rosssi, wow gražu labai Atrodo ploni siūlai?
Man tik kalnieriukas truputį per "sunkus" tokiam nėriniui, bet čia matyt toks užmanymas buvo
Dėkui, dėkui...
Na, bent jau aš niekada tiksliai ir nežinau,koks bus galutinis gaminio finalas, tiek su siuviniais , tiek su nėriniu. Kažkaip savaime išsirutulioja . Apykaklės galutinis variantas gavosi toks...
Siūliukai tokie:
Apykaklė nėra sunkoka, gal tik taip atrodo, nesigauna kokybiškai nufotografuoti ...
Na, bent jau aš niekada tiksliai ir nežinau,koks bus galutinis gaminio finalas, tiek su siuviniais , tiek su nėriniu. Kažkaip savaime išsirutulioja . Apykaklės galutinis variantas gavosi toks...
Siūliukai tokie:
Apykaklė nėra sunkoka, gal tik taip atrodo, nesigauna kokybiškai nufotografuoti ...
Smagu, kad yra dar tokių "sergančių" airiškais nėriniais Aš vis paneriu, paneriu - atsibosta, pasidaro nebegražu, jau atrodo dėsiu į savo "kada-nors-užbaigsiu" dėžę. Bet ateina man pastiprinimas jūsų gražių darbų pavidalu Vėl pasiimu savo raizgalą ir po truputį stumiuosi į priekį
rossi,labai daili.labai labai.o man apykakle kaip tik labai patiko siuliukas plonas,darbelio oj,kiek daug buvo...
pasirodau,kad as judu i prieki padalku jau 3 motyvu eiles yra.liko 4,arba viena virsutine ardysiu,kad butu viso 6,o ne 7.na ziuresiu,kai 6 nunersiu,koks ilgis.nes noriu iki keliu,iki liemens neriniai bus.siaip apacia plati 1,5m aplinkui
foto darbine
pasirodau,kad as judu i prieki padalku jau 3 motyvu eiles yra.liko 4,arba viena virsutine ardysiu,kad butu viso 6,o ne 7.na ziuresiu,kai 6 nunersiu,koks ilgis.nes noriu iki keliu,iki liemens neriniai bus.siaip apacia plati 1,5m aplinkui
foto darbine
Olaiva Kokia spalva keista šitoje foto Lyg mėlyna būtų
Žiūriu, siūlų neslapstai eigoje Aš tai prineriu kažkokį kiekį gėlyčių, susikaupiu ir sukaišioju galus. Nepalieku visko pabaigai
Gal jau rytoj pasirodysiu su viena sijono puse, liko visai nebedaug
Žiūriu, siūlų neslapstai eigoje Aš tai prineriu kažkokį kiekį gėlyčių, susikaupiu ir sukaišioju galus. Nepalieku visko pabaigai
QUOTE(Lace @ 2011 06 20, 19:34)
Olaiva Kokia spalva keista šitoje foto Lyg mėlyna būtų
WB nenustatinejau,tai spalva ishsigime
o siulu neslepiu,nes i kiekviena viduriuka su tuo paciu siuliuku karoliuka dar iversiu,tai man dar ju prireiks cia kad nereiktu paskui atskirai siuti
Sveikos airintojos
Vis užsuku pasmalsauti
Amanita, super Jūsų darbelis, nesvarbu, kiek laiko užtruko, svarbu, kad rezultatas labai labai
La Perla, kaip visada o tos rožytės apačioj hmmm... kokios skanios
Rosssi, labai daili bliuzelė jetau, kiek darbelio
Pasirodysiu ir aš bandymus prisijaukint airiškus nėrinius čia pirmas airinimas mano gyvenime
Visa laimė, kad airint jau nedaug beliko - priekio gal pusė ir rankovytės sujungt , o suknutės apačia bus kuklesniu raščiuku nerta jos jau sprindį turiu
Vis užsuku pasmalsauti
Amanita, super Jūsų darbelis, nesvarbu, kiek laiko užtruko, svarbu, kad rezultatas labai labai
Rosssi, labai daili bliuzelė jetau, kiek darbelio
Pasirodysiu ir aš bandymus prisijaukint airiškus nėrinius čia pirmas airinimas mano gyvenime
Visa laimė, kad airint jau nedaug beliko - priekio gal pusė ir rankovytės sujungt , o suknutės apačia bus kuklesniu raščiuku nerta jos jau sprindį turiu
QUOTE(dailele @ 2011 06 20, 20:32)
Labas visoms sergančioms šiuo stiliumi
Dedu Jūsų teismui spalvotą gabaliuką, suknelė mažai mergaitei. Priekis:
Dedu Jūsų teismui spalvotą gabaliuką, suknelė mažai mergaitei. Priekis:
o kaip apie kakliuka ir rankovytes planuoji daryti? ar cia jau viskas?
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 20, 19:05)
foto darbine
nieko nesupratau bet labai laukiu galutinio rezultato
QUOTE(vincis @ 2011 06 20, 19:49)
Sveikos airintojos
Vis užsuku pasmalsauti
Vis užsuku pasmalsauti
aciu o jusu kurinelis super
labai aciu visoms, pagyrusioms mano "roze"
QUOTE(La Perla @ 2011 06 20, 21:30)
nieko nesupratau bet labai laukiu galutinio rezultato
taigi cia sijono padalku apacia tas trikampis tai kaip orientyras,kokio ilgio sijonas bus
QUOTE(vincis @ 2011 06 20, 20:49)
puikumėlis Man labai gražu, kai siūlas toks plonas O tu taip ant manekeno ir neri? Ar čia tik "primatavimas"?
QUOTE(dailele @ 2011 06 20, 21:32)
Dedu Jūsų teismui spalvotą gabaliuką, suknelė mažai mergaitei.
Gražu tik man irgi dėl kraštelių klausimas kilo
Olaiva, o aš supratau, kad čia padelka, ne iš karto tiesa, bet paskui eiles suskaičiavau ir supratau, ką ten kalbėjai
Man jau antra savaitė lenda toks nemalonus riešo skausmas, kartais krypteliu, tai net nudiegia. Turbūt reikėtų laikinai dėti nėrimą į šalį ir leisti rankai pailsėt, bet tada garantuotai nespėsiu Kol kas nersiu toliau