aš galvoju kad jei sau tai tunika ar berankove truputi ilgesne... visa problema yra siuluose neriu iš likučiu begonijos o jungsiu su panašiais i maxiukus tik gerokai švelnesniais (50gr- 260m). tikslas sunaudoti namuose esančius siūlu likučius iš išbandyti savo jegas naujoje srityje. kol kas motyvu dar labai mažai daug turiu tik tamsiai melynu vienodu gelyčiu. geltonos spalvos siuliukus jau visus suneriau liko žydra persikine ir dar viena rožine dar turiu baltos juodos ir pilkos bet turbut juodos spalvos truputi idesiu kad paryškinti kontrasta o pilkos gal ir nebereikia (?) na kol kas nersiu toliau savo motyvus ir žiuresiu kas gausis galutiniam vaizde
[quote=~♥KaipTaiKaip♥~,2012 03 13, 09:46]
Grazi bliuzele
As ir nerciau sau Su spalvom viskas lyg ir ok Gal nuimciau rozine, o melyna ir geltona labai man dera, sio sezono mano spalva Butu liuks sijonukas, ar net suknele
Man irgi si sezona labai norisi tamsiai melynos, hakelgarn paleteje yra viena del kurios alpstu, bet pirma reikia sumanyti ka reiketu nunerti
Grazi bliuzele
As ir nerciau sau Su spalvom viskas lyg ir ok Gal nuimciau rozine, o melyna ir geltona labai man dera, sio sezono mano spalva Butu liuks sijonukas, ar net suknele
Man irgi si sezona labai norisi tamsiai melynos, hakelgarn paleteje yra viena del kurios alpstu, bet pirma reikia sumanyti ka reiketu nunerti
siulu parduotuvese buna tekstiliniu kliju. esu klijavusi jais galiukus.
AS JA BAIGIAU !!!!!
Pristatau Jums, mieloji mano palaikymo komanda ir vaselio drauges , savo nepilnu triju menesiu kurini- suknele sunelio krikstynoms . Stilius- airiskas nerimas, jungimas- brydemis, siuliukai- Hakelgarn 20, vaselis 0.75, sunaudoti 9 matkeliai siulu, gamybos metas- kaip visada, 1.5-2 valandos per diena, kol mazyliai miega pietuku
Dar reikia sutvarkyti pasuknele ir rimciau atgarinti, bet labai norejau nupaveiksluoti i sutemstant ir dar VYRAS IVERTINO PUIKIAI
Ant manekeno
O cia as taip isivaizduoju galutini varianta
is arciau
Pristatau Jums, mieloji mano palaikymo komanda ir vaselio drauges , savo nepilnu triju menesiu kurini- suknele sunelio krikstynoms . Stilius- airiskas nerimas, jungimas- brydemis, siuliukai- Hakelgarn 20, vaselis 0.75, sunaudoti 9 matkeliai siulu, gamybos metas- kaip visada, 1.5-2 valandos per diena, kol mazyliai miega pietuku
Dar reikia sutvarkyti pasuknele ir rimciau atgarinti, bet labai norejau nupaveiksluoti i sutemstant ir dar VYRAS IVERTINO PUIKIAI
Ant manekeno
O cia as taip isivaizduoju galutini varianta
is arciau
joooo.....as apakus .....
VA cia tai grozis
QUOTE(JPE @ 2012 03 13, 19:31)
AS JA BAIGIAU !!!!!
tobula nematau nieko prie ko butu galima prikibti net iš pavydo nerandu prie ko prisikabinti
JPE Nuostabi suknutė
AS JA BAIGIAU !!!!!
Ir čia pasikartosiu. NEREALU
JPE ,nu šakės kaip gražu,netekau žado net.Mane tai nervuoja,kad aš taip nesugebu .Kaip taip sugeba žmonės
JPE, šaunuolė, puikus darbas Ir sakyčiau tikrai pakankamai greitai nunėrei
AS JA BAIGIAU !!!!!
Vat cia tai grozis!!! Idealu!!!
As ir tokios norrrrrrrrrrrrriu!!!