Nesu tikra ar aš ten pataikiau, bet kiek žiūrėjau, tai ir neradau kitokis temos apie vitaminus vyrams:) Tik as ne dėl tokių vitaminų noriu pasikonsultuoti, kurie gerintų spermos kokybę, o apskritai, gal žinot kokių vitaminų vyrams, kuriuose yra daugiausiai naudingų medžiagų?:)na ypač kad tiktų stipriai dirbančiam vyrui:)
ar kas yra geres malpotane + tribstan? maniskio pirminiai spermogramos rezultatai labai prasti, ir judrumas mazas, ir kokybe, ir kiekis.... bet sunku patiketi kol kas, nusiteikiam optimistiskai, ir bandysim kartoti tyrima, o kol kas vitaminu reik pagerti. Taigi, ar tribstan + malpotane nebus per daug (girdejau kazkas taip dare)
QUOTE(donna bona @ 2008 04 06, 12:34)
na, kolegos, prisiduodu: nespėjo MB antros Tribestan pakuotės išgert ir aš po 17 mėn laukimo tuo pačiu abu folio rūgštį gėrėm
Dideli sveikinimai!!!!!! Mes jau viena tribestano pakuote baigem. Dar vyras geria vit. E ir folio rugsti. O tribestana geret gydytojo paskyrimu, ar savo nuoziura.
Maniskis jau turbut trecias menuo geria Malpotane+ E vitamina ir cinka, rezultatu kol kas neturim reiks pradet gert tribestan+ malpotane
QUOTE(Aurore_ @ 2008 04 08, 18:53)
Nesu tikra ar aš ten pataikiau, bet kiek žiūrėjau, tai ir neradau kitokis temos apie vitaminus vyrams:) Tik as ne dėl tokių vitaminų noriu pasikonsultuoti, kurie gerintų spermos kokybę, o apskritai, gal žinot kokių vitaminų vyrams, kuriuose yra daugiausiai naudingų medžiagų?:)na ypač kad tiktų stipriai dirbančiam vyrui:)
Tikrai merginos, gal kas galit pakonsultuot, kokiu vitaminu vyrishkiui reikia duoti, kad butu stipresnis ir ishtvermingesnis? Manishkis kaip tik kai reikia darbuotis (t.y. apie ovuliacija), visai nusilpsta.
sveikos. dabar maciau eurovaistinej walmark firmos Permen( atrodo taip vadinasi); ten ieina zensenis, ta tribulus zolyte, kuri yra tribestane, argninas (lyg taip vadinasi). Kaina 24-25 lt. Visai man atrodo neblogai skamba. reiks padandyt.
O kad dagiau jegikiu turetu- tiktu zensenis.
O kad dagiau jegikiu turetu- tiktu zensenis.
hmm idomu cia kokie nauji?, as saviskiui davaiu welman gerti taciau jis labai vistiek toks atrodo nuolat nusilpes ir be jegu .gal kas galit patarti kokius vitaminus duoti kad daugiau jegu turetu?pasidalinkit savo patirtimi..
QUOTE(pelyte7 @ 2008 05 27, 22:20)
hmm idomu cia kokie nauji?, as saviskiui davaiu welman gerti taciau jis labai vistiek toks atrodo nuolat nusilpes ir be jegu .gal kas galit patarti kokius vitaminus duoti kad daugiau jegu turetu?pasidalinkit savo patirtimi..
kiek zinau,tai tonizuojanciai veikia biciu pienelis ir zensenis.
Tai cia nuo kiekvieno organizmo manau priklauso, reiketu isbandyti visas rusis kol rastu, kurie vitaminai tinka konkreciai tam zmogui:)mano tetis tai wellman kai gere tai sake super efektas;)
tikriausiai kad nuo organizmo, nes ir as daviau saviskiui gerti wellman, tai kazkaip mazai jam jautesi poveikis, reikes kitokius pabandyti...
QUOTE(pelyte7 @ 2008 06 13, 00:22)
tikriausiai kad nuo organizmo, nes ir as daviau saviskiui gerti wellman, tai kazkaip mazai jam jautesi poveikis, reikes kitokius pabandyti...
as ir duodu Wellman..ale kazkap nelabai jis ju nori..aiskina kad stiprus ir jis jais riaugeja visa diena nzn..mano galva tai nusisneka jis