida, mokejau 60 lt. Gerti po 2 tabletes 3 kartus dienoje. Tai jam pakuotes uzteks tik 10 dienu. g.gif Bet kaip geria net sakyti nereikia, kad isgerti. Seip visus vitaminus primenu kad reikia isgerti, o situos pats atsimena. Matyt tikisi, kad duos rezultatu nestuke.gif
Atsakyti
Laikau kusmtukus kad ir jums pasisektu ir mums 4u.gif , nes vyras mano geria Malpotane - lauksim rezultatu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(gytute @ 2008 01 15, 13:02)
Laikau kusmtukus kad ir jums pasisektu ir mums  4u.gif  , nes vyras mano geria Malpotane - lauksim rezultatu  nestuke.gif

As irgi uz jus laikysiu kumstukus mirksiukas.gif Mano irgi kaip situos geria vitaminus, net sakyti nereikia kad isgertu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pasakiau, kad forume visos kuriu vyrai gere siuos vitaminus jau susilauke rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
as MB nupirkau APILAK ziuresim kaip bus
Atsakyti
Vyrams patartina vartoti kinisko zensenio, cinko bei folio. Tai pagrindiniai dalykai reguliuojantys vyriskus reikalus. Visus siuos dalykus vyras turi vartoti 2-3 menesius iki pradedant planuoti.

Kas vartoja Malpotane, tai thumbup.gif , bet reiketu dar papildomai vartoti kinisko zensenio. O moterims priesingai- zensenio nereiketu vartoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugutis: 16 sausio 2008 - 14:03
QUOTE(jautukas2 @ 2008 01 15, 18:56)
Pasakiau, kad forume visos kuriu vyrai gere Malpotane vitaminus jau susilauke rezultatu bigsmile.gif

lotuliukas.gif Aš irgi minėjau. O nupirkau, kai tik išgirdau SM forume, kad Litfarma juos pardavinėja, nes seniau jų negalėjau gauti nei vienoje LT vaistinėje.
Ačiū Gytutei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diax: 16 sausio 2008 - 19:54
QUOTE(Diax @ 2008 01 16, 20:53)
lotuliukas.gif Aš irgi minėjau. O nupirkau, kai tik išgirdau SM forume, kad Litfarma juos pardavinėja, nes seniau jų negalėjau gauti nei vienoje LT vaistinėje.
Ačiū Gytutei  mirksiukas.gif

ner uz ka 4u.gif 4u.gif - svarbuu kad radai - malpotane - ir sekmes jums 4u.gif nestuke.gif gaudant

lauksim rezultatu
Atsakyti
QUOTE(jautukas2 @ 2008 01 15, 12:58)
Vakar vyrui nupirkau TRIBESTAN Norfoje su 20 % nuolaida, mokejau 60 lt. Gerti po 2 tabletes 3 kartus dienoje. Tai jam pakuotes uzteks tik 10 dienu. g.gif Bet kaip geria net sakyti nereikia, kad isgerti. Seip visus vitaminus primenu kad reikia isgerti, o situos pats atsimena. Matyt tikisi, kad duos rezultatu nestuke.gif

mes prieš 4 dienas pirkom Farma vaistinėje už 75lt doh.gif man rodos, ten lyg 60tab. g.gif nesu tikra. gert reik tris kart į dieną po 1-2, o kadangi mano MB toks žiogelis, kad už didelį vyrą perpus mažesnis, tai geria po 1. užteks manau. tai va, dar gersim 2 mėnesius ir lauksim gerų rezultatų.

o domėjaus, tai radau įvairių gamintojų Tribestano. vienas, pavyzdžiui, skirtas sportininkams ir libido didinti (anotacijoj rašo), o kur mes pirkom, tai tik apie potenciją ir vaisingumą rašo ax.gif iš esmės tai tas pats, nes tribestanas tiesiog gerina hormono testosterono, kuris atsakingas už vyriškumą, gamybą ax.gif

o šiaip manau, kad tokį papildą verta pirkt tik ilgai nespastojant, o ne profilaktiškai planuojant. mes jau 15ciklų gandrų nesulaukiam, tai ieškom išeičių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donna bona: 18 sausio 2008 - 00:01
QUOTE(donna bona @ 2008 01 18, 00:59)
mes prieš 4 dienas pirkom Farma vaistinėje už 75lt doh.gif  man rodos, ten lyg 60tab. g.gif  nesu tikra. gert reik tris kart į dieną po 1-2, o kadangi mano MB toks žiogelis, kad už didelį vyrą perpus mažesnis, tai geria po 1. užteks manau. tai va, dar gersim 2 mėnesius ir lauksim gerų rezultatų.

o domėjaus, tai radau įvairių gamintojų Tribestano. vienas, pavyzdžiui, skirtas sportininkams ir libido didinti (anotacijoj rašo), o kur mes pirkom, tai tik apie potenciją ir vaisingumą rašo ax.gif  iš esmės tai tas pats, nes tribestanas tiesiog gerina hormono testosterono, kuris atsakingas už vyriškumą, gamybą ax.gif

o šiaip manau, kad tokį papildą verta pirkt tik ilgai nespastojant, o ne profilaktiškai planuojant. mes jau 15ciklų gandrų nesulaukiam, tai ieškom išeičių

Norfoje irgi kainavo 75lt. bet kadangi buvo nuolaida 20% mokejau 60lt. drinks_cheers.gif 60tableciu.Bet kadangi mano vyras ir aukstas, ir stambus, tai mum reikia po 2 tabletes 3 kartus dienoj gerti. O pirkome TRIBESTANA ta kur vyriskus reikalus tvarko. mirksiukas.gif Nepastoju jau ir as ilgai metai ir kokie3 men. ax.gif Del to ir pirkome TRIBESTAN.
Atsakyti
skaitau dabar malpotane vitaminu sudeti, tai kazkaip nordic vitaminai, kuriuos geria MB, yra dvigubai "stpresni", mano akimis ziurint, malpotane visi a c e ir pan vitaminai yra gan mazom dozem g.gif taciau malpotane sudetyje yra kazkokiu lastelienu ir dar neaiskiu dalyku, kuriu nerandu nordic vitaminu sudetyje g.gif tai vat ir neaisku..

zinau tik, kad be kita ko, SELENAS (nordic vitaminuose jo yra net 250 procentu RPN bigsmile.gif ) ir semenu aliejus yra LABAI svarbus..
Atsakyti