Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(...little mary... @ 2012 03 12, 11:37)
Aš ir atnešu savo pradžią parodyti - kad nesakytumėt, kad nieko neveikiu  lotuliukas.gif 

Nugi liuks. Pavydu cool.gif biggrin.gif

QUOTE(Ogiene @ 2012 03 12, 18:12)
Sveikos.Vis paskaitau cia pas jus kokius jus cia grozius darote.Negaliu atsistebeti niekaip.Labai ir as uzsimaniau,bet ziuriu,kad toli grazu iki airisku neriniu.Tai pasirodau su savo ale airisku  blush2.gif .Cia dar jis nelygintas,ir dar jei iseis reiks kazkaip rankoveles dasiuti

Labai gražu ir kruopštu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2012 03 12, 17:12)
Sveikos.Vis paskaitau cia pas jus kokius jus cia grozius darote.Negaliu atsistebeti niekaip.Labai ir as uzsimaniau,bet ziuriu,kad toli grazu iki airisku neriniu.Tai pasirodau su savo ale airisku  blush2.gif .Cia dar jis nelygintas,ir dar jei iseis reiks kazkaip rankoveles dasiuti

user posted image

Jooo jei cia ne tai kuo uzsiimame mes, tai kas tada???? Sakau jums nuosirdziai- labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif , juk didzioji musu dalis is cia ir skaito ir daro ir mokosi... Saunus darbelis thumbup.gif thumbup.gif , o rankovytes manau tikrai pavyks pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
na ka lyg jau gėlių turiu pakankamai, pradideda jungimas doh.gif išsidėliojau, nežinau bijau pradėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 03 12, 22:10)
na ka lyg jau gėlių turiu pakankamai, pradideda jungimas  doh.gif  išsidėliojau, nežinau bijau pradėti  unsure.gif

Kaip tik galvojau apie tave, prilipus prie savo nėrinio. Jau sakiau, rašysiu ir klausiu, kaip sekas ax.gif
mastau.gif Jau maniau, kad baigei? rolleyes.gif O tau ne pavasariui reikia suknutės? g.gif
Nuspręsk, kaip jungsi ir pirmyn į darbus mirksiukas.gif 4u.gif

Ogiene, tai kas čia, jei ne airiški? thumbup.gif Čia gi tiek darbo ir pasatangų įdėta karsta.gif Bet rezultatas - pribloškiantis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 03 12, 21:10)
na ka lyg jau gėlių turiu pakankamai, pradideda jungimas  doh.gif  išsidėliojau, nežinau bijau pradėti  unsure.gif

Sekmes darbuose 4u.gif ir vis pasirodykit, taip greiciau darbas darosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
ateinu su galutiniu nuosprendžiu bus mergaitiška suknyte iš mano neriamu gelyčiu nes ivedžiau rožine spalvyte tai žinau kad pačiai bus per daug spalvota ir barbiška biggrin.gif tai va pasirodau savo motyvus http://public.fotki....a/img-0001.html foto kelti tiesiai i foruma nenoriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 03 12, 21:53)
ateinu su galutiniu nuosprendžiu bus mergaitiška suknyte iš mano neriamu gelyčiu nes ivedžiau rožine spalvyte tai žinau kad pačiai bus per daug spalvota ir barbiška  biggrin.gif  tai va pasirodau savo motyvus http://public.fotki....a/img-0001.html foto kelti tiesiai i foruma nenoriu  blush2.gif

Kazkaip isivaizduoju, kad butu labai grazus ir vasariskas sijonukas is tokiu spalvu- ir man visai nevaikiska doh.gif , patikekit manim, sulauktumet daugybes pagyru. Kai as vaikstau su savo sijonais tai kas nedrista pagirt "i akis" pasako mamai ar sesei doh.gif - as daryciau sau, nes tikrai labai dailu
Atsakyti

Ogiene, tai kas čia, jei ne airiški? thumbup.gif Čia gi tiek darbo ir pasatangų įdėta karsta.gif Bet rezultatas - pribloškiantis ax.gif
[/quote]
Jus visos jungiate arba tinkleliu arba bridemis.Mani tai buvo tamsus miskas,todel as paprasciausiai sukabinau gelytes tarpusavyje,todel man atrodo,gal cia ne tikras airiskas nerinys.O be to tai buvo musu su mama jungtinys darbas.Mama nere gelytes,o as sujunginejau ax.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą dėl galiukų slėpimo, pabandysiu su adata ir iškarto, gal patikimiau nei vašeliu. Man neramu, kad išskalbus viskas išlys sad.gif kažkur skaičiau, kad galiuką siūlo su klijais patepa, bet kokiais? Emulsija juk išsiskalbia g.gif dar dėl motyvų pasikonsultuosiu, neriu su 1 nr. vašeliu, tai gal per storas? O siūliukai filati, tai gal irgi storoki, net nežinau doh.gif Taip norisi mažučių motyvų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LIR @ 2012 03 13, 09:03)
Ačiū už atsakymą dėl galiukų slėpimo, pabandysiu su  adata ir iškarto, gal patikimiau nei vašeliu. Man neramu, kad išskalbus viskas išlys sad.gif  kažkur skaičiau, kad galiuką siūlo su klijais patepa, bet kokiais? Emulsija juk išsiskalbia  g.gif  dar dėl motyvų pasikonsultuosiu, neriu su 1 nr. vašeliu, tai gal per storas? O siūliukai filati, tai gal irgi storoki, net nežinau  doh.gif Taip norisi mažučių motyvų  blush2.gif

Visada graziau ir subtiliau kai siuliukai ir vaselis plonesni, nerinys smulkesnis ir dailesnis
Atsakyti
Grazi bliuzele thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(savitre @ 2012 03 12, 19:53)
ateinu su galutiniu nuosprendžiu bus mergaitiška suknyte iš mano neriamu gelyčiu nes ivedžiau rožine spalvyte tai žinau kad pačiai bus per daug spalvota ir barbiška  biggrin.gif  tai va pasirodau savo motyvus http://public.fotki....a/img-0001.html foto kelti tiesiai i foruma nenoriu  blush2.gif

As ir nerciau sau g.gif Su spalvom viskas lyg ir ok g.gif Gal nuimciau rozine, o melyna ir geltona labai man dera, sio sezono mano spalva lotuliukas.gif Butu liuks sijonukas, ar net suknele thumbup.gif
QUOTE(LIR @ 2012 03 13, 07:03)
Ačiū už atsakymą dėl galiukų slėpimo, pabandysiu su  adata ir iškarto, gal patikimiau nei vašeliu. Man neramu, kad išskalbus viskas išlys sad.gif  kažkur skaičiau, kad galiuką siūlo su klijais patepa, bet kokiais? Emulsija juk išsiskalbia  g.gif  dar dėl motyvų pasikonsultuosiu, neriu su 1 nr. vašeliu, tai gal per storas? O siūliukai filati, tai gal irgi storoki, net nežinau  doh.gif Taip norisi mažučių motyvų  blush2.gif

MAciau kad klijuoja kazkokiais skaidriais klijais, gal osinkoj g.gif O kas tai galetu but neisivaidzuoju. Viena karta siula slepiau klijais, tai buvo labai astri ta vieta, bet kokius naudojau klijus nepamenu doh.gif

Mano motyvai is panasiu i maxi, nerta 0.75 vaseliu, dvigubai mazesniu nei neriu maxius, o brydes is plonesniu. Geriausiai irisiukas airiskiems g.gif Tinkleli tai turbut reiktu nert is kokiu siuvimo siulu, gal dvigubo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2012 03 12, 18:12)

labai gražu ir tikrai airiška mirksiukas.gif
Atsakyti