Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Viskas. Baigsiu savo siuvinėjimus, užtenka tų paveikslų. Pradėsiu megzt gėlytes. Nors mezgus tik mokyklos laikais prieš 20metų, bet gėlytes ir detales nusimegsiu be problemų. Po truputį, nuo lengvesnių iki sudėtingesnių. Kaip susijungt irgi maždaug aišku. Bet man neaišku, kaip jūs užsimaunat tas sukneles. Ar jos tamposi? Ar užtrauktuko reikia g.gif Va šitos dalies kaip įsiųt užtrauktuką ir labiausiai bijau.

Atsakyti
sveikos, rodausi ir aš savo airiška. šiek tiek transformavosi nuo savo pirminio varianto kuri jums kažkada taip pat rodžiau. dar liko kaikuriu pataisymu bet labai džiaugiuosi savo darbu ir norėjosi kuo greičiau pasirodyt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 03 14, 09:40)
Po baisaus pavydo priepuolio, pamačius JPG suknelę, nusprendžiau ir aš parodyti jau senokai nertą darbelį.

Cia taip pat darbas vertas daug,daug... pagyru 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eliukė @ 2012 03 14, 21:52)
sveikos, rodausi ir aš savo airiška. šiek tiek transformavosi nuo savo pirminio varianto kuri jums kažkada taip pat rodžiau. dar liko kaikuriu pataisymu bet labai džiaugiuosi savo darbu ir norėjosi kuo greičiau pasirodyt

Na saunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 03 14, 21:52)

Tikrai yra kuo džiaugtis. Labai labai gražu. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 03 11, 13:12)
MB vis pasiziuri, pasiziuri i mano rezagalynes ir purto galva - kruvinas darbas cia, siam desimtmety nebaigsi, sako...  doh.gif  lotuliukas.gif

MB irgi tą patį sako smile.gif

JPE, Eliuke- jūsų darbai nuostabūs!

Atsakyti
JPE, noriu paklausti ar tu padariusi vieną brydę nutrauki siūlą ir naują brydę pradedi iš naujo? Ar baigusi vieną brydę pereini ir darai kitą?
smile.gif

Tavo suknutė dieviško grožio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2012 03 16, 09:59)
JPE, noriu paklausti ar tu padariusi vieną brydę nutrauki siūlą ir naują brydę pradedi iš naujo? Ar baigusi vieną brydę pereini ir darai kitą?
smile.gif

Tavo suknutė dieviško grožio wub.gif  wub.gif  wub.gif

atsakysiu už JPE - nutraukti siūlo nereikia, kuo mažiau bus visokių pradėjimų/užbaigimų, tuo tvirtesnis ir ilgaamžiškesnis bus nėrinys mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Lace 4u.gif
Atsakyti
JPE-jau gyriau asmeniškai, bet pagyrų tokiam darbui niekada nebus per daug 4u.gif Jūsų suknelė yra TOBULA 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Noriu parodyti vestuvinės suknelės viršų siūtai suknelei ax.gif Nuotaka žadėjo pasidalinti galutiniu suknytės vaizdu rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
vaje.......koks kruopstumas.........vel klaviatura slapia blush2.gif
Atsakyti
Bastinga, nu nerealu, super, pasakiškai gražu 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
net susikeikiau kaip gražu. žemai lenkiu galva aciuks.gif
Atsakyti