Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vyrams

Nesu tikra ar aš ten pataikiau, bet kiek žiūrėjau, tai ir neradau kitokis temos apie vitaminus vyrams:) Tik as ne dėl tokių vitaminų noriu pasikonsultuoti, kurie gerintų spermos kokybę, o apskritai, gal žinot kokių vitaminų vyrams, kuriuose yra daugiausiai naudingų medžiagų?:)na ypač kad tiktų stipriai dirbančiam vyrui:)
Atsakyti
ar kas yra geres malpotane + tribstan? maniskio pirminiai spermogramos rezultatai labai prasti, ir judrumas mazas, ir kokybe, ir kiekis.... bet sunku patiketi kol kas, nusiteikiam optimistiskai, ir bandysim kartoti tyrima, o kol kas vitaminu reik pagerti. Taigi, ar tribstan + malpotane nebus per daug (girdejau kazkas taip dare)
Atsakyti
QUOTE(donna bona @ 2008 04 06, 12:34)
na, kolegos, prisiduodu: nespėjo MB antros Tribestan pakuotės išgert ir aš po 17 mėn laukimo  nestuke.gif  thumbup.gif  clap.gif  tuo pačiu abu folio rūgštį gėrėm ax.gif

Dideli sveikinimai!!!!!! 4u.gif Mes jau viena tribestano pakuote baigem. Dar vyras geria vit. E ir folio rugsti. O tribestana geret gydytojo paskyrimu, ar savo nuoziura.
Atsakyti
Maniskis jau turbut trecias menuo geria Malpotane+ E vitamina ir cinka, rezultatu kol kas neturim doh.gif reiks pradet gert tribestan+ malpotane g.gif
Atsakyti
Sveikos, kokie vitaminai padeda del spermos judrumo, ar Tribestan padetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marce777: 13 gegužės 2008 - 10:37
QUOTE(Aurore_ @ 2008 04 08, 18:53)
Nesu tikra ar aš ten pataikiau, bet kiek žiūrėjau, tai ir neradau kitokis temos apie vitaminus vyrams:) Tik as ne dėl tokių vitaminų noriu pasikonsultuoti, kurie gerintų spermos kokybę, o apskritai, gal žinot kokių vitaminų vyrams, kuriuose yra daugiausiai naudingų medžiagų?:)na ypač kad tiktų stipriai dirbančiam vyrui:)

Tikrai merginos, gal kas galit pakonsultuot, kokiu vitaminu vyrishkiui reikia duoti, kad butu stipresnis ir ishtvermingesnis? rolleyes.gif Manishkis kaip tik kai reikia darbuotis (t.y. apie ovuliacija), visai nusilpsta. doh.gif
Atsakyti
sveikos. dabar maciau eurovaistinej walmark firmos Permen( atrodo taip vadinasi); ten ieina zensenis, ta tribulus zolyte, kuri yra tribestane, argninas (lyg taip vadinasi). Kaina 24-25 lt. Visai man atrodo neblogai skamba. reiks padandyt.
O kad dagiau jegikiu turetu- tiktu zensenis.
Atsakyti
hmm idomu cia kokie nauji?, as saviskiui davaiu welman gerti taciau jis labai vistiek toks atrodo nuolat nusilpes ir be jegu .gal kas galit patarti kokius vitaminus duoti kad daugiau jegu turetu?pasidalinkit savo patirtimi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte7 @ 2008 05 27, 22:20)
hmm idomu cia kokie nauji?, as saviskiui davaiu welman gerti taciau jis labai vistiek toks atrodo nuolat nusilpes ir be jegu .gal kas galit patarti kokius vitaminus duoti kad daugiau jegu turetu?pasidalinkit savo patirtimi.. smile.gif

kiek zinau,tai tonizuojanciai veikia biciu pienelis ir zensenis.
Atsakyti
Tai cia nuo kiekvieno organizmo manau priklauso, reiketu isbandyti visas rusis kol rastu, kurie vitaminai tinka konkreciai tam zmogui:)mano tetis tai wellman kai gere tai sake super efektas;)
Atsakyti
tikriausiai kad nuo organizmo, nes ir as daviau saviskiui gerti wellman, tai kazkaip mazai jam jautesi poveikis, reikes kitokius pabandyti...
Atsakyti
QUOTE(pelyte7 @ 2008 06 13, 00:22)
tikriausiai kad nuo organizmo, nes ir as daviau saviskiui gerti wellman, tai kazkaip mazai jam jautesi poveikis, reikes kitokius pabandyti...

as ir duodu Wellman..ale kazkap nelabai jis ju nori..aiskina kad stiprus ir jis jais riaugeja visa diena doh.gif nzn..mano galva tai nusisneka jis biggrin.gif
Atsakyti