Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

Saulės sistema nesirūpina savo reputacija. — [R.V.Emersonas]

Didelė ir aistringa moters meilė pasižymi pirmiausia sugebėjimu be galo aukotis. — [S.Cveigas]

.. nes mylėjau jį, nors jis buvo pamišęs, ir galbūt mylėjau jį kaip tik už pamišimą, nes jo pamišimas buvo gražesnis už kitų žmonių išmintį.

Skirtingos ir labai panašios. Atskiriamos, bet neišskiriamos. Mylinčios ir nekenčiančios. Laimingos, o kartais verkiančios. Visada kartu, nors ir nešalia, Bet VISADA mintyse ir širdyse. 4u.gif
Atsakyti
"Džiaugsmas matyti ir suprasti yra pati puikiausia gamtos dovana." (A.Einšteinas)

"Išlieka ne stipriausios ir net ne protingiausios rūšys, o tos, kurios geriausiai prisitaiko prie pokyčių." (Č.Darvinas)

"Tas, kuris viską palieka atsitiktinumo valiai, paverčia savo gyvenimą loterija." (T.Fuleris)

"Godumas ir laimė niekuomet nesusitiko vienas su kitu; nenuostabu, kad jie nepažįstami." (A.B.Franklinas)

Atsakyti
"Teisingumo kriterijus negali būtu balsų dauguma". (A.Šileris)

"Elgesys - tai veidrodis, kuriame visi rodome savo veidą". (J.V.Gėtė)
Atsakyti
DRĄSA - KIEK JOS MUMS REIKIA GYVENIME?
MEILĖ - PRIVERČIA SUKTIS PASAULĮ...
LAISVĖ - KAI IŠSISKLEIDŽIA SIELOS SPARNAI...
TIKĖJIMAS - VIENINTELIS NELEIDŽIA PRARASTI VILTIES...
DRAUGYSTĖ - PASAULIUI DOVANOJA DAR VIENĄ ŠYPSENĄ...
ŠVELNUMAS - PRIVERČIA VIRPĖTI MŪSŲ ŠIRDIS...
SVAJONĖS - PRIVERČIA MUS SKRISTI IR TIKĖTI GERESNIU RYTOJUMI...
VAIKIŠKUMAS - TEN GYVENA MŪSŲ LAIMĖ...
TYLA - JI KARTAIS IŠKALBINGESNĖ UŽ TŪKSTANTĮ ŽODŽIŲ...
AISTRA - TIK ŽMOGAUS AKYS IŠDUOS KIEK ŠIRDYJE JOS YRA...
TIESA - VIENA, TAČIAU KIEKVIENAM VIS KITOKIA...
IR VISA TAI - GYVENIMAS TAVO/ MANO/ IR DAR DAUGELIO ŽMONIŲ...
Atsakyti
"Dauguma meilių yra tokios <...>. Tavo širdis ima jaustis kaip perkrauta gelbėjimo valtis. Kad ji nenuskęstų, išmeti savo išdidumą, savigarbą, nepriklausomybę. Paskui mėtai žmones - draugus, visus kuriuos kada pažinojai. Tik to negana. Valtis vis skęsta, ir tu žinai kad tave nusitemps gilyn kartu.
Atsakyti
Jie mylėjo vienas kitą, bet ji buvo vyresnė. Kažkas jai pasakė, kad ji sugadins jam gyvenimą, ir ji nusprendė išsiskirti su juo. Bet jis šito nenorėjo, maldavo pasilikti, įtikinėjo, kad jie bus laimingi kartu...Bet ji vis dėlto išvažiavo, pažadėjusi rašyti. Jis labai jos ilgėjosi. Po mėnesio gavo pirmąjį laišką. Ji rašė, kad viskas gerai, kad myli, rašė, kad stengiasi neliūdėti. Tuo laiškas ir baigėsi. Bet savo adreso ji neparašė. Kitas laiškas atėjo po penkerių metų. Ji vėl rašė, kad viskas gerai, kad myli. Tik po dvidešimties metų atėjo trečiasis laiškas - paskutinis. Ji rašė: "Aš nenorėjau įskaudinti tavęs todėl, kad labai mylėjau tave. Visus šiuos laiškus rašiau vieną dieną, o juos mano prašymu išsiuntinėjo kaimynai. Kitą dieną po mūsų išsiskyrimo aš nusižudžiau...".
cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrioke: 09 birželio 2011 - 11:36
Žmonės pradeda ginčytis todėl, kad vienas kito nesupranta, ir baigia vienas kito nesuprasdami todėl, kad ginčijosi. - Pjeras Buastas
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2011 06 09, 11:36)
Jie mylėjo vienas kitą, bet ji buvo vyresnė. Kažkas jai pasakė, kad ji sugadins jam gyvenimą, ir ji nusprendė išsiskirti su juo. Bet jis šito nenorėjo, maldavo pasilikti, įtikinėjo, kad jie bus laimingi kartu...Bet ji vis dėlto išvažiavo, pažadėjusi rašyti. Jis labai jos ilgėjosi. Po mėnesio gavo pirmąjį laišką. Ji rašė, kad viskas gerai, kad myli, rašė, kad stengiasi neliūdėti. Tuo laiškas ir baigėsi. Bet savo adreso ji neparašė. Kitas laiškas atėjo po penkerių metų. Ji vėl rašė, kad viskas gerai, kad myli. Tik po dvidešimties metų atėjo trečiasis laiškas - paskutinis. Ji rašė: "Aš nenorėjau įskaudinti tavęs todėl, kad labai mylėjau tave. Visus šiuos laiškus rašiau vieną dieną, o juos mano prašymu išsiuntinėjo kaimynai. Kitą dieną po mūsų išsiskyrimo aš nusižudžiau...".
cray.gif

kaip liudna...
Atsakyti
Sveiki,
Gal galetumet pasiulyti kokius zodzius krikstateviui ax.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
"Mūsų didžiausia silpnybė - nepakankamas užsisipyrimas. jei nori, kad pasisektų - visuomet bandyk dar kartą". (T.Edisonas)
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2011 06 09, 12:36)
Jie mylėjo vienas kitą, bet ji buvo vyresnė
......
. Kitą dieną po mūsų išsiskyrimo aš nusižudžiau...".

QUOTE(sausė @ 2011 06 09, 13:19)
kaip liudna...

Kaip kvaila .... doh.gif
1 - kad gyveno kitų galva ir paisė kas ką šneka
2 - kad nekovojo už savo ir mylimojo laimę
3 - kad pabėgo
4 - kad tuo sugadino gyvenimą kitam
5 - kad specialiai aitrino žaizdas visus 20 metų
ir t.t.
Dar kokia "varna" pasinaudos patarimu

P.S.
atsiprašau jei čia komentuoti negalima