Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Tikrai nerealu, nepaprastas grožis ir užsispyrimas. Ir sugebėjimai. 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif

QUOTE(Lace @ 2011 06 13, 12:37)
Amanita, gražu wub.gif Kiek laiko užtrukai? Aš čia visų klausinėju, nes man tai baisiai lėtai einasi doh.gif

Hm..... trukmė ar darbo laikas? biggrin.gif
Trukmė -- nuo 2009 vasaros biggrin.gif
Laikas -- spėju, kad apie 3 sav. neskubant. Čia juk nedaug gėlyčių.
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2011 06 13, 20:14)
Dėkui  4u.gif
Hm..... trukmė ar darbo laikas? biggrin.gif
Trukmė -- nuo 2009 vasaros biggrin.gif
Laikas -- spėju, kad apie 3 sav. neskubant. Čia juk nedaug gėlyčių.

supratau biggrin.gif Aš tiek metų neturiu, man kažkada iki rugpjūčio reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Amanita Super!!!!!! Labai dailu ir neperkrauta. wub.gif
Ir labai tinka valios ugdymui ax.gif Kaip toj pasakoj - dveji metai ne viena diena....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailele: 13 birželio 2011 - 21:26
Amanita, koks originalus thumbup.gif
Atsakyti
Olaiva, gal dar kas neriat - pasirodykit, kaip stumiatės į priekį 4u.gif Labai reikia "spyrio į užpakalį" blush2.gif
Atsakyti
va tokia virsutine dali "pagaminau" naujai krikstynu suknutei, visa suknute pademonstruosiu kai isdzius ir prisius pasuknele:

user posted image

detalyte maza maza o darbo visa diena nuo ryto iki pat vakaro doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 16 birželio 2011 - 13:08
QUOTE(Lace @ 2011 06 15, 15:34)
Olaiva, gal dar kas neriat - pasirodykit, kaip stumiatės į priekį 4u.gif Labai reikia "spyrio į užpakalį" blush2.gif

man irgi reikia spyrio lotuliukas.gif kadangi zinau,kad ta reikiama data dar toli,tai ir neneriu.nors reiketu... ana suknele neriau savaite,o sitai nera tokio propelerio doh.gif bet siandien per vaiku pietu miega jau kibsiu airinti.pazadu pioneer.gif
Atsakyti
nufotografavau ir be pasukneles:)
user posted image
Atsakyti
La Perla, gražu wub.gif Kokie čia siūlai? kaip jungei, lyg ir brydės matosi, o gal ir nertos pynutės unsure.gif Pykstu ant tokių mažų nuotraukų bash.gif Gi taip norisi viską iš kuo arčiau pažiūrėti, jei jau pačiupinėti neišeina ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 16, 14:36)
man irgi reikia spyrio lotuliukas.gif kadangi zinau,kad ta reikiama data dar toli,tai ir neneriu.nors reiketu... ana suknele neriau savaite,o sitai nera tokio propelerio doh.gif bet siandien per vaiku pietu miega jau kibsiu airinti.pazadu  pioneer.gif

bent jau nuraminai truputį rolleyes.gif rolleyes.gif O tai jau galvojau - štai ateis Olaiva ir sakys "baigiau" doh.gif O aš vis vietoj trypčioju blush2.gif

Olaiva, ar aš praleidau, ar dar nesigyrei niekur ta suknele, kur aną savaitę nėrei? unsure.gif
Atsakyti
kiek darbelio bigsmile.gif lauksim ant modelio foto wub.gif

vykit mane is cia,nes vis dar neairinu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 16 birželio 2011 - 14:49
pasiskaiciavau,kad turiu 46 motyvus,o reikia dar 52...nu ka...kimbu i darba biggrin.gif pazadu atsiskaityti,rodyt progresa smile.gif
Atsakyti