Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

As irgi tokios noriu...
Jei turit schemas motyvu imeskit biggrin.gif
Tik as nemokeciau, kaip motyvus reiktu sujungti...
Nu nereali suknia... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyras mirksiukas.gif , juk pacios zinot, kad visu jusu darbeliai ir grazus ir kruopstus, kai kurie tokie, kad net kvapa gniauzia thumbup.gif . O as supratau, kad galiu daryti tik tokius darbelius, tad viesai pazadu- papildymas tikrai bus mirksiukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
JPE-kokia nuostabi suknelė išėjo 4u.gif tiesiog fantastiška 4u.gif 4u.gif 4u.gif šaunuolė esat!!! Atrodysit pritrenkiamai ir svečiai negalės atitraukti akių nuo Jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 03 13, 19:31)
AS JA BAIGIAU !!!!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nepykit, kitaip neišeina....
Karoče, likau apšalus, atvėptais žabtais, turėjau kuloku užsispaust, kad protezai neišpultų blink.gif

Žinai, tu man pasakyk, kokiu tempu tu neri, jei per tas 2 valandas per dieną sugebi tokį grožį taip greit nunert??????? Aš lygiai tiek pat praleidžiu laiko prie savo kūrinio, o kaip ant vietos doh.gif

Toks pavydas baltas suėmė, kaip tavo gražioji suknutė bigsmile.gif Tikrai tikrai pagyrų šimtas kibirų iš mano pusės notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 03 13, 21:45)
nepykit, kitaip neišeina....
Karoče, likau apšalus, atvėptais žabtais, turėjau kuloku užsispaust, kad protezai neišpultų  blink.gif

Žinai, tu man pasakyk, kokiu tempu tu neri, jei per tas 2 valandas per dieną sugebi tokį grožį taip greit nunert??????? Aš lygiai tiek pat praleidžiu laiko prie savo kūrinio, o kaip ant vietos  doh.gif 

Toks pavydas baltas suėmė, kaip tavo gražioji suknutė  bigsmile.gif  Tikrai tikrai pagyrų šimtas kibirų iš mano pusės notworthy.gif

Dabar sypsaus net labiau nei tada, kai vyras pasake "ar jau??? Tikrai?? Juk vakar dar sonuose skyles buvo" lotuliukas.gif, itariu kad siuo metu jau esu nunerus 1mln gelyciu, tai neriasi man greit, tik dar greiciau pavyksta kai suprantu, jog jau tuoj tuoj galesiu eiti jas jungti:). Siaip tai nuo vezlio zingsnio ant vieno pirsto "nuolatinis odos trukimas ir surandejimas". Tiesa, net vaikai zino MIEGOTI PIETU- privaloma thumbup.gif , o savaitgalis- blogiausias laikas, nes mezginiams laiko nera lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir kitaip nei daugelis- sekmadienio vakare as labai laukiu pirmadienio wub.gif su savo ritmu ir nusistovejusiom tradicijom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
JPE pasaka suknele wub.gif

idomu kada as baigsiu savo megstuka doh.gif
Atsakyti
Suknelė fantastiška wub.gif
Atsakyti
Po baisaus pavydo priepuolio, pamačius JPG suknelę, nusprendžiau ir aš parodyti jau senokai nertą darbelį.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 03 14, 09:40)
Po baisaus pavydo priepuolio, pamačius JPG suknelę, nusprendžiau ir aš parodyti jau senokai nertą darbelį.

Vojej, kaip gražu bigsmile.gif wub.gif wub.gif . Po tokių darbų paviešinimo, kai ne kam kyla rizika neišeit kokį rytą į darbą, o likt namie ant sofkės su vašeliu rankoj. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 14 kovo 2012 - 08:57
QUOTE(Oragė @ 2012 03 14, 09:57)
Vojej, kaip gražu  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif . Po tokių darbų paviešinimo, kai ne kam kyla rizika neišeit kokį rytą į darbą, o likt namie ant sofkės su vašeliu rankoj.  cool.gif

drinks_cheers.gif Man dažnai tokia pagunda kyla, tad net ir turėdama daugiau laisvo laiko ryte nebeimu jokių rankdarbių į rankas, nes tikrai užsibūčiau namie ilgiau nei reikėtų.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 03 12, 21:27)
Kaip tik galvojau apie tave, prilipus prie savo nėrinio. Jau sakiau, rašysiu ir klausiu, kaip sekas  ax.gif 
mastau.gif Jau maniau, kad baigei?  rolleyes.gif  O tau ne pavasariui reikia suknutės?  g.gif
Nuspręsk, kaip jungsi ir pirmyn į darbus  mirksiukas.gif  4u.gif

kojos rankos dreba, aha suknelės reik balandžio pabaigiai, taigi nedaug liko, bijau nespėti doh.gif dirbsiu naktimis, vis gėlės susidelioju vis žiūriu kaip jungti, kad būtų gražu, na šiandien žadu primus jungimus daryti, bandysiu foto įkelti , ale kaip baisu fear.gif
Papildyta:
QUOTE(JPE @ 2012 03 13, 18:31)

wow , seilės susikaupė, sfio gavau jėgų , grįžtu ir pradedu pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 03 13, 20:31)

Nežinau kaip įdėti fejerverkus, o kitokios emocijos čia netinka.
Suknelė nuostabi, o Jūs šventėje būsit nepakartojama thumbup.gif
Atsakyti