Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Aš tai taip dariau - suneriu kamuoliuką siūlų ir suslapstau siūliukus. Vėl suneriu ir vėl suslapstau. biggrin.gif Nes paskui iškart visų suslėpt - tai jau gali ir nusibost biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LIR @ 2012 03 12, 11:39)
Sveikos,
aš irgi tyliai tyliai pradėjau nertis motyvus, man labai gražu. Bandysiu dukrytei krikšto suknelę sunarplioti. Įtariu, kad užtruksiu labai ilgai, nes pradžia man kolkas nesigauna taip kaip noriu. Noriu smulkių detalių, o man jos gaunasi didokos, na bent jau man taip atrodo, kai galvoju apie mažosios suknelę. Moteriškai suknelei būtų kaip tik, o mažytei man nelabai tinka sad.gif Gal kas turit gražių smulkių gėlyčių schemų?  Labai padėtumėt. Ir dar noriu paklausti, kai nuneriate motyvą ar iškarto suslapstote siūliukus ar paskui, kai jau suneriate tinkleliu ar brydėmis? Žiūrint, panašu, kad jau viskas būna suslėpta  ax.gif

tinkleli manau bus patogiau nerti kai siulu galiuku jokiu nebebus ant motyvu netrukdys, aš kai vakarais prištai paskausta motyvus narplioti tai tada ir galiukus pasislepiu o galiuku tai siaubas kiek daug gaunasi (butent del siulu galu slapstymo aš nemegau neriniu iš atskiru motyvu o dabar matyt pribrendau jau tam tai nebetrukdo tas darbelis man megautis nerimu)
Papildyta:
QUOTE(Lace @ 2012 03 12, 11:14)
Prisismaigsčiau gėlytes prie porolono gerąja puse į apačią ir nėriau tinklelį aplink.
Va, gal aiškiau bus  unsure.gif

user posted image

Kažkaip va šitą filmuką pažiūrėjau ir po jo jau "pramušė"  man tinklelio nėrimas mirksiukas.gif

Ačiū supratau kad nekiaurai per motyvus teduret o tik prikabinot gelytes
Atsakyti
Aciu uz pagyras. Niek jau ten tokio ogogo, kad tiek mane girt. Pirma karta dariau, dar kreiva sleiva viskas biggrin.gif

QUOTE(Lace @ 2012 03 12, 06:54)
~♥KaipTaiKaip♥~, ačiū už "vikšrelio" schemą 4u.gif Tikrai kur nors pritaikysiu mirksiukas.gif Ir nebijok to tiklelio, man iš pradžių irgi siaubas baubas atrodė, kažkada seniai bandžiau, nesigavo ir numečiau, o čia ėmė ir pavyko iš pirmo karto thumbup.gif

Reiks pasibandyt sekanti karta, neslabai grazu tinklelis. Tik jau jam labai plono siulo reiktu, kad butu ploniau nei gelytes.

QUOTE(...little mary... @ 2012 03 12, 08:37)
Aš ir atnešu savo pradžią parodyti - kad nesakytumėt, kad nieko neveikiu  lotuliukas.gif 
Nesijuokit smarkiai, savaitgalis, svečiai, vaikai, vyras - neturiu laiko dirbt karsta.gif Plius - pirmas mano darbas vašeliu, ką jau čia kalbėt apie airišką nėrimą  biggrin.gif

Labai nebloga pradzia thumbup.gif

QUOTE(LIR @ 2012 03 12, 08:39)
Sveikos,
aš irgi tyliai tyliai pradėjau nertis motyvus, man labai gražu. Bandysiu dukrytei krikšto suknelę sunarplioti. Įtariu, kad užtruksiu labai ilgai, nes pradžia man kolkas nesigauna taip kaip noriu. Noriu smulkių detalių, o man jos gaunasi didokos, na bent jau man taip atrodo, kai galvoju apie mažosios suknelę. Moteriškai suknelei būtų kaip tik, o mažytei man nelabai tinka sad.gif Gal kas turit gražių smulkių gėlyčių schemų?  Labai padėtumėt. Ir dar noriu paklausti, kai nuneriate motyvą ar iškarto suslapstote siūliukus ar paskui, kai jau suneriate tinkleliu ar brydėmis? Žiūrint, panašu, kad jau viskas būna suslėpta  ax.gif

As ir norejau smulkiu, bet man visai patiko imesti kelias stambesnes gelytes rolleyes.gif Smulkiausios ka radau, tai tos mazosios, kaip pas Lace desiniau matosi.

QUOTE(...little mary... @ 2012 03 12, 08:44)
Aš tai taip dariau - suneriu kamuoliuką siūlų ir suslapstau siūliukus. Vėl suneriu ir vėl suslapstau.  biggrin.gif Nes paskui iškart visų suslėpt - tai jau gali ir nusibost  biggrin.gif

Garbes zodis, isproteciau, jei slapstyciau galus taip arba po to visus doh.gif Visada slepiu iskart uzbaigus gelyte, tada vienas malonumas dirbt. Senai kazka neriau is motyvu ir galus slapsciau pabaigoj. Kosmaras doh.gif Nezinau kiek laiko pragulejo motyvai nejudinami doh.gif

Papildyta:
QUOTE(savitre @ 2012 03 12, 09:11)

Ačiū supratau kad nekiaurai per motyvus teduret o tik prikabinot gelytes

Kai gelytes prikabinamos ne uz krastelio, o blogojoj pusej uz siuliuko, tai pati gelyte, gerojoj pusej, buna iskilus rolleyes.gif MAn taip labai super atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 12, 12:28)
Reiks pasibandyt sekanti karta, neslabai grazu tinklelis. Tik jau jam labai plono siulo reiktu, kad butu ploniau nei gelytes.

Va va, reikia plonesnio siūlo tinkleliui - aš dariau viską iš to paties ir todėl nesu rezulatatu iki galo patenkinta. Kitą kartą daryčiau kitaip unsure.gif

Siūlų galus stengiuosi iš karto slėpti arba nuneriu kelias detales, tada suslapstau, vėl neriu. Jungiant detales tie nepaslėpti galai tikrai maišytų, o ir toks demotyvuojantis reikalas milijoną galų paslėpti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 03 12, 10:37)
Aš ir atnešu savo pradžią parodyti - kad nesakytumėt, kad nieko neveikiu  lotuliukas.gif 
Nesijuokit smarkiai, savaitgalis, svečiai, vaikai, vyras - neturiu laiko dirbt karsta.gif Plius - pirmas mano darbas vašeliu, ką jau čia kalbėt apie airišką nėrimą  biggrin.gif

manau, kai susijungs i didesni gabala, bus tikrai puiku ir grazu. Ziuriu i savo suknele ir pastebejau, kad tos apvalios gelytes labai graziai is tolo atrodo... O jusu vyras pasirodo toks pat kaip maniskis doh.gif doh.gif klausinejimu ir patarimu bei palaikymo meistras thumbup.gif thumbup.gif . Maniskis dabar kai jau mato, kad iki finiso beliko 4 dienos ir naktys lotuliukas.gif tai pasidare toks geras- leidzia man dirbti, vaikus pasaugo, net bambeti nustojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tiesa, as jo dar neinformavau ka darysiu po to... thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif As siuliukus slepiu irgi dienos pabaigoje, nes reikia pasiimti adata ir del to dienos metu negaistu...
Atsakyti
Viska darau tuo paciu vasiuku... JEi reiktu slept galus po to ir keitinet irankius, mesciau airiska reikala biggrin.gif
Atsakyti
As anksciau irgi slepdavau su vasiuku, bet po plovimo pradejo listi siuliukai, su adata geriau pasislepia, nes lengviau "isvedzioti"
Atsakyti
QUOTE(LIR @ 2012 03 12, 12:39)
Sveikos,
aš irgi tyliai tyliai pradėjau nertis motyvus, man labai gražu. Bandysiu dukrytei krikšto suknelę sunarplioti. Įtariu, kad užtruksiu labai ilgai, nes pradžia man kolkas nesigauna taip kaip noriu. Noriu smulkių detalių, o man jos gaunasi didokos, na bent jau man taip atrodo, kai galvoju apie mažosios suknelę.

Smulkesnės neriasi iš plonesnio siūlo ir pats darbas tada toks juvelyriškas gaunasi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(JPE @ 2012 03 12, 15:05)
As anksciau irgi slepdavau su vasiuku, bet po plovimo pradejo listi siuliukai, su adata geriau pasislepia, nes lengviau "isvedzioti"

Mano patirtis irgi tokia pat, tie bjaurybės galiukai vis taikydavosi išlysti doh.gif o su adata patikimiau užsikaišo
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 12, 12:28)
Kai gelytes prikabinamos ne uz krastelio, o blogojoj pusej uz siuliuko, tai pati gelyte, gerojoj pusej, buna iskilus  rolleyes.gif MAn taip labai super atrodo  rolleyes.gif

va nežinojau kaip išsireikšti tai labai taikliai pasakei 4u.gif nes tokio rezultato su pasikelusiais motyvais ir aš siekiu

QUOTE(JPE @ 2012 03 12, 13:39)
As siuliukus slepiu irgi dienos pabaigoje, nes reikia pasiimti adata ir del to dienos metu negaistu...

aš irgi su adata slepiu tada geriau pasislepia viskas o ne su vašiuku

neriu vel savo motyvus ir galvoju kažin ar tas galutinis variantas bus toks kokio tikiuosi nes siūlu spalvos pakankamai ryškios po žiemos spalvu tai jau aki režia blush2.gif ir galvoju gal nebe sau daryti o mergaitiška suknyte (bet kur paskui ja desiu?) o airiški nerinukai ar labai storina? blush2.gif
Atsakyti
Niekada niekas neislindo g.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 03 12, 13:39)
manau, kai susijungs i didesni gabala, bus tikrai puiku ir grazu. Ziuriu i savo suknele ir pastebejau, kad tos apvalios gelytes labai graziai is tolo atrodo... O jusu vyras pasirodo toks pat kaip maniskis doh.gif  doh.gif klausinejimu ir patarimu bei palaikymo meistras  thumbup.gif  thumbup.gif . Maniskis dabar kai jau mato, kad iki finiso beliko 4 dienos ir naktys  lotuliukas.gif  tai pasidare toks geras- leidzia man dirbti, vaikus pasaugo, net bambeti nustojo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , tiesa, as jo dar neinformavau ka darysiu po to... thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif                                                                                      As siuliukus slepiu irgi dienos pabaigoje, nes reikia pasiimti adata ir del to dienos metu negaistu...

kai sujungsiu, matysim, kas ten gausis. Tik vis galvoju, kaip čia žiūrėsis - nesu iš smulkiųjų biggrin.gif
O vyras - irnesakyk.gif Nėra jis bambeklis. Jis labiau truputį pasišaipo ir pasijuokia nei bamba biggrin.gif Jam netrukdo mano užsiėmimas, tik gaila jam manęs, sakė biggrin.gif Pabūna ir su mažiais, išsiveda, kad netrukdytų. Ale sakė - nu tu paprašyk, kad padarytų, aš sumokėsiu, kad tik vargt nereiktų biggrin.gif biggrin.gif Nesupranta, kad, jei ne šis darbelis, tai aš kuo kitu užsiimsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos.Vis paskaitau cia pas jus kokius jus cia grozius darote.Negaliu atsistebeti niekaip.Labai ir as uzsimaniau,bet ziuriu,kad toli grazu iki airisku neriniu.Tai pasirodau su savo ale airisku blush2.gif .Cia dar jis nelygintas,ir dar jei iseis reiks kazkaip rankoveles dasiuti

user posted image
Atsakyti