Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vyrams

as perskaiciau temute ir nebeiznau..
gydytoja patare 3men gerti man ir MB folio rugsti.
ar tikrai ji padeda? abiems?
Atsakyti
O dabar, dar įdomi akcija su šituo preparatu vyksta. Reik pakuočiu neišmesti, nes su juo dabar nemokamai į sporto kulubą įleidžia...
http://www.tribestan...p/id/154/lang/1

QUOTE(gretuse @ 2011 02 01, 15:29)
Jeigu norit pagerinti vyro sperma, tai reikia Tribestan R. TRIBESTAN vita skirtas moterų senėjimo procesams lėtinti, širdies ir kraujotakos sistemą stiprinti, papildyti senkančius energijos išteklius. o Tribestan plus daugiau skirtas tonizuoti organizma. Daugiau ir konkreciau galit paskaityti www.tribestan.lt smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NoSmoking: 20 birželio 2011 - 09:20
prieš kokius 5 metus, buvo geri vitaminai vyrams Malpotane. sako reiktų juos pagerti prieš vaiko planavimą.
nežinau ar bėra prekyboje.
Atsakyti
malpotane jau prekyboje nera sad.gif ir gan senai
Atsakyti
man gydytoja skyrė folio rugštį o VIT. E kartu su vyru gerti,nežinau ar duoda kokios naudos.
Atsakyti
sveikos, o as siandien buvau pas gydytoja tai vyrui israse profertil, tik kad labai kaina didele. kazkaip galvoju palyginsiu sudetis su tribestan, gal kas panasaus bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidakk @ 2011 06 22, 23:11)
sveikos, o as siandien buvau pas gydytoja tai vyrui israse profertil, tik kad labai kaina didele. kazkaip galvoju palyginsiu sudetis su tribestan, gal kas panasaus bus g.gif

Jei pasirinksi Profertil...tik nepirk vaistinej...yra vietu kur pigiau galima rast
Atsakyti
o kur tuos vietos yra kur galima pigiau gaut?
Atsakyti
Na man paskyre planuojant folio rugsti,tiksliau parekomendavo nes ji be recepto gi smile.gif
Kol kas tik pirmas trimestras nestumo kaip sakant tai nieko negeriu,bet veliau kiek zinau geriausia pregnacare? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nmieliauskas @ 2011 06 23, 22:42)
Jei pasirinksi Profertil...tik nepirk vaistinej...yra vietu kur pigiau galima rast

Mane irgi sudomino blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri zinot, ar teko vartoti kokius vitaminus moteru libido gerinti?
Pradesiu vartoti folio rugsti ir vitamina E, o vyrui duosiu tik vitamino E. O jei dar ir potraukis didesnis butu, tai manau tik i nauda g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristincikas @ 2011 08 18, 17:43)
Pradesiu vartoti folio rugsti ir vitamina E, o vyrui duosiu tik vitamino E. O jei dar ir potraukis didesnis butu, tai manau tik i nauda  g.gif  ax.gif

nuo folio rugšties ir vit e, potraukis nepadidės ax.gif
Atsakyti