Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

QUOTE(*Enigma @ 2011 06 04, 18:36)
Vieno žmogaus mirtis - tragedija, šimto - tik statistika. Čerčilis

Čia Stalino mintis, "vieno žmogaus mirtis - tragedija, tūkstančio - statistika".
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2011 06 04, 19:15)
saltinis  g.gif

Čia patobulinta iš http://www.demotyvac...es-1242734.html
Atsakyti
Sakmė apie vyrus...
Seniai labai seniai Dievas nulipdė 10 Adomų. Bet greitai jiems tapo nuobodu rojuje ir jie pasipasakojo apie tai savo sutvėrėjui. Dievas davė jiems tešlos ir pasakė:- Tegul kiekvienas iš jūsų nusilipdo tokią moterį, kokios nori. Bet nepamirškit įdėti į tešlą po gabalėlį cukraus iš šitos lėkštelės, kad gyvenimas su žmona būtų saldus. O aš įkvėpsiu gyvybę į jūsų kūrinius.
Kai visos moterys buvo jau nulipdytos, Dievas pažiūrėjo į lėkštutę ir supyko: - Čia buvo 11 cukraus gabaliukų. Kažkuris iš jūsų sukčiavo ir paėmė du gabaliukus. Kas tai padarė? Adomai tylėjo. Tada Dievas paėmė jų moteris ir, įkvėpęs į jas gyvybę, išdalino kiekvienam ne tą, kurią jis nusilipdė, o kokia pasitaikė. Nuo to laiko devyni vyrai iš dešimties galvoja, kad svetima žmona saldesnė, nes joje daugiau cukraus. Ir tik vienas iš dešimties Adomų žino, kad visos moterys vienodos, nes atliekantį cukraus gabalėlį jis pats ir suvalgė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 04 birželio 2011 - 21:02
QUOTE(mergelytė @ 2011 06 04, 19:51)

aciu
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2011 06 04, 22:01)
Sakmė apie vyrus...

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2011 06 04, 23:01)

super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 06 04, 18:47)
Čia Stalino mintis, "vieno žmogaus mirtis - tragedija, tūkstančio - statistika".

Gali but. As kur radau tai buvo pasakyta, kad tai Cercilio zodziai.
Atsakyti
Pagal ideologiją, tai greičiau jau tikrai Stalino mintys....
Atsakyti
QUOTE(mergelytė @ 2011 06 04, 18:13)
Visi žmonės kaip žmonės tik aš viena tokia nuostabi biggrin.gif

Kazkodel pamaniau, kad saltinis - jus pati. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2011 06 03, 12:49)
Tapdamas tėvu, žmogus nepasirašo sutarties,bet jo pareigos nematomu rašalu išvardytos. Yra straipsnis, kad tu turi remti savo vaiką, netgi jei daugiau niekas jo nepalaiko. Tai tu turi atstatyti tiltą,netgi jei pats vaikas jį sudegino.
J. Picoult

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 05, 23:04)
Kazkodel pamaniau, kad saltinis - jus pati.  blink.gif

Čia gi senas posakis, tik manau versijų visokių yra. Esu girdėjus ir tokius:
Visi žmonės kaip žmonės, o aš tokia graži.
Visi žmonės kaip žmonės, tik aš vienas - karalius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliukste: 06 birželio 2011 - 08:29
"Didziausia garbe tenka ne tam, kuris niekada nesuklumpa, bet tam, kuris suklupes pakyla." (Konfucijus)

Yra trys istikimi draugai: sena zmona, senas suo ir pinigai tavo pinigineje." (B.Franklinas)

"Kas nemegsta vienatves, tas nemegsta ir laisves, nes tik budamas vienas zmogus yra laisvas." (A.Šopenhaueris)
Atsakyti