Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

aš galvoju kad jei sau tai tunika ar berankove truputi ilgesne... visa problema yra siuluose neriu iš likučiu begonijos o jungsiu su panašiais i maxiukus tik gerokai švelnesniais (50gr- 260m). tikslas sunaudoti namuose esančius siūlu likučius iš išbandyti savo jegas naujoje srityje. kol kas motyvu dar labai mažai daug turiu tik tamsiai melynu vienodu gelyčiu. geltonos spalvos siuliukus jau visus suneriau liko žydra persikine ir dar viena rožine dar turiu baltos juodos ir pilkos bet turbut juodos spalvos truputi idesiu kad paryškinti kontrasta o pilkos gal ir nebereikia (?) na kol kas nersiu toliau savo motyvus ir žiuresiu kas gausis galutiniam vaizde
Atsakyti
[quote=~♥KaipTaiKaip♥~,2012 03 13, 09:46]
Grazi bliuzele thumbup.gif thumbup.gif
As ir nerciau sau g.gif Su spalvom viskas lyg ir ok g.gif Gal nuimciau rozine, o melyna ir geltona labai man dera, sio sezono mano spalva lotuliukas.gif Butu liuks sijonukas, ar net suknele thumbup.gif
Man irgi si sezona labai norisi tamsiai melynos, hakelgarn paleteje yra viena del kurios alpstu, bet pirma reikia sumanyti ka reiketu nunerti mirksiukas.gif
Atsakyti
siulu parduotuvese buna tekstiliniu kliju. esu klijavusi jais galiukus.
Atsakyti
AS JA BAIGIAU !!!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Pristatau Jums, mieloji mano palaikymo komanda ir vaselio drauges rolleyes.gif , savo nepilnu triju menesiu kurini- suknele sunelio krikstynoms wub.gif. Stilius- airiskas nerimas, jungimas- brydemis, siuliukai- Hakelgarn 20, vaselis 0.75, sunaudoti 9 matkeliai siulu, gamybos metas- kaip visada, 1.5-2 valandos per diena, kol mazyliai miega pietuku blush2.gif
Dar reikia sutvarkyti pasuknele ir rimciau atgarinti, bet labai norejau nupaveiksluoti i sutemstant ax.gif ir dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif VYRAS IVERTINO PUIKIAI wub.gif
Ant manekeno
user posted image
O cia as taip isivaizduoju galutini varianta
user posted image
is arciau
user posted image
Atsakyti
joooo.....as apakus ..... thumbup.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

VA cia tai grozis blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 03 13, 19:31)
AS JA BAIGIAU !!!!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tobula bigsmile.gif wub.gif nematau nieko prie ko butu galima prikibti bigsmile.gif net iš pavydo nerandu prie ko prisikabinti lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
JPE bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Nuostabi suknutė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pristatau Jums, mieloji mano palaikymo komanda ir vaselio drauges  rolleyes.gif , savo nepilnu triju menesiu kurini- suknele sunelio krikstynoms wub.gif. Stilius- airiskas nerimas, jungimas- brydemis, siuliukai- Hakelgarn 20, vaselis 0.75, sunaudoti 9 matkeliai siulu, gamybos metas- kaip visada, 1.5-2 valandos per diena, kol mazyliai miega pietuku  blush2.gif

Ir čia pasikartosiu. NEREALU wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
JPE 4u.gif ,nu šakės kaip gražu,netekau žado net.Mane tai nervuoja,kad aš taip nesugebu g.gif .Kaip taip sugeba žmonės smile.gif
Atsakyti
JPE, šaunuolė, puikus darbas thumbup.gif Ir sakyčiau tikrai pakankamai greitai nunėrei thumbup.gif
Atsakyti

Vat cia tai grozis!!! Idealu!!! wub.gif wub.gif wub.gif
As ir tokios norrrrrrrrrrrrriu!!! scare.gif
Atsakyti