Cia toki klausimeli turiu, as nusipirkau vitaminu mamavit, bet tik nusipirkus pasiskaiciau, kad jie negeri, gali vaikiukui pakenkt.. o jei as juos savo vyrui duociau sugert, juk jis leliuko tai neturi,
QUOTE(juzste @ 2009 10 13, 12:47)
Cia toki klausimeli turiu, as nusipirkau vitaminu mamavit, bet tik nusipirkus pasiskaiciau, kad jie negeri, gali vaikiukui pakenkt.. o jei as juos savo vyrui duociau sugert, juk jis leliuko tai neturi,
Kur tu radai, kad gali vaikiukui pakenkti? niekur nerandu.
na cia sitam forume randu.. aisku, ten jau senu metu, bet kitoj temoj uzsiminiau tai irgi pradejo varyt kad jie negeri ir geriau nevartok ... nebezinau nieko as..
na as kita sav. eisiu pas gine ir paklausiu kokius ji patartu gerti vyrui vitaminus kad greiciau susilauktumem
pamirsau aklausti, nes pati kai tiek dyrimu dariausi tai nzn eisiu 1-dieni ir paklausiu...
o esu girdejusi, kad vyrams kas antra diena pravestu gerti folio rugštį... bet cia as pasitiksliunsiu ginės ar tiesa
o esu girdejusi, kad vyrams kas antra diena pravestu gerti folio rugštį... bet cia as pasitiksliunsiu ginės ar tiesa
QUOTE(Ingese @ 2009 10 13, 20:43)
Kur tu radai, kad gali vaikiukui pakenkti? niekur nerandu.
praeitais metai jie buvo isimti is apyvartos del kazkokiu dazomoju medziagu ,kurios kenksmingos,gali vaikiukui sukelti alergija ,bet kazkodel vel jos atsirado parduotuviu lentunose.
Papildyta:
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 09 25, 12:00)
šiandien MV nori nusipirkti vitaminus, nes jau baigė gerti, tai neiširenku kuriuos jam pirkti šiuo metu geria tribestan, tik vieną dėžutę sugėrė, tai dar 2 mėnesius mažiausiai juos gers. Taip pat gėrė vit e,a, cinką, seleną, folį, aminorūgštis ir moliūgų sėklų aliejų. Bet jam albai nusibodo per dieną gerti po 10 kapsulių, be to ir paberia truputį, tai jsi norėtų kažkokių koncentruotų, kur viskas būtų ir užtektų pvz 2 kapsulių per dieną. PRofertilis yra būtent toks, bet ar nebus per daug tibestan+profertil? o be to ir kaina kandžiojasi, nes tribestanas nepigus, o dar šitas... mačiau kažkurios vyriškis geria tribestan+new nordic. Bet new nordic vyrams sudėtyje nėra labaid aug medžiagų O gerti vitaminus jam būtina. Po tokio vitaminų gėrimo rezultatas po 1.5 mėn akivaizdus
ogo ,tai nieko nuostabaus ,kad berti pradejo. tribesta+nordic labai geras derinys, manau uztektu
Laba diena as esu naujoke tikiuosi prijimsit ir mane i savo rata.Su vyru suplanavom tureti lelyte,ir labai dziaugemes tuo,as tai aplamai kazkur padangese skraidau.Man vyras sako tu taip nesidziaug nes zinai kad kartais neviskas iskarto gaunasi Bet as labai noriu mazo angeliuko kol nepaskaitinejau cia visko pasjus nezinojau nieko nei apie temperaturos matavima,nei kaip vaisingas dienas skaiciuoti nes niekad buvau tuo nesidomejus
Tik zinojau kad reik gerti folijos tableteles jai planuoji pastoima,nes mazdaug pries keturis metus buvo ustikusi mane problemele su moteriskom,kaire kiauside buvo apaugusi cystomis ir turejau gerti kontraceptikus o jai butu nepadeja iskarto nestuma reikejo organizuoti tai kaip geriau kontraceptikus daktare liepe gerti trecia menesy ir folio rugstu tai nuo to laiko atsimenu kad reik gerti kaip planuoji nestuma bet nezinojau kad vyrui reik kokiu vitaminuku reikes pasidairyti kokiunors
Tik zinojau kad reik gerti folijos tableteles jai planuoji pastoima,nes mazdaug pries keturis metus buvo ustikusi mane problemele su moteriskom,kaire kiauside buvo apaugusi cystomis ir turejau gerti kontraceptikus o jai butu nepadeja iskarto nestuma reikejo organizuoti tai kaip geriau kontraceptikus daktare liepe gerti trecia menesy ir folio rugstu tai nuo to laiko atsimenu kad reik gerti kaip planuoji nestuma bet nezinojau kad vyrui reik kokiu vitaminuku reikes pasidairyti kokiunors
QUOTE(PIneta @ 2009 10 23, 13:01)
bet nezinojau kad vyrui reik kokiu vitaminuku reikes pasidairyti kokiunors
vyrui vitaminu reikia tada, kai kazkas negerai su spermiukais..o siaip tai nieko ten jiems nereikia gal gera sperma vyro, tik bac ir gausis taip kad pirma pabandykit ir matysit, reikia ten jums kazka papildomai gerinti, ar ne
gerai bandysim pirma taip tada o paskui ziuresim kaip jau mums bus
QUOTE(Muse @ 2004 06 17, 08:27)
Sveikutes,
Turiu toki klausimelei - gal zinote, ka reiktu vartoti vyrams, kad pageretu ju spermos kokybe? Ka perkate saviesiems?
Aciu
Turiu toki klausimelei - gal zinote, ka reiktu vartoti vyrams, kad pageretu ju spermos kokybe? Ka perkate saviesiems?
Aciu
na as pirkau saviskiui Madoj yra skyrelis maisto papildu ir vitaminu,jei gerai pamenu rusiski jie ten,tik va nepamenu kaip vadinasi,tiesiog pasakiau kad noreciau vitaminu vyrui,pardaveja pati pasiule,sake vyrai labai perka ir patenkinti lieka,tai buvo mano dovana jam Valentino dienos proga,o kovo pabaigoje pasigavom savo spinduliuka,tai matyt veiksmingi nors pirkau tiesiog profilaktiskai organizmui stiprinti,o ne su kokiu nors tikslu
auruciukasss, kad del siu vitaminu, bet sveikinu[COLOR=blue][COLOR=red]
Sveikos, o jei vyrą profilaktiškai kokiais Profertil pašerti? Ar sperma gera ar bloga, nežinau, nes jokie tyrimai nebuvo daryti. Aišku, nepigus malonumas, bet vardan trokštamo tikslo.. Gal blogiau nebus? Kaip manot? Ar kokių paprastesnių užtektų? Jis dažnai pervargsta, stresuoja nuolat... O tai gi ne į gera