Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vyrams

QUOTE(wioletukas @ 2008 02 28, 22:23)
Mano gydytoja patarė planuojant nėštumą ir vyrui pagerti folinės rūgšties.

O kokia tada vyrams dienos norma folines rugsties? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege1 @ 2008 02 27, 09:11)
Tai cia atskirai tiek tableciu vyrui duodavai ar koki viena kompleksa kuriame visi sie vitaminai yra? g.gif

Visus siuos vitaminus duodavau atskiromis tabletemis, bet ne visus kasdien. Pvz cinko tablete yra 50mg (3 dienu norma), tai ja gerdavo kas 2-3 dienas, folio rugsties tablete - 800mg - kas 2 dienas ir pan. Iseidavo kasdien mazdaug po dvi tabletes skirtingu vitaminu.

Atsakyti
Na nezinau, ar cia vyro geriami vitaminai padejo, bet pastojau 5-a bandymu cikla thumbup.gif Vitaminus MB gere nuo 4-o ciklo.
Sekmes visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cikadele @ 2008 03 26, 11:58)
Na nezinau, ar cia vyro geriami vitaminai padejo, bet pastojau 5-a bandymu cikla  thumbup.gif Vitaminus MB gere nuo 4-o ciklo.
Sekmes visoms!  4u.gif

Sveikiname thumbup.gif Jei gerai supratau, tai vyras gere vitaminus tik viena men g.gif Tada labai abejoju, kad per men vitaminai padejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jautukas2 @ 2008 03 26, 12:49)
Sveikiname thumbup.gif Jei gerai supratau, tai vyras gere vitaminus tik viena men g.gif Tada labai abejoju, kad per men vitaminai padejo g.gif

2 menesius - 4-a ir 5-a. Gal ir nepadejo taip greitai, bet ir nepakenke hihihi.gif
Atsakyti
As saviskiui dabar Wellman duodu, pati Prenatali geriu. ziuresim kas cia bus ax.gif
Atsakyti
Aš saviškiui kažkokius Proxeed Plus miltelius nupirkau (gyvenam ne Lietuvoje). Žiūrėsim, kaip jie čia padės ar nepadės g.gif Tik tiek, kad diedas kartais pamiršta juos išgert, o aš neprilakstysiu iš paskos, kad sužiūrėčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 03 26, 15:13)
Aš saviškiui kažkokius Proxeed Plus miltelius nupirkau (gyvenam ne Lietuvoje). Žiūrėsim, kaip jie čia padės ar nepadės  g.gif Tik tiek, kad diedas kartais pamiršta juos išgert, o aš neprilakstysiu iš paskos, kad sužiūrėčiau  doh.gif

nu o as tai zinok lakstau ir "as isgerei, ar isgerei" biggrin.gif nes jei neprimenu, tai ir neisgeria doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2008 03 26, 15:18)
nu o as tai zinok lakstau ir "as isgerei, ar isgerei" biggrin.gif nes jei neprimenu, tai ir neisgeria doh.gif

Aš iš pradžių taip laksčiau. Kol kai buvom grįžę savaitei į Lietuvą jis manęs nepaklausė: ''O tu mano vitaminus paėmei?'' Tada man dūmai iš ausų pradėjo virst, akys žaibus šaudė hihihi.gif Na, jei jau jis net nepagalvoja savo vitaminų pasiimt, aš už jį to nesužiūrėsiu schmoll.gif Tai po to karto nieko jam nebesakau, bet matau, kad geria tvarkingiau, nei prieš tai. Matyt, bijo dar kartą mano rūstį užsiraukt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(cikadele @ 2008 03 26, 14:30)
2 menesius - 4-a ir 5-a. Gal ir nepadejo taip greitai, bet ir nepakenke hihihi.gif

Tai aisku, kad nepakenke mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
na, kolegos, prisiduodu: nespėjo MB antros Tribestan pakuotės išgert ir aš po 17 mėn laukimo nestuke.gif thumbup.gif clap.gif tuo pačiu abu folio rūgštį gėrėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bona @ 2008 04 06, 11:34)
na, kolegos, prisiduodu: nespėjo MB antros Tribestan pakuotės išgert ir aš po 17 mėn laukimo  nestuke.gif  thumbup.gif  clap.gif  tuo pačiu abu folio rūgštį gėrėm ax.gif

Dideli sveikinimai thumbup.gif Mano ir jau dvi pakuotes isgere, bet daugiau nebeperku, atsibodo vis lakstyt ispaskos ir klausineti isgerei ar ne doh.gif doh.gif .Kolkas jokiu rezultatu, bet jau nebezinau ar noriu nestuke.gif
Atsakyti