Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vyrams

QUOTE(Giedrija @ 2010 06 03, 11:24)

Va va, as irgi pritariu tam.. Pas mus yra problemele su spermiukais ir naturalus vitaminai cia tikrai nepades.. smile.gif Tos, kurios grreitai pastojo arba kuriu vyrai neturi bedu del to, nesupras wink.gif
Atsakyti
savo vyruj esu padovanojus puikiu vitaminu, tik dabar gerai nepamenu pavadinimo unsure.gif kai busiu namuose paziuresiu ir parasysiu. jis jais labai liko patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NoSmoking @ 2010 07 27, 08:45)
O kodel parduodi? Kodel nebereikia? Cia nepasiteisino jums ar kaip?

Zvilgtelk i jos liniuote biggrin.gif matyt kad padejo nes jau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2010 07 27, 16:42)
Zvilgtelk i jos liniuote  biggrin.gif  matyt kad padejo nes jau  nestuke.gif

Geras variantas, bet tai jau typo nestuke.gif tai viriskiui jau nebereikia vitaminu?
Atsakyti

! 
Vaistus, vitaminus, maisto papildus forume pardavinėti draudžiama!
Atsakyti
Beje, kiek kainuoja Tribestan perkant parduotuveje, kiek jo reikia, kad pasimatytu realus poveikis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NoSmoking: 05 rugpjūčio 2010 - 10:36
Kažkur viena ausim girdėjau, esą folio rūgštį planuojant vaikelį reiktų gerti ir vyrams. Mitas ar yra kokios tiesos tame?
Atsakyti
QUOTE(nothing special @ 2010 08 06, 20:41)
Kažkur viena ausim girdėjau, esą folio rūgštį planuojant vaikelį reiktų gerti ir vyrams. Mitas ar yra kokios tiesos tame?

yra skirtingų nuomonių, aš linkstu prie tų, kurie sako, kad vyrams folinės r. gerti nereikia, nes ji papildomai geriama tam, kad pagerinti kūdikio vystymąsi, o tas vyksta moteryje.. manau, vyrui pakanka sveiko gyvenimo būdo ir tų vitaminų, tame tarpe ir folio r., kuriuos gauna iš maisto; jei planavimas vyksta žiemą, pavasarį, galima pagerti paprastą vitaminų kompleksą
Atsakyti
Dėkui, zuzla.
Atsakyti
QUOTE(nothing special @ 2010 08 06, 22:16)
Dėkui, zuzla.

Beje, jei paskaitysi auksciau, labai rekomenduojama vyrams Tribulus terrestris (Tribestan). Šitie vitaminai "Stimuliuoja lytinį potraukį, Gerina lytines funkcijas, Didina pasitikėjimą savo jėgomis." biggrin.gif Ktaip tariant padeda nestuke.gif
Atsakyti
klausykit mergytes o cia tie tribestan kaip ir LT ar jie kitokie g.gif va imetu linka http://cgi.ebay.co.u...=item415132a4a0
Atsakyti
Aš, prieš pastojant, apie 4 mėn. gėriau folio rūgštį (250 mg) ir vitaminą E.
Vyras gėrė tik Trioplan Sir.
Rezultatai liniuotėje ax.gif
Man mano vitaminus patarė mano ginė, o MV - jo urologas.
Atsakyti