Aš tai taip dariau - suneriu kamuoliuką siūlų ir suslapstau siūliukus. Vėl suneriu ir vėl suslapstau. Nes paskui iškart visų suslėpt - tai jau gali ir nusibost
QUOTE(LIR @ 2012 03 12, 11:39)
Sveikos,
aš irgi tyliai tyliai pradėjau nertis motyvus, man labai gražu. Bandysiu dukrytei krikšto suknelę sunarplioti. Įtariu, kad užtruksiu labai ilgai, nes pradžia man kolkas nesigauna taip kaip noriu. Noriu smulkių detalių, o man jos gaunasi didokos, na bent jau man taip atrodo, kai galvoju apie mažosios suknelę. Moteriškai suknelei būtų kaip tik, o mažytei man nelabai tinka Gal kas turit gražių smulkių gėlyčių schemų? Labai padėtumėt. Ir dar noriu paklausti, kai nuneriate motyvą ar iškarto suslapstote siūliukus ar paskui, kai jau suneriate tinkleliu ar brydėmis? Žiūrint, panašu, kad jau viskas būna suslėpta
aš irgi tyliai tyliai pradėjau nertis motyvus, man labai gražu. Bandysiu dukrytei krikšto suknelę sunarplioti. Įtariu, kad užtruksiu labai ilgai, nes pradžia man kolkas nesigauna taip kaip noriu. Noriu smulkių detalių, o man jos gaunasi didokos, na bent jau man taip atrodo, kai galvoju apie mažosios suknelę. Moteriškai suknelei būtų kaip tik, o mažytei man nelabai tinka Gal kas turit gražių smulkių gėlyčių schemų? Labai padėtumėt. Ir dar noriu paklausti, kai nuneriate motyvą ar iškarto suslapstote siūliukus ar paskui, kai jau suneriate tinkleliu ar brydėmis? Žiūrint, panašu, kad jau viskas būna suslėpta
tinkleli manau bus patogiau nerti kai siulu galiuku jokiu nebebus ant motyvu netrukdys, aš kai vakarais prištai paskausta motyvus narplioti tai tada ir galiukus pasislepiu o galiuku tai siaubas kiek daug gaunasi (butent del siulu galu slapstymo aš nemegau neriniu iš atskiru motyvu o dabar matyt pribrendau jau tam tai nebetrukdo tas darbelis man megautis nerimu)
Papildyta:
QUOTE(Lace @ 2012 03 12, 11:14)
Prisismaigsčiau gėlytes prie porolono gerąja puse į apačią ir nėriau tinklelį aplink.
Va, gal aiškiau bus
Kažkaip va šitą filmuką pažiūrėjau ir po jo jau "pramušė" man tinklelio nėrimas
Va, gal aiškiau bus
Kažkaip va šitą filmuką pažiūrėjau ir po jo jau "pramušė" man tinklelio nėrimas
Ačiū supratau kad nekiaurai per motyvus teduret o tik prikabinot gelytes
Aciu uz pagyras. Niek jau ten tokio ogogo, kad tiek mane girt. Pirma karta dariau, dar kreiva sleiva viskas
Reiks pasibandyt sekanti karta, neslabai grazu tinklelis. Tik jau jam labai plono siulo reiktu, kad butu ploniau nei gelytes.
Labai nebloga pradzia
As ir norejau smulkiu, bet man visai patiko imesti kelias stambesnes gelytes Smulkiausios ka radau, tai tos mazosios, kaip pas Lace desiniau matosi.
Garbes zodis, isproteciau, jei slapstyciau galus taip arba po to visus Visada slepiu iskart uzbaigus gelyte, tada vienas malonumas dirbt. Senai kazka neriau is motyvu ir galus slapsciau pabaigoj. Kosmaras Nezinau kiek laiko pragulejo motyvai nejudinami
Papildyta:
Kai gelytes prikabinamos ne uz krastelio, o blogojoj pusej uz siuliuko, tai pati gelyte, gerojoj pusej, buna iskilus MAn taip labai super atrodo
QUOTE(Lace @ 2012 03 12, 06:54)
~♥KaipTaiKaip♥~, ačiū už "vikšrelio" schemą Tikrai kur nors pritaikysiu Ir nebijok to tiklelio, man iš pradžių irgi siaubas baubas atrodė, kažkada seniai bandžiau, nesigavo ir numečiau, o čia ėmė ir pavyko iš pirmo karto
Reiks pasibandyt sekanti karta, neslabai grazu tinklelis. Tik jau jam labai plono siulo reiktu, kad butu ploniau nei gelytes.
QUOTE(...little mary... @ 2012 03 12, 08:37)
Aš ir atnešu savo pradžią parodyti - kad nesakytumėt, kad nieko neveikiu
Nesijuokit smarkiai, savaitgalis, svečiai, vaikai, vyras - neturiu laiko dirbt Plius - pirmas mano darbas vašeliu, ką jau čia kalbėt apie airišką nėrimą
Nesijuokit smarkiai, savaitgalis, svečiai, vaikai, vyras - neturiu laiko dirbt Plius - pirmas mano darbas vašeliu, ką jau čia kalbėt apie airišką nėrimą
Labai nebloga pradzia
QUOTE(LIR @ 2012 03 12, 08:39)
Sveikos,
As ir norejau smulkiu, bet man visai patiko imesti kelias stambesnes gelytes Smulkiausios ka radau, tai tos mazosios, kaip pas Lace desiniau matosi.
QUOTE(...little mary... @ 2012 03 12, 08:44)
Aš tai taip dariau - suneriu kamuoliuką siūlų ir suslapstau siūliukus. Vėl suneriu ir vėl suslapstau. Nes paskui iškart visų suslėpt - tai jau gali ir nusibost
Garbes zodis, isproteciau, jei slapstyciau galus taip arba po to visus Visada slepiu iskart uzbaigus gelyte, tada vienas malonumas dirbt. Senai kazka neriau is motyvu ir galus slapsciau pabaigoj. Kosmaras Nezinau kiek laiko pragulejo motyvai nejudinami
Papildyta:
QUOTE(savitre @ 2012 03 12, 09:11)
Kai gelytes prikabinamos ne uz krastelio, o blogojoj pusej uz siuliuko, tai pati gelyte, gerojoj pusej, buna iskilus MAn taip labai super atrodo
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 12, 12:28)
Va va, reikia plonesnio siūlo tinkleliui - aš dariau viską iš to paties ir todėl nesu rezulatatu iki galo patenkinta. Kitą kartą daryčiau kitaip
Siūlų galus stengiuosi iš karto slėpti arba nuneriu kelias detales, tada suslapstau, vėl neriu. Jungiant detales tie nepaslėpti galai tikrai maišytų, o ir toks demotyvuojantis reikalas milijoną galų paslėpti
QUOTE(...little mary... @ 2012 03 12, 10:37)
Aš ir atnešu savo pradžią parodyti - kad nesakytumėt, kad nieko neveikiu
manau, kai susijungs i didesni gabala, bus tikrai puiku ir grazu. Ziuriu i savo suknele ir pastebejau, kad tos apvalios gelytes labai graziai is tolo atrodo... O jusu vyras pasirodo toks pat kaip maniskis klausinejimu ir patarimu bei palaikymo meistras . Maniskis dabar kai jau mato, kad iki finiso beliko 4 dienos ir naktys tai pasidare toks geras- leidzia man dirbti, vaikus pasaugo, net bambeti nustojo , tiesa, as jo dar neinformavau ka darysiu po to... As siuliukus slepiu irgi dienos pabaigoje, nes reikia pasiimti adata ir del to dienos metu negaistu...
Viska darau tuo paciu vasiuku... JEi reiktu slept galus po to ir keitinet irankius, mesciau airiska reikala
As anksciau irgi slepdavau su vasiuku, bet po plovimo pradejo listi siuliukai, su adata geriau pasislepia, nes lengviau "isvedzioti"
QUOTE(LIR @ 2012 03 12, 12:39)
Sveikos,
aš irgi tyliai tyliai pradėjau nertis motyvus, man labai gražu. Bandysiu dukrytei krikšto suknelę sunarplioti. Įtariu, kad užtruksiu labai ilgai, nes pradžia man kolkas nesigauna taip kaip noriu. Noriu smulkių detalių, o man jos gaunasi didokos, na bent jau man taip atrodo, kai galvoju apie mažosios suknelę.
aš irgi tyliai tyliai pradėjau nertis motyvus, man labai gražu. Bandysiu dukrytei krikšto suknelę sunarplioti. Įtariu, kad užtruksiu labai ilgai, nes pradžia man kolkas nesigauna taip kaip noriu. Noriu smulkių detalių, o man jos gaunasi didokos, na bent jau man taip atrodo, kai galvoju apie mažosios suknelę.
Smulkesnės neriasi iš plonesnio siūlo ir pats darbas tada toks juvelyriškas gaunasi
Papildyta:
QUOTE(JPE @ 2012 03 12, 15:05)
As anksciau irgi slepdavau su vasiuku, bet po plovimo pradejo listi siuliukai, su adata geriau pasislepia, nes lengviau "isvedzioti"
Mano patirtis irgi tokia pat, tie bjaurybės galiukai vis taikydavosi išlysti o su adata patikimiau užsikaišo
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 12, 12:28)
va nežinojau kaip išsireikšti tai labai taikliai pasakei nes tokio rezultato su pasikelusiais motyvais ir aš siekiu
QUOTE(JPE @ 2012 03 12, 13:39)
As siuliukus slepiu irgi dienos pabaigoje, nes reikia pasiimti adata ir del to dienos metu negaistu...
aš irgi su adata slepiu tada geriau pasislepia viskas o ne su vašiuku
neriu vel savo motyvus ir galvoju kažin ar tas galutinis variantas bus toks kokio tikiuosi nes siūlu spalvos pakankamai ryškios po žiemos spalvu tai jau aki režia ir galvoju gal nebe sau daryti o mergaitiška suknyte (bet kur paskui ja desiu?) o airiški nerinukai ar labai storina?
Niekada niekas neislindo
QUOTE(JPE @ 2012 03 12, 13:39)
manau, kai susijungs i didesni gabala, bus tikrai puiku ir grazu. Ziuriu i savo suknele ir pastebejau, kad tos apvalios gelytes labai graziai is tolo atrodo... O jusu vyras pasirodo toks pat kaip maniskis klausinejimu ir patarimu bei palaikymo meistras . Maniskis dabar kai jau mato, kad iki finiso beliko 4 dienos ir naktys tai pasidare toks geras- leidzia man dirbti, vaikus pasaugo, net bambeti nustojo , tiesa, as jo dar neinformavau ka darysiu po to... As siuliukus slepiu irgi dienos pabaigoje, nes reikia pasiimti adata ir del to dienos metu negaistu...
kai sujungsiu, matysim, kas ten gausis. Tik vis galvoju, kaip čia žiūrėsis - nesu iš smulkiųjų
O vyras - Nėra jis bambeklis. Jis labiau truputį pasišaipo ir pasijuokia nei bamba Jam netrukdo mano užsiėmimas, tik gaila jam manęs, sakė Pabūna ir su mažiais, išsiveda, kad netrukdytų. Ale sakė - nu tu paprašyk, kad padarytų, aš sumokėsiu, kad tik vargt nereiktų Nesupranta, kad, jei ne šis darbelis, tai aš kuo kitu užsiimsiu