As irgi tokios noriu...
Jei turit schemas motyvu imeskit
Tik as nemokeciau, kaip motyvus reiktu sujungti...
Nu nereali suknia...
Aciu visoms uz pagyras , juk pacios zinot, kad visu jusu darbeliai ir grazus ir kruopstus, kai kurie tokie, kad net kvapa gniauzia . O as supratau, kad galiu daryti tik tokius darbelius, tad viesai pazadu- papildymas tikrai bus
JPE-kokia nuostabi suknelė išėjo tiesiog fantastiška šaunuolė esat!!! Atrodysit pritrenkiamai ir svečiai negalės atitraukti akių nuo Jūsų
QUOTE(JPE @ 2012 03 13, 19:31)
AS JA BAIGIAU !!!!!
nepykit, kitaip neišeina....
Karoče, likau apšalus, atvėptais žabtais, turėjau kuloku užsispaust, kad protezai neišpultų
Žinai, tu man pasakyk, kokiu tempu tu neri, jei per tas 2 valandas per dieną sugebi tokį grožį taip greit nunert??????? Aš lygiai tiek pat praleidžiu laiko prie savo kūrinio, o kaip ant vietos
Toks pavydas baltas suėmė, kaip tavo gražioji suknutė Tikrai tikrai pagyrų šimtas kibirų iš mano pusės
QUOTE(...little mary... @ 2012 03 13, 21:45)
nepykit, kitaip neišeina....
Karoče, likau apšalus, atvėptais žabtais, turėjau kuloku užsispaust, kad protezai neišpultų
Žinai, tu man pasakyk, kokiu tempu tu neri, jei per tas 2 valandas per dieną sugebi tokį grožį taip greit nunert??????? Aš lygiai tiek pat praleidžiu laiko prie savo kūrinio, o kaip ant vietos
Toks pavydas baltas suėmė, kaip tavo gražioji suknutė Tikrai tikrai pagyrų šimtas kibirų iš mano pusės
Dabar sypsaus net labiau nei tada, kai vyras pasake "ar jau??? Tikrai?? Juk vakar dar sonuose skyles buvo" , itariu kad siuo metu jau esu nunerus 1mln gelyciu, tai neriasi man greit, tik dar greiciau pavyksta kai suprantu, jog jau tuoj tuoj galesiu eiti jas jungti:). Siaip tai nuo vezlio zingsnio ant vieno pirsto "nuolatinis odos trukimas ir surandejimas". Tiesa, net vaikai zino MIEGOTI PIETU- privaloma , o savaitgalis- blogiausias laikas, nes mezginiams laiko nera ir kitaip nei daugelis- sekmadienio vakare as labai laukiu pirmadienio su savo ritmu ir nusistovejusiom tradicijom
JPE pasaka suknele
idomu kada as baigsiu savo megstuka
idomu kada as baigsiu savo megstuka
Suknelė fantastiška
QUOTE(darbeja @ 2012 03 14, 09:40)
Po baisaus pavydo priepuolio, pamačius JPG suknelę, nusprendžiau ir aš parodyti jau senokai nertą darbelį.
Vojej, kaip gražu . Po tokių darbų paviešinimo, kai ne kam kyla rizika neišeit kokį rytą į darbą, o likt namie ant sofkės su vašeliu rankoj.
QUOTE(Oragė @ 2012 03 14, 09:57)
Vojej, kaip gražu . Po tokių darbų paviešinimo, kai ne kam kyla rizika neišeit kokį rytą į darbą, o likt namie ant sofkės su vašeliu rankoj.
Man dažnai tokia pagunda kyla, tad net ir turėdama daugiau laisvo laiko ryte nebeimu jokių rankdarbių į rankas, nes tikrai užsibūčiau namie ilgiau nei reikėtų..
QUOTE(...little mary... @ 2012 03 12, 21:27)
Kaip tik galvojau apie tave, prilipus prie savo nėrinio. Jau sakiau, rašysiu ir klausiu, kaip sekas
Jau maniau, kad baigei? O tau ne pavasariui reikia suknutės?
Nuspręsk, kaip jungsi ir pirmyn į darbus
Jau maniau, kad baigei? O tau ne pavasariui reikia suknutės?
Nuspręsk, kaip jungsi ir pirmyn į darbus
kojos rankos dreba, aha suknelės reik balandžio pabaigiai, taigi nedaug liko, bijau nespėti dirbsiu naktimis, vis gėlės susidelioju vis žiūriu kaip jungti, kad būtų gražu, na šiandien žadu primus jungimus daryti, bandysiu foto įkelti , ale kaip baisu
Papildyta:
QUOTE(JPE @ 2012 03 13, 18:31)
AS JA BAIGIAU !!!!!
wow , seilės susikaupė, sfio gavau jėgų , grįžtu ir pradedu
QUOTE(JPE @ 2012 03 13, 20:31)
AS JA BAIGIAU !!!!!
Nežinau kaip įdėti fejerverkus, o kitokios emocijos čia netinka.
Suknelė nuostabi, o Jūs šventėje būsit nepakartojama