Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

Nes ir tai, ką mes esam iškentę, vienąsyk prasiveržia džiaugsmu. V. Mačernis

xxx xxx xxx

-Kodėl tu verki? - paklausė mamos mažas berniukas.
-Todėl, kad aš esu motina, - atsakė ji.
-Aš nesuprantu, - pasakė jis.
Mama apkabino jį ir pasakė:
-Tu niekada nesuprasi...

Vėliau mažas berniukas paklausė tėvo, kodėl mama verkė be priežasties.
- Visos motinos verkia be priežasties, - buvo viskas, ką galėjo atsakyti jo tėvas.

Mažas berniukas išaugo ir tapo vyru. Bet jis vis vien stebėjosi, kodėl motinos verkia. Todėl vieną dieną jis pagaliau kreipėsi į Dievą:
- Dieve, kodėl motinos taip lengvai pravirksta?
Dievas atsakė:
- Matai, sūnau, kai aš kūriau motinas, jos turėjo būti ypatingos. Aš padariau jų pečius pakankamai stipriais, kad išlaikytų viso pasaulio svorį, bet kartu pakankamai švelniais, kad suteiktų komfortą. Aš daviau joms vidinę jėgą pakelti gimdymą ir atstūmimą, kuris taip dažnai eina nuo jų vaikų. Aš daviau joms patvarumą, kuris leidžia joms nenuleisti rankų, kai visi kiti pasiduoda, ir rūpintis šeima, nekreipiant dėmesio į ligas ir nuovargį bei nesiskundžiant. Aš daviau joms jautrumą mylėti jų vaikus, nepriklausomai nuo aplinkybių, net kai jų vaikai labai stipriai jas skaudina. Šis jautrumas padeda joms numalšinti kūdikio skausmą ir palengvinti paauglio baimes. Aš daviau joms ašarą... Ji yra tik jų, kad pralieti, kai reikia. Tai yra vienintelė jų silpnybė. Tai yra ašara už žmoniją.

xxx xxx xxx

Kas puikuojasi erudicija arba mokytumu, neturi nei viena, nei kita. E. Hemingvėjus

xxx xxx xxx

"Meilei prasidedant, įsimylėjėliai kalba apie ateitį. Meilei baigiantis, - apie praeitį." (A,Morua)

xxx xxx xxx

Sukurkite vaikui tinkamas sąlygas, palikite jį vieną ir, jeigu jis nepadarys nieko draudžiama, kvieskite gydytoją. (Džeromas )

Atsakyti
Sakyk tiesiai, kaip jautiesi matydamas ant LAIMES užrašą "Rankomis Neliesti"?

Kartais vidury paprasto gyvenimo meilė mums padovanoja pasaką.

Mane sutikti yra LIKIMAS, Mane mylet yra RIZIKA, Mane gauti yra KANTRYBE, Mane tureti yra SVAJONE, O, kad as myleciau yra STEBUKLAS.

Išeik iš mano minčių, kaip aš išėjau iš tavųjų.

Meilė yra nenumaldomas troškimas būti nenumaldomai trokštamu.
Atsakyti
Pas mus triguba meilė:aš myliu save,save myli mane,mane myli aš.

Tuo, kuo esi, aš jau buvau. tuo, kuo dabar esu, tu būsi

Galiausiai, tikiu tik vienu, galbūt nevisuomet atsirasiu ten, kur planavau atsirasti, tačiau visuomet atsirasiu ten, kur man buvo skirta būti.

Gyvenimas- tai mišrainė, kurios tam tikrus ingredientus norisi užsigerti alkoholiu.
Atsakyti
Trys pagrindiniai dalykai gyvenime:
Laikas - žodžiai ir galimybės.
Trys dalykai, kurių neturėtum atsisakyti savo gyvenime:
Ramybės, garbės ir vilties.

Trys dalykai, kurie kenkia gyvenime:
Išdidumas, arogancija ir pyktis.
Trys dalykai, kuriuos turėtum pasirinkti:
Savo sapnus, savo sėkmę ir savo likimą.
Trys brangenybės, kurios egzistuoja gyvenime.
Savigarba, meilė ir tikri draugai.
Atsakyti
QUOTE(*Enigma @ 2011 06 17, 00:28)
Tuo, kuo esi, aš jau buvau. tuo, kuo dabar esu, tu būsi

Kontekstui: šitą užrašą esu mačiusi išgraviruotą ant antkapio senose kapinėse.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 06 17, 09:17)
Kontekstui: šitą užrašą esu mačiusi išgraviruotą ant antkapio senose kapinėse.

Ainasau unsure.gif Bet grazi mintis mastau.gif
Atsakyti
Autobuse važiavo liesas senukas, rankose laikydamas neseniai nuskintų gėlių puokštę. Kitoje eilėje prieš jį sėdėjo jauna mergina. Ji vis žvilgčiojo į puokštę. Senukas jau ketino išlipti, bet staiga gėles įbruko merginai sakydamas: „Matau, šios gėlės jums patinka. Manau, jog žmona neprieštaraus, kad jas atidaviau jums. Aš jai tai papasakosiu.“ Mergina gėles priėmė, o senukui išlipus stebėjo jį. Pro vartelius jis įžengė į mažas kapinaites.
---
Išskyrus jos norą būti negailestingai teisinga, ji mažiausiai negailestingas žmogus pasauly.
---
Raudonas akmuo yra meilė tarp vyro ir moters, jų kūnų žolėje harmonija.
---
Yra dainų, kurios priverčia mus šokti. Dainų, kurios verčia mus dainuoti kartu, bet geriausios tos dainos, kurios sugrąžina tave į tą akimirką, kai pirmą kartą ją išgirdai ir dar kartą kai ji sudaužė tau širdį.
---
Mano kūnas ir protas pasiekė tobulos harmonijos būseną, nors nė vieno iš jų nekontroliuoju.
---
Kartais mes tiesiog tylim... Nes niekada ir nemokėjom elgtis stebuklingai.
---
Tik mylintys paukščiai gieda per naktį.
---
Juk neįmanoma vėl išgyventi to, kas praėjo, gali tik prisiminti, o prisiminimai neturi gyvybės. Jie tik blankiai primeną laiką, kurio jau nebėra - kaip išblukusios nuotraukos arba išdžiuvęs saulučių vainikas stalčiaus gilumoje. Jie neapčiuopiami. Jie negali grąžinti tavęs į praeitį. Niekas negali būti taip, kaip buvo. Niekas ir nebūna.
---
Nė neįsivaizduoji, kaip miela iš tavo nedrąsios šypsenos suprasti, kad esi laimingas.
---
...dabar jie gyveno ta diena; pažeidžiamas ir trapus yra gyvenimas, bet turi kiekvienoje dienoje pamėginti atrasti nedidelį džiaugsmą.
Atsakyti
Reikia mokėti užversti nuobodžią knygą... - ...išeiti iš prasto kino filmo ir išsiskirti su tais, kurie tavęs nevertina...

Ar žinai,kiek aš noriu?Noriu jaustis saugi,noriu,kad šypsena nedingtų nuo mano veido ,noriu būti mylima,noriu džiaugtis kiekviena diena,ir žinai ko noriu labiausiai noriu,kad Tu visada būtum su manimi,nes tik su Tavimi visi šie mano norai tampa realybe..;*
Atsakyti
Gyvenimas žmogui duotas tik vienas. Gyventi jį reikia taip, kad prie rojaus vartų Tu išgirstum plojimus ir prašymą pakartoti!
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2011 06 21, 12:17)
Gyvenimas žmogui duotas tik vienas. Gyventi jį reikia taip, kad prie rojaus vartų Tu išgirstum plojimus ir prašymą pakartoti!

Ziurint kas plos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2011 06 21, 13:17)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš esu permainingas žmogus. Mane gali pradžiuginti apkabinimas. Gali pravirkdyti daina. Mane gali nuliūdinti prisiminimai. Mane gali prajuokinti draugės šaltumas. Prajuokinti, o po to papiktinti. Aš nemoku slėpti jausmų.. Bet moku slėptis po antklode.
Atsakyti