Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(vincis @ 2011 06 20, 20:49)
Pasirodysiu ir aš bandymus prisijaukint airiškus nėrinius ax.gif čia pirmas airinimas mano gyvenime  ax.gif

puikus darbas thumbup.gif ... neatrodo,kad būtų pirmas pagal kruopštumą mirksiukas.gif ...nunerta kaip specės thumbup.gif
Atsakyti
Lace, primatavimas čia wink.gif pirmiausiai gėlytes ant manekeno smaigsčiau - man lengviau, kai vaizdas "edrvinis", o ne ant stalo guli, po to pasisiuvau darbinę medžiagėlę ir ant jos prisisiuvus neriu.
Šiaip, patogiausia man ant lyginimo lentos užsimovus ax.gif tik va bėda, kad pusę kambario tada užimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 20, 22:55)
o kaip apie kakliuka ir rankovytes planuoji daryti? ar cia jau viskas?

Tam kartui jau viskas, nebent po kelių mėnesių kils kokių įdėjų. Ant žmogeliuko visai padoriai atrodo tokie "iškramtyti" krašteliai tik nufotografuot negaliu, nes mažei dabar fofofobijos laikotarpis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 06 20, 21:32)
Labas visoms sergančioms šiuo stiliumi  mirksiukas.gif
Dedu Jūsų teismui spalvotą gabaliuką, suknelė mažai mergaitei. Priekis:

Nu kaip man gražu, trūksta žodžių thumbup.gif aš niekaip nesiryžtu airiškiems neriniams blush2.gif bijau susirgti doh.gif
Atsakyti
Su darbine medžiagėle turbūt yra rizika tinklelio įtempimą "nugrybauti". Aš esu pasidariusi tokią lentą - faneros gabalą aptraukiau porolonu ir ant viršaus audiniu. Bet ji didoka, nelabai patogu ant jos nerti. schmoll.gif O šį kartą tiesiog pasiėmiau gabalą nestoro porolono ir prie jo smaigstau - jis ir formą laiko, ir kartu yra lankstus, galima perlenkti pusiau, kad patogiau prieiti būtų prie kokio kampo. ax.gif
Atsakyti
Rodau savo progresą ax.gif Vakar baigiau vieną sijono dalį smile.gif Nesu visai tikra, ar man patinka, turbūt galvoje vaizdelis šiek tiek kitoks buvo. unsure.gif Bet nemesiu, darysiu toliau rolleyes.gif

user posted image

Čia pabandžiau primatuoti prie vyresnėlės krikšto suknios pasuknės unsure.gif Gal ir neblogai bus..

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 06 22, 10:33)
Rodau savo progresą ax.gif  Vakar baigiau vieną sijono dalį smile.gif Nesu visai tikra, ar man patinka, turbūt galvoje vaizdelis šiek tiek kitoks buvo.  unsure.gif Bet nemesiu, darysiu toliau rolleyes.gif

Nežinau, kokio grožio vaizdelis galvoj, bet tas, kuris gavosi labai labai thumbup.gif Gražu, dailu, kruopštu, nuostabu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lace,labai liux thumbup.gif thumbup.gif
o as vakar irgi pasistumejau,net 10 gelyciu nuneriau bigsmile.gif dabar einu viduriukuose po karoliuka itupdysiu,siulgalius suslepsiu biggrin.gif
Atsakyti
Rodau savo progresą ax.gif  Vakar baigiau vieną sijono dalį smile.gif Nesu visai tikra, ar man patinka, turbūt galvoje vaizdelis šiek tiek kitoks buvo.  unsure.gif Bet nemesiu, darysiu toliau rolleyes.gif

aik tu sau... thumbup.gif ...labai labai gražu,nors vaizdelis galvoje gal ir kitas buvo -šitas labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
liko 38/turiu 60 bigsmile.gif
Atsakyti

be zodziu koks grozis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

Lace...
labai labai dailiai neri.... darbsti ir kantri.... pirmyn....laukiam galutinio rezultato...user posted image
Atsakyti