man irgi buvo laaabai nepatogu Bet pasižiūrinėjau youtube, kaip profės tuos tinkliukus neria ir dabar jau po truputį pradedu prisijaukinti, gaunasi vis greičiau
QUOTE(Lace @ 2011 06 10, 07:36)
man irgi buvo laaabai nepatogu Bet pasižiūrinėjau youtube, kaip profės tuos tinkliukus neria ir dabar jau po truputį pradedu prisijaukinti, gaunasi vis greičiau
Gal galima butu gauti nuorodu? Idomu pasiziureti butu Aciu. Zaviuosi airiskais neriniais, bet vis nesiryztu pati pradeti
QUOTE(ejot @ 2011 06 07, 18:13)
o jus cia sumastet pati ar kas padejo...nerealu.....
Jei turi galvoj motyvus-gėlytes,lapelius ir kt tai žurnaliukas DUPLET minčių duota O jei kalbi apie šalio sugebėjimą transformuotis,tai juk internete dabar daugybė pavyzdžių,kaip vieną rūbelį nešioti keliais ar net keliolika būdų.Reikia tik truputį galvą pasukti,pafantazuoti ir šis tas gaunasi
QUOTE(Lace @ 2011 06 09, 17:00)
Man tai nesusitraukia Bet aš tinkliuką tokį gana tankų neriu, gal todėl
Na,šiek tiek ir man pasitraukia,bet aš neriu labai jau tvirtai Bet kai išskalbiu ir išlyginu viskas susitvarko
QUOTE(desrele-lt @ 2011 06 10, 09:16)
Gal galima butu gauti nuorodu? Idomu pasiziureti butu Aciu. Zaviuosi airiskais neriniais, bet vis nesiryztu pati pradeti
Tai kad nieko išsisaugojusi neturiu, tiesiog nuėjau į youtube ir paleidau paiešką, raktiniai žodžiai "irish lace"
vienas pavyzdys
kitas pavyzdys
Nieko ypatingo, bet man kažkaip padėjo
Nagi, dabar jau girsiuos visose temose
Pabaigiau!!! Dar 2009-ųjų vasarą pradėtą ir net du kartus labai rimtai ardytą airiuką. Turiu pasakyt, kad sujungtų gėlyčių ir lapelių ardymo procesas man nepatiko... Ale ką padarysi, kai iškarpą "kreivai" pasidarai.
Aš rezultatu pagaliau patenkinta. Jūsų teismui:
Padidinti>>
Sunaudota 160 g. "Linate" medvilninių siūlų.
Pabaigiau!!! Dar 2009-ųjų vasarą pradėtą ir net du kartus labai rimtai ardytą airiuką. Turiu pasakyt, kad sujungtų gėlyčių ir lapelių ardymo procesas man nepatiko... Ale ką padarysi, kai iškarpą "kreivai" pasidarai.
Aš rezultatu pagaliau patenkinta. Jūsų teismui:
Padidinti>>
Sunaudota 160 g. "Linate" medvilninių siūlų.
QUOTE(Amanita @ 2011 06 12, 15:20)
Nagi, dabar jau girsiuos visose temose
Labai grazu Smagu, kad uzteko kantrybes pabaigti siam graziam rubeliui
Dėkui
Aš intensyviai pastaruoju metu galvojau, čia gražu ar ne? Ryte atrodo vienaip, vakare -- kitaip. Turbūt jis man jau labai nusibodo.
Aš intensyviai pastaruoju metu galvojau, čia gražu ar ne? Ryte atrodo vienaip, vakare -- kitaip. Turbūt jis man jau labai nusibodo.
QUOTE(Amanita @ 2011 06 12, 15:30)
Dėkui
Man labai grazu.. Prisimenu pries pora metu jusu rodytus pirmuosius airiuku motyvus ir laukiau kada pamatysiu visa grozi.. Gal kada ir as tokiam kruopsciam darbui prisiruosiu, bet siuo metu atrodo, jog pusiaukelej pristigs kantrybes..
Amanita,labai grazu.neperkrauta,pats tas
o nesinorejo tik nerinius daryti is margucio siulo,p paskui jau visa kita is vienspalvio,spalvyte atitaikius?
as jau kita savaite vel kibsiu airinti.biski pasiilgau plono siuliuko ir knibinejimu po kabliavimo
o nesinorejo tik nerinius daryti is margucio siulo,p paskui jau visa kita is vienspalvio,spalvyte atitaikius?
as jau kita savaite vel kibsiu airinti.biski pasiilgau plono siuliuko ir knibinejimu po kabliavimo
QUOTE(IngridaGal @ 2011 06 12, 15:54)
Man labai grazu.. Prisimenu pries pora metu jusu rodytus pirmuosius airiuku motyvus ir laukiau kada pamatysiu visa grozi.. Gal kada ir as tokiam kruopsciam darbui prisiruosiu, bet siuo metu atrodo, jog pusiaukelej pristigs kantrybes..
Taigi tiesiog bandyk, užteks tos kantrybės. Man kantrybės anksčiau pristigdavo, kai pirma visas gėlytes ir lapelius nerdavau, o tik paskui -- jungdavau. Tai šį kartą dariau kitaip -- porą nuneri, ir jungi iš karto. Taip iš karto progresas matosi, ne taip beviltiškai atrodo. O ir nereikalingų dalių neprineri
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 12, 16:14)
Amanita,labai grazu.neperkrauta,pats tas
Olaiva, norėjosi. Ale čia "siūlų dieta", negalima pirkt O šiaip patiems siūlams jau kokie 10 metų, tai netikiu, kad lengvai rasčiau ką nors "labai panašaus".
Amanita, gražu Kiek laiko užtrukai? Aš čia visų klausinėju, nes man tai baisiai lėtai einasi
Nors man vis tiek airiški nėriniai gražiausi iš baltų plonų siūlų
Nors man vis tiek airiški nėriniai gražiausi iš baltų plonų siūlų
Amanita, nerealu, dieviškas grožis