Galvoju ir as pirkti kokius vitaminus, vyrui pastiprinti
Jau metus laiko duodu folio rugsti, zuvu taukus ir naturalaus moliugu seklu alieju, bet zirniaus puse metu, kaip nepasigaunam
QUOTE(ARKA* @ 2010 01 09, 09:32)
Galvoju ir as pirkti kokius vitaminus, vyrui pastiprinti
Jau metus laiko duodu folio rugsti, zuvu taukus ir naturalaus moliugu seklu alieju, bet zirniaus puse metu, kaip nepasigaunam
Gali nupirkti lai pagers blogiau tai nebus tikrai, o nebandet kreiptis i gydytojus ?del ko 1 metus nepastoji?
QUOTE(Mazulytee @ 2010 01 09, 16:35)
Gali nupirkti lai pagers blogiau tai nebus tikrai, o nebandet kreiptis i gydytojus ?del ko 1 metus nepastoji?
Planuojam metai, bet realiai gaudom dar tik puse metu. pas gydytojus nesikreipem, galvoju dar palaukt truputi.
QUOTE(ARKA* @ 2010 01 09, 20:49)
Planuojam metai, bet realiai gaudom dar tik puse metu. pas gydytojus nesikreipem, galvoju dar palaukt truputi.
jei tik pusmeti galit luktelt dar
Sveikos! Planuoju vaikeli ir vartoju foline rugsti. Kazkur forume skaiciau, kad vyrui taip pat reikia vartoti foline rugsti. Kai paklausiau apie tai vaistininkes, tai ta is manes pasijuoke Tad kol kas apsiribojam iprastais vitaminu kompleksais
QUOTE(Vitali26 @ 2010 01 11, 06:33)
Sveikos! Planuoju vaikeli ir vartoju foline rugsti. Kazkur forume skaiciau, kad vyrui taip pat reikia vartoti foline rugsti. Kai paklausiau apie tai vaistininkes, tai ta is manes pasijuoke Tad kol kas apsiribojam iprastais vitaminu kompleksais
As taip esu girdejus ir skaicius, galima vyrui kad ir kas antra diena duot kazkur buvo apie tai rasyta.o ir kiekviena diena jei po vitaminuka dar papildomai isgers gi tikrai nepakenks
QUOTE(Vitali26 @ 2010 01 11, 07:33)
keista vaistininke, galeciau pasakyt
Apie folio rugsti vyrams
Ir siaip, kai kurie gydytojai pataria planuojant vyrams gerti vit.E, cinka, bei folio rugsti.
Nieko keisto ir juokingo, juk vitaminuose PROFERTIL, skiriamu pagerinti spermos kokybe taip pat yra folio rugsties ir visos kitos medziagos, kuriu reikia
Nuo lipos mn gr HIMALAYA SPMAN,juos rikia grti po 2 tab 2 kartus i dina. tyrimu nsidarm, tisiog gr vitaminus ir laukm.
sveikos merginos, turiu klausima.....
nupirkau vyrui Permen vitaminu, antra diena kai isgere sustreikavo sirdis, pradejo durti. kaip jus manot ar gali but nuo tu vitaminu?
nupirkau vyrui Permen vitaminu, antra diena kai isgere sustreikavo sirdis, pradejo durti. kaip jus manot ar gali but nuo tu vitaminu?
QUOTE(virvė @ 2010 03 02, 16:17)
labas.
gal kuri žinote, kurioj vaistinėj Kaune yra tribestano? kažkada buvau pirkus Farmoj SAVAM, bet dabar ten kita vaistinė...
gal kuri žinote, kurioj vaistinėj Kaune yra tribestano? kažkada buvau pirkus Farmoj SAVAM, bet dabar ten kita vaistinė...
aš prieš kokia sav pirkau euro vaistinėje hiperi, zinok ju daug kur yra