Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

rosssi, wow blink.gif gražu labai thumbup.gif Atrodo ploni siūlai? unsure.gif

Man tik kalnieriukas truputį per "sunkus" tokiam nėriniui, bet čia matyt toks užmanymas buvo unsure.gif
Atsakyti
Dėkui, dėkui...
Na, bent jau aš niekada tiksliai ir nežinau,koks bus galutinis gaminio finalas, tiek su siuviniais , tiek su nėriniu. Kažkaip savaime išsirutulioja . Apykaklės galutinis variantas gavosi toks... mirksiukas.gif
Siūliukai tokie:

user posted image

Apykaklė nėra sunkoka, gal tik taip atrodo, nesigauna kokybiškai nufotografuoti ...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosssi: 20 birželio 2011 - 10:25
Smagu, kad yra dar tokių "sergančių" airiškais nėriniais thumbup.gif Aš vis paneriu, paneriu - atsibosta, pasidaro nebegražu, jau atrodo dėsiu į savo "kada-nors-užbaigsiu" dėžę. doh.gif Bet ateina man pastiprinimas jūsų gražių darbų pavidalu thumbup.gif Vėl pasiimu savo raizgalą ir po truputį stumiuosi į priekį ax.gif
Atsakyti
rossi,labai daili.labai labai.o man apykakle kaip tik labai patiko wub.gif siuliukas plonas,darbelio oj,kiek daug buvo... 4u.gif

pasirodau,kad as judu i prieki padalku jau 3 motyvu eiles yra.liko 4,arba viena virsutine ardysiu,kad butu viso 6,o ne 7.na ziuresiu,kai 6 nunersiu,koks ilgis.nes noriu iki keliu,iki liemens neriniai bus.siaip apacia plati 1,5m aplinkui
foto darbine biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Olaiva thumbup.gif Kokia spalva keista šitoje foto unsure.gif Lyg mėlyna būtų unsure.gif

Žiūriu, siūlų neslapstai eigoje mirksiukas.gif Aš tai prineriu kažkokį kiekį gėlyčių, susikaupiu ir sukaišioju galus. Nepalieku visko pabaigai mirksiukas.gif

Gal jau rytoj pasirodysiu su viena sijono puse, liko visai nebedaug unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 06 20, 19:34)
Olaiva thumbup.gif Kokia spalva keista šitoje foto unsure.gif Lyg mėlyna būtų unsure.gif

Žiūriu, siūlų neslapstai eigoje mirksiukas.gif Aš tai prineriu kažkokį kiekį gėlyčių, susikaupiu ir sukaišioju galus. Nepalieku visko pabaigai mirksiukas.gif

Gal jau rytoj pasirodysiu su viena sijono puse, liko visai nebedaug unsure.gif

WB nenustatinejau,tai spalva ishsigime smile.gif
o siulu neslepiu,nes i kiekviena viduriuka su tuo paciu siuliuku karoliuka dar iversiu,tai man dar ju prireiks smile.gif cia kad nereiktu paskui atskirai siuti
Atsakyti
Sveikos airintojos 4u.gif

Vis užsuku pasmalsauti ax.gif
Amanita, super Jūsų darbelis, nesvarbu, kiek laiko užtruko, svarbu, kad rezultatas labai labai wub.gif
La Perla, kaip visada wub.gif o tos rožytės apačioj hmmm... kokios skanios wub.gif
Rosssi, labai daili bliuzelė wub.gif jetau, kiek darbelio bigsmile.gif

Pasirodysiu ir aš bandymus prisijaukint airiškus nėrinius ax.gif čia pirmas airinimas mano gyvenime ax.gif
user posted image

Visa laimė, kad airint jau nedaug beliko - priekio gal pusė ir rankovytės sujungt , o suknutės apačia bus kuklesniu raščiuku nerta ax.gif jos jau sprindį turiu thumbup.gif

Atsakyti
Labas visoms sergančioms šiuo stiliumi mirksiukas.gif
Dedu Jūsų teismui spalvotą gabaliuką, suknelė mažai mergaitei. Priekis:
user posted image

nugara
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 06 20, 20:32)
Labas visoms sergančioms šiuo stiliumi  mirksiukas.gif
Dedu Jūsų teismui spalvotą gabaliuką, suknelė mažai mergaitei. Priekis:

o kaip apie kakliuka ir rankovytes planuoji daryti? ar cia jau viskas?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 20, 19:05)

pasirodau,kad as judu i prieki padalku jau 3 motyvu eiles yra.liko 4,arba viena virsutine ardysiu,kad butu viso 6,o ne 7.na ziuresiu,kai 6 nunersiu,koks ilgis.nes noriu iki keliu,iki liemens neriniai bus.siaip apacia plati  1,5m aplinkui
foto darbine biggrin.gif

nieko nesupratau lotuliukas.gif bet labai laukiu galutinio rezultato smile.gif
QUOTE(vincis @ 2011 06 20, 19:49)
Sveikos airintojos  4u.gif

Vis užsuku pasmalsauti  ax.gif

La Perla,  kaip visada  wub.gif o tos rožytės apačioj hmmm... kokios skanios  wub.gif

Pasirodysiu ir aš bandymus prisijaukint airiškus nėrinius ax.gif čia pirmas airinimas mano gyvenime  ax.gif

Visa laimė, kad airint jau nedaug beliko - priekio gal pusė ir rankovytės sujungt , o suknutės apačia bus kuklesniu raščiuku nerta  ax.gif jos jau sprindį turiu  thumbup.gif

aciu o jusu kurinelis super wub.gif

labai aciu visoms, pagyrusioms mano "roze" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 06 20, 21:30)
nieko nesupratau  lotuliukas.gif  bet labai laukiu galutinio rezultato  smile.gif

taigi cia sijono padalku apacia biggrin.gif tas trikampis tai kaip orientyras,kokio ilgio sijonas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vincis @ 2011 06 20, 20:49)
Pasirodysiu ir aš bandymus prisijaukint airiškus nėrinius ax.gif čia pirmas airinimas mano gyvenime  ax.gif

puikumėlis thumbup.gif Man labai gražu, kai siūlas toks plonas wub.gif O tu taip ant manekeno ir neri? Ar čia tik "primatavimas"?

QUOTE(dailele @ 2011 06 20, 21:32)
Dedu Jūsų teismui spalvotą gabaliuką, suknelė mažai mergaitei.

Gražu thumbup.gif tik man irgi dėl kraštelių klausimas kilo g.gif

Olaiva, o aš supratau, kad čia padelka, ne iš karto tiesa, bet paskui eiles suskaičiavau ir supratau, ką ten kalbėjai biggrin.gif

Man jau antra savaitė lenda toks nemalonus riešo skausmas, kartais krypteliu, tai net nudiegia. Turbūt reikėtų laikinai dėti nėrimą į šalį ir leisti rankai pailsėt, bet tada garantuotai nespėsiu unsure.gif Kol kas nersiu toliau unsure.gif
Atsakyti