Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

man irgi buvo laaabai nepatogu doh.gif Bet pasižiūrinėjau youtube, kaip profės tuos tinkliukus neria ir dabar jau po truputį pradedu prisijaukinti, gaunasi vis greičiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 10 birželio 2011 - 07:37
QUOTE(Lace @ 2011 06 10, 07:36)
man irgi buvo laaabai nepatogu doh.gif Bet pasižiūrinėjau youtube, kaip profės tuos tinkliukus neria ir dabar jau po truputį pradedu prisijaukinti, gaunasi vis greičiau thumbup.gif

Gal galima butu gauti nuorodu? Idomu pasiziureti butu 4u.gif Aciu. Zaviuosi airiskais neriniais, bet vis nesiryztu pati pradeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2011 06 07, 18:13)
o jus cia sumastet pati ar kas padejo...nerealu.....

Jei turi galvoj motyvus-gėlytes,lapelius ir kt tai žurnaliukas DUPLET minčių duota mirksiukas.gif O jei kalbi apie šalio sugebėjimą transformuotis,tai juk internete dabar daugybė pavyzdžių,kaip vieną rūbelį nešioti keliais ar net keliolika būdų.Reikia tik truputį galvą pasukti,pafantazuoti ir šis tas gaunasi mirksiukas.gif

QUOTE(Lace @ 2011 06 09, 17:00)
Man tai nesusitraukia unsure.gif Bet aš  tinkliuką tokį gana tankų neriu, gal todėl unsure.gif

Na,šiek tiek ir man pasitraukia,bet aš neriu labai jau tvirtai ax.gif Bet kai išskalbiu ir išlyginu viskas susitvarko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2011 06 10, 09:16)
Gal galima butu gauti nuorodu? Idomu pasiziureti butu  4u.gif Aciu. Zaviuosi airiskais neriniais, bet vis nesiryztu pati pradeti  doh.gif

Tai kad nieko išsisaugojusi neturiu, tiesiog nuėjau į youtube ir paleidau paiešką, raktiniai žodžiai "irish lace"

vienas pavyzdys

kitas pavyzdys

Nieko ypatingo, bet man kažkaip padėjo thumbup.gif
Atsakyti
Nagi, dabar jau girsiuos visose temose lotuliukas.gif
Pabaigiau!!! Dar 2009-ųjų vasarą pradėtą ir net du kartus labai rimtai ardytą airiuką. Turiu pasakyt, kad sujungtų gėlyčių ir lapelių ardymo procesas man nepatiko... Ale ką padarysi, kai iškarpą "kreivai" pasidarai.

Aš rezultatu pagaliau patenkinta. Jūsų teismui:
user posted image
Padidinti>>

Sunaudota 160 g. "Linate" medvilninių siūlų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 12 birželio 2011 - 14:21
QUOTE(Amanita @ 2011 06 12, 15:20)
Nagi, dabar jau girsiuos visose temose  lotuliukas.gif
Pabaigiau!!! Dar 2009-ųjų vasarą pradėtą ir net du kartus labai rimtai ardytą airiuką. Turiu pasakyt, kad sujungtų gėlyčių ir lapelių ardymo procesas man nepatiko... Ale ką padarysi, kai iškarpą "kreivai" pasidarai.

Labai grazu wub.gif Smagu, kad uzteko kantrybes pabaigti siam graziam rubeliui thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui smile.gif
Aš intensyviai pastaruoju metu galvojau, čia gražu ar ne? Ryte atrodo vienaip, vakare -- kitaip. Turbūt jis man jau labai nusibodo.
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2011 06 12, 15:30)
Dėkui smile.gif
Aš intensyviai pastaruoju metu galvojau, čia gražu ar ne? Ryte atrodo vienaip, vakare -- kitaip. Turbūt jis man jau labai nusibodo.

Man labai grazu.. thumbup.gif Prisimenu pries pora metu jusu rodytus pirmuosius airiuku motyvus ir laukiau kada pamatysiu visa grozi.. mirksiukas.gif Gal kada ir as tokiam kruopsciam darbui prisiruosiu, bet siuo metu atrodo, jog pusiaukelej pristigs kantrybes.. blush2.gif
Atsakyti
Amanita,labai grazu.neperkrauta,pats tas thumbup.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
o nesinorejo tik nerinius daryti is margucio siulo,p paskui jau visa kita is vienspalvio,spalvyte atitaikius?
as jau kita savaite vel kibsiu airinti.biski pasiilgau plono siuliuko ir knibinejimu po kabliavimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 06 12, 15:54)
Man labai grazu..  thumbup.gif Prisimenu pries pora metu jusu rodytus pirmuosius airiuku motyvus ir laukiau kada pamatysiu visa grozi.. mirksiukas.gif Gal kada ir as tokiam kruopsciam darbui prisiruosiu, bet siuo metu atrodo, jog pusiaukelej pristigs kantrybes..  blush2.gif

Taigi tiesiog bandyk, užteks tos kantrybės. Man kantrybės anksčiau pristigdavo, kai pirma visas gėlytes ir lapelius nerdavau, o tik paskui -- jungdavau. Tai šį kartą dariau kitaip -- porą nuneri, ir jungi iš karto. Taip iš karto progresas matosi, ne taip beviltiškai atrodo. O ir nereikalingų dalių neprineri smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 12, 16:14)
Amanita,labai grazu.neperkrauta,pats tas thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o nesinorejo tik nerinius daryti is margucio siulo,p paskui jau visa kita is vienspalvio,spalvyte atitaikius?

Olaiva, norėjosi. Ale čia "siūlų dieta", negalima pirkt blush2.gif O šiaip patiems siūlams jau kokie 10 metų, tai netikiu, kad lengvai rasčiau ką nors "labai panašaus".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 12 birželio 2011 - 15:19
Amanita, gražu wub.gif Kiek laiko užtrukai? Aš čia visų klausinėju, nes man tai baisiai lėtai einasi doh.gif

Nors man vis tiek airiški nėriniai gražiausi iš baltų plonų siūlų cool.gif
Atsakyti
Amanita, nerealu, dieviškas grožis wub.gif
Atsakyti