Viskas. Baigsiu savo siuvinėjimus, užtenka tų paveikslų. Pradėsiu megzt gėlytes. Nors mezgus tik mokyklos laikais prieš 20metų, bet gėlytes ir detales nusimegsiu be problemų. Po truputį, nuo lengvesnių iki sudėtingesnių. Kaip susijungt irgi maždaug aišku. Bet man neaišku, kaip jūs užsimaunat tas sukneles. Ar jos tamposi? Ar užtrauktuko reikia Va šitos dalies kaip įsiųt užtrauktuką ir labiausiai bijau.
QUOTE(darbeja @ 2012 03 14, 09:40)
Po baisaus pavydo priepuolio, pamačius JPG suknelę, nusprendžiau ir aš parodyti jau senokai nertą darbelį.
Cia taip pat darbas vertas daug,daug... pagyru
Papildyta:
QUOTE(eliukė @ 2012 03 14, 21:52)
sveikos, rodausi ir aš savo airiška. šiek tiek transformavosi nuo savo pirminio varianto kuri jums kažkada taip pat rodžiau. dar liko kaikuriu pataisymu bet labai džiaugiuosi savo darbu ir norėjosi kuo greičiau pasirodyt
Na saunu
QUOTE(eliukė @ 2012 03 14, 21:52)
sveikos, rodausi ir aš savo airiška. šiek tiek transformavosi nuo savo pirminio varianto kuri jums kažkada taip pat rodžiau. dar liko kaikuriu pataisymu bet labai džiaugiuosi savo darbu ir norėjosi kuo greičiau pasirodyt
Tikrai yra kuo džiaugtis. Labai labai gražu.
QUOTE(...little mary... @ 2012 03 11, 13:12)
MB vis pasiziuri, pasiziuri i mano rezagalynes ir purto galva - kruvinas darbas cia, siam desimtmety nebaigsi, sako...
MB irgi tą patį sako
JPE, Eliuke- jūsų darbai nuostabūs!
JPE, noriu paklausti ar tu padariusi vieną brydę nutrauki siūlą ir naują brydę pradedi iš naujo? Ar baigusi vieną brydę pereini ir darai kitą?
Tavo suknutė dieviško grožio
QUOTE(Eneja @ 2012 03 16, 09:59)
JPE, noriu paklausti ar tu padariusi vieną brydę nutrauki siūlą ir naują brydę pradedi iš naujo? Ar baigusi vieną brydę pereini ir darai kitą?
atsakysiu už JPE - nutraukti siūlo nereikia, kuo mažiau bus visokių pradėjimų/užbaigimų, tuo tvirtesnis ir ilgaamžiškesnis bus nėrinys
Ačiū, Lace
vaje.......koks kruopstumas.........vel klaviatura slapia
Bastinga, nu nerealu, super, pasakiškai gražu