Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vyrams

QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 03 02, 21:40)
aš prieš kokia sav pirkau euro vaistinėje  hiperi, zinok ju daug kur yra

aišku. aš vakar jau nusipirkau šeimos vaistinėj.
Atsakyti
mano vyrui taip pat gydytojas israse Tribestan spermiukams pagerinti, bet galimas dalykas, kad per velai israse 4u.gif
Atsakyti
o as pirkau sau ir vyrui tokius maisto papildus Forever Multi-Maca , ir po 2 men as pastojau. bet nesekmingai nes buvo neissivistantys nestumas. dabar vel uzsisakiau tos papildus ir dar prie to rekomendavo ALOE VERA sultys. bandysim vel nuo pradziu verysad.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Man ginekologė sakė tiek vyrui, tiek man po dėžutę Pregnacare Conception vitaminų pagerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūr@tė @ 2010 04 29, 07:44)
Labukas 4u.gif Man ginekologė sakė tiek vyrui, tiek man po dėžutę Pregnacare Conception vitaminų pagerti  smile.gif

hm... padeda tos ginekologės farmacininkams išsilaikyti. yra krūvos panašių ir geresnės kainos vitaminų, nebūtinai šitų. ypač vyrui.

čia tik toks mano pasvarstymas. įdomiai skamba, kai ginekologės konkrečiai pasako nusipirkt iškart dvi pakuotes ir išleist apie 90lt. maniškė tik pataria, bet ne firmą, o apskritai...
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 05 01, 05:52)
hm... padeda tos ginekologės farmacininkams išsilaikyti. yra krūvos panašių ir geresnės kainos vitaminų, nebūtinai šitų. ypač vyrui.

čia tik toks mano pasvarstymas. įdomiai skamba, kai ginekologės konkrečiai pasako nusipirkt iškart dvi pakuotes ir išleist apie 90lt. maniškė tik pataria, bet ne firmą, o apskritai...

gal galima konkreciau ka patare rolleyes.gif
Atsakyti
Išleidau tiem vitaminam 54Lt, o patarė tuos, nes konkrečiai jo to ir paklausiau: Kokius vitaminus rekomenduojat nusipirkti? Tai tuos ir rekomendavo smile.gif
Atsakyti
Urologas rekomendavo tribestan ir FORMen, bet MB nespejo baigti gerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 05 01, 06:52)
yra krūvos panašių ir geresnės kainos vitaminų, nebūtinai šitų

kokie dar yra vitaminai planuojančioms pastoti, kuriuose yra L-argininas ir N-Acetilcisteinas?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Maniskis gere Tribestan vitaminus 3 menesius,dabar darom menesio pertrauka.Bet rezultatu jokiu verysad.gif Jis geria dar cinka,magni ir foline rugsti papildomai.O as Pregnacare Conception ir foline rugsti,nes man neurologe su gine liepe gert 800 foline.
Na,bet laukiam stebuklo ax.gif
Dabar galvoju o gal Prefertil geriau nei Tribestanas g.gif
Atsakyti
na, mano vyras jokiu nevartojo, ir viskas kuo puikiausiai pasiseke is pirmo bandymo ax.gif
Pradedam galvot apie antra, bet per vasara apskritai butu absurdas sintetinius vitaminus gerti, kai vaisiu, darzoviu ir kitokiu gerybiu sezonas. reikia naturaliais vitaminais ikraut organizma. Darysim kaip ir su pirmuoju - pagersiu folio rugsti ir manau to pakaks, nes maitinames sveikai ir kokybiskai.
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 06 02, 00:20)
na, mano vyras jokiu nevartojo, ir viskas kuo puikiausiai pasiseke is pirmo bandymo  ax.gif
Pradedam galvot apie antra, bet per vasara apskritai butu absurdas sintetinius vitaminus gerti, kai vaisiu, darzoviu ir kitokiu gerybiu sezonas. reikia naturaliais vitaminais ikraut organizma. Darysim kaip ir su pirmuoju - pagersiu folio rugsti ir manau to pakaks, nes maitinames sveikai ir kokybiskai.

kai vyras neturi bedu su sperma, tai aisku, nereikia ir vitaminu biggrin.gif o jei turi...morkos su kopustais deja cia jau nepades cool.gif
Atsakyti