Tikrai nerealu, nepaprastas grožis ir užsispyrimas. Ir sugebėjimai.
Dėkui
Hm..... trukmė ar darbo laikas?
Trukmė -- nuo 2009 vasaros
Laikas -- spėju, kad apie 3 sav. neskubant. Čia juk nedaug gėlyčių.
QUOTE(Lace @ 2011 06 13, 12:37)
Amanita, gražu Kiek laiko užtrukai? Aš čia visų klausinėju, nes man tai baisiai lėtai einasi
QUOTE(Amanita @ 2011 06 13, 20:14)
Dėkui
supratau Aš tiek metų neturiu, man kažkada iki rugpjūčio reikia
Amanita Super!!!!!! Labai dailu ir neperkrauta.
Ir labai tinka valios ugdymui Kaip toj pasakoj - dveji metai ne viena diena....
Ir labai tinka valios ugdymui Kaip toj pasakoj - dveji metai ne viena diena....
Amanita, koks originalus
Olaiva, gal dar kas neriat - pasirodykit, kaip stumiatės į priekį Labai reikia "spyrio į užpakalį"
va tokia virsutine dali "pagaminau" naujai krikstynu suknutei, visa suknute pademonstruosiu kai isdzius ir prisius pasuknele:
detalyte maza maza o darbo visa diena nuo ryto iki pat vakaro
detalyte maza maza o darbo visa diena nuo ryto iki pat vakaro
QUOTE(Lace @ 2011 06 15, 15:34)
Olaiva, gal dar kas neriat - pasirodykit, kaip stumiatės į priekį Labai reikia "spyrio į užpakalį"
man irgi reikia spyrio kadangi zinau,kad ta reikiama data dar toli,tai ir neneriu.nors reiketu... ana suknele neriau savaite,o sitai nera tokio propelerio bet siandien per vaiku pietu miega jau kibsiu airinti.pazadu
nufotografavau ir be pasukneles:)
La Perla, gražu Kokie čia siūlai? kaip jungei, lyg ir brydės matosi, o gal ir nertos pynutės Pykstu ant tokių mažų nuotraukų Gi taip norisi viską iš kuo arčiau pažiūrėti, jei jau pačiupinėti neišeina
Papildyta:
bent jau nuraminai truputį O tai jau galvojau - štai ateis Olaiva ir sakys "baigiau" O aš vis vietoj trypčioju
Olaiva, ar aš praleidau, ar dar nesigyrei niekur ta suknele, kur aną savaitę nėrei?
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 16, 14:36)
man irgi reikia spyrio kadangi zinau,kad ta reikiama data dar toli,tai ir neneriu.nors reiketu... ana suknele neriau savaite,o sitai nera tokio propelerio bet siandien per vaiku pietu miega jau kibsiu airinti.pazadu
bent jau nuraminai truputį O tai jau galvojau - štai ateis Olaiva ir sakys "baigiau" O aš vis vietoj trypčioju
Olaiva, ar aš praleidau, ar dar nesigyrei niekur ta suknele, kur aną savaitę nėrei?
kiek darbelio lauksim ant modelio foto
vykit mane is cia,nes vis dar neairinu
vykit mane is cia,nes vis dar neairinu
pasiskaiciavau,kad turiu 46 motyvus,o reikia dar 52...nu ka...kimbu i darba pazadu atsiskaityti,rodyt progresa