Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vyrams

QUOTE(KittyKitty @ 2010 09 09, 11:01)
Sveika, maniškį ženšenio preparatai labai užveda (net per daug doh.gif  blush2.gif ) (pvz. "Gerimax")

rolleyes.gif ir tampa brangusis kaip duracel zuikutis, hiperaktyvus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kažin prie tribestan jei dar ir ženščenio pagert, kas gautųsi?
Nu maniškiui nėra jokių pokyčių nuo tribestan kol kas. Kaip tik jaučiais nuolat pavargęs bet kam ne tik seksui. Na nuo to neatsisako, jei pasiūlai, bet tiesiog energijos trūksta nuo pat ryto. Ir galvoju lyg prieš tribestano gėrimą tuom nesiskųsdavo.
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2010 09 16, 11:31)
as dabar laukiu kol atsius tribestan tai ziuresim kiek is jo naudos  biggrin.gif

O kiek kainuoja siustis? Nepigiau lietuvoje vaistineje nusipirkti?
Atsakyti
Na va, nupirkau antra pakeli tribestan tik dabar dar priedo vitamino c.
Atsakyti
QUOTE(NoSmoking @ 2010 09 27, 13:05)
Na va, nupirkau antra pakeli tribestan tik dabar dar priedo vitamino c.

kokia kainyte siu vitaminu,nes ir mes ruosiames juos pagerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NoSmoking @ 2010 09 20, 09:03)
O kiek kainuoja siustis? Nepigiau lietuvoje vaistineje nusipirkti?

as gyvenu ne LT tai man viena mergyte is SM juos nupirko LT ir atsiunte man i UK mirksiukas.gif kaina vitaminu 87 litukai plius atsiuntimas maciau ant voko ,skaiciavau ant markuciu tai 10 litu o kiek pats siuntinys nezinau nes ,ji man nesake ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DJD*: 27 rugsėjo 2010 - 18:57
QUOTE(*DJD* @ 2010 09 27, 19:56)
as gyvenu ne LT tai man viena mergyte is SM juos nupirko LT ir atsiunte man i UK  mirksiukas.gif kaina vitaminu 87 litukai plius atsiuntimas maciau ant voko ,skaiciavau ant markuciu tai 10 litu o kiek pats siuntinys nezinau nes ,ji man nesake  ax.gif

Bet visu 100 proc verti tos kainos kuria sumoki.
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2010 09 27, 19:56)
as gyvenu ne LT tai man viena mergyte is SM juos nupirko LT ir atsiunte man i UK  mirksiukas.gif kaina vitaminu 87 litukai plius atsiuntimas maciau ant voko ,skaiciavau ant markuciu tai 10 litu o kiek pats siuntinys nezinau nes ,ji man nesake  ax.gif

O toks klausimas, O UK ju neparduoda? Nebutu ten pigiau?
Atsakyti
as saviskiui db nupirkau profertil,saziningai geria, kadangi jie gana brangus, tuoj pradesim antra pakuote ir bandysim kviestis gandrus...ziuresim kokie jie veiksmingi, nors siaip juos skiria jei spermograma bloga, bet mes nutarem tiesiog profilaktiskai pagerinti kokybe, nors gana greit pastoju, bet va su isnesiojimu doh.gif ...gal trecias kartas nemeluos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daizzy @ 2010 11 02, 17:57)
as saviskiui db nupirkau profertil,saziningai geria, kadangi jie gana brangus, tuoj pradesim antra pakuote ir bandysim kviestis gandrus...ziuresim kokie jie veiksmingi, nors siaip juos skiria jei spermograma bloga, bet mes nutarem tiesiog profilaktiskai pagerinti kokybe, nors gana greit pastoju, bet va su isnesiojimu doh.gif ...gal trecias kartas nemeluos thumbup.gif

Sekmes, Sekmes, Sekmes...
Atsakyti
O kokius pirkot Tribestan, Tribestan Vita ar Tribestan R?
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2011 01 28, 22:47)
O kokius pirkot Tribestan, Tribestan Vita ar Tribestan R?

Jeigu norit pagerinti vyro sperma, tai reikia Tribestan R. TRIBESTAN vita skirtas moterų senėjimo procesams lėtinti, širdies ir kraujotakos sistemą stiprinti, papildyti senkančius energijos išteklius. o Tribestan plus daugiau skirtas tonizuoti organizma. Daugiau ir konkreciau galit paskaityti www.tribestan.lt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(gretuse @ 2011 02 01, 15:29)
Jeigu norit pagerinti vyro sperma, tai reikia Tribestan R. TRIBESTAN vita skirtas moterų senėjimo procesams lėtinti, širdies ir kraujotakos sistemą stiprinti, papildyti senkančius energijos išteklius. o Tribestan plus daugiau skirtas tonizuoti organizma. Daugiau ir konkreciau galit paskaityti www.tribestan.lt smile.gif

Geras dalykas sitie papildai...
Atsakyti