Radau pirkti vitaminu vyrams Malpotane - tikiuosi pavyks - rezultatu bus
Dar tik 3 dienikes kaip geria vyruks vitaminus - o radau "Litfarmos vaistinej" - jei kam reikia
ir sekmes visoms
dar as nusipirkau ovuliacijos testu - tikiuosi ju neprireiks - o jei ir prireiks ju ) tikiuosi jie pades
Mano vyras geria men DYNAMISAN ( vitaminai, mineralai, amino rugstys ir zensenis. Metai su virs nepastojimas. Galvoju pirkti TRIBESTANA
Vakar vyrui nupirkau TRIBESTAN Norfoje su 20 % nuolaida, mokejau 60 lt. Gerti po 2 tabletes 3 kartus dienoje. Tai jam pakuotes uzteks tik 10 dienu. Bet kaip geria net sakyti nereikia, kad isgerti. Seip visus vitaminus primenu kad reikia isgerti, o situos pats atsimena. Matyt tikisi, kad duos rezultatu
Laikau kusmtukus kad ir jums pasisektu ir mums , nes vyras mano geria Malpotane - lauksim rezultatu
QUOTE(gytute @ 2008 01 15, 13:02)
Laikau kusmtukus kad ir jums pasisektu ir mums , nes vyras mano geria Malpotane - lauksim rezultatu
As irgi uz jus laikysiu kumstukus Mano irgi kaip situos geria vitaminus, net sakyti nereikia kad isgertu. Pasakiau, kad forume visos kuriu vyrai gere siuos vitaminus jau susilauke rezultatu
as MB nupirkau APILAK ziuresim kaip bus
Vyrams patartina vartoti kinisko zensenio, cinko bei folio. Tai pagrindiniai dalykai reguliuojantys vyriskus reikalus. Visus siuos dalykus vyras turi vartoti 2-3 menesius iki pradedant planuoti.
Kas vartoja Malpotane, tai , bet reiketu dar papildomai vartoti kinisko zensenio. O moterims priesingai- zensenio nereiketu vartoti.
Kas vartoja Malpotane, tai , bet reiketu dar papildomai vartoti kinisko zensenio. O moterims priesingai- zensenio nereiketu vartoti.
QUOTE(jautukas2 @ 2008 01 15, 18:56)
Pasakiau, kad forume visos kuriu vyrai gere Malpotane vitaminus jau susilauke rezultatu
Aš irgi minėjau. O nupirkau, kai tik išgirdau SM forume, kad Litfarma juos pardavinėja, nes seniau jų negalėjau gauti nei vienoje LT vaistinėje.
Ačiū Gytutei
QUOTE(Diax @ 2008 01 16, 20:53)
Aš irgi minėjau. O nupirkau, kai tik išgirdau SM forume, kad Litfarma juos pardavinėja, nes seniau jų negalėjau gauti nei vienoje LT vaistinėje.
Ačiū Gytutei
Ačiū Gytutei
ner uz ka - svarbuu kad radai - malpotane - ir sekmes jums gaudant
lauksim rezultatu
QUOTE(jautukas2 @ 2008 01 15, 12:58)
Vakar vyrui nupirkau TRIBESTAN Norfoje su 20 % nuolaida, mokejau 60 lt. Gerti po 2 tabletes 3 kartus dienoje. Tai jam pakuotes uzteks tik 10 dienu. Bet kaip geria net sakyti nereikia, kad isgerti. Seip visus vitaminus primenu kad reikia isgerti, o situos pats atsimena. Matyt tikisi, kad duos rezultatu
mes prieš 4 dienas pirkom Farma vaistinėje už 75lt man rodos, ten lyg 60tab. nesu tikra. gert reik tris kart į dieną po 1-2, o kadangi mano MB toks žiogelis, kad už didelį vyrą perpus mažesnis, tai geria po 1. užteks manau. tai va, dar gersim 2 mėnesius ir lauksim gerų rezultatų.
o domėjaus, tai radau įvairių gamintojų Tribestano. vienas, pavyzdžiui, skirtas sportininkams ir libido didinti (anotacijoj rašo), o kur mes pirkom, tai tik apie potenciją ir vaisingumą rašo iš esmės tai tas pats, nes tribestanas tiesiog gerina hormono testosterono, kuris atsakingas už vyriškumą, gamybą
o šiaip manau, kad tokį papildą verta pirkt tik ilgai nespastojant, o ne profilaktiškai planuojant. mes jau 15ciklų gandrų nesulaukiam, tai ieškom išeičių
QUOTE(donna bona @ 2008 01 18, 00:59)
mes prieš 4 dienas pirkom Farma vaistinėje už 75lt man rodos, ten lyg 60tab. nesu tikra. gert reik tris kart į dieną po 1-2, o kadangi mano MB toks žiogelis, kad už didelį vyrą perpus mažesnis, tai geria po 1. užteks manau. tai va, dar gersim 2 mėnesius ir lauksim gerų rezultatų.
o domėjaus, tai radau įvairių gamintojų Tribestano. vienas, pavyzdžiui, skirtas sportininkams ir libido didinti (anotacijoj rašo), o kur mes pirkom, tai tik apie potenciją ir vaisingumą rašo iš esmės tai tas pats, nes tribestanas tiesiog gerina hormono testosterono, kuris atsakingas už vyriškumą, gamybą
o šiaip manau, kad tokį papildą verta pirkt tik ilgai nespastojant, o ne profilaktiškai planuojant. mes jau 15ciklų gandrų nesulaukiam, tai ieškom išeičių
Norfoje irgi kainavo 75lt. bet kadangi buvo nuolaida 20% mokejau 60lt. 60tableciu.Bet kadangi mano vyras ir aukstas, ir stambus, tai mum reikia po 2 tabletes 3 kartus dienoj gerti. O pirkome TRIBESTANA ta kur vyriskus reikalus tvarko. Nepastoju jau ir as ilgai metai ir kokie3 men. Del to ir pirkome TRIBESTAN.
skaitau dabar malpotane vitaminu sudeti, tai kazkaip nordic vitaminai, kuriuos geria MB, yra dvigubai "stpresni", mano akimis ziurint, malpotane visi a c e ir pan vitaminai yra gan mazom dozem taciau malpotane sudetyje yra kazkokiu lastelienu ir dar neaiskiu dalyku, kuriu nerandu nordic vitaminu sudetyje tai vat ir neaisku..
zinau tik, kad be kita ko, SELENAS (nordic vitaminuose jo yra net 250 procentu RPN ) ir semenu aliejus yra LABAI svarbus..
zinau tik, kad be kita ko, SELENAS (nordic vitaminuose jo yra net 250 procentu RPN ) ir semenu aliejus yra LABAI svarbus..