Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Nu tik nereikia čia lialia biggrin.gif Airiški jau ir taip yra menas ir kantrybės išbandymas, nereikia per daug stengtis biggrin.gif
Man pavyzdžiui labai gražus Lace tinklelis, bet aš bijau net pradėt jį daryt. KAip sakiau didelės skylės man gražu, o mažų dar nemoku biggrin.gif

Kuo daugiau krapštalynės, smulkalynės ir kantrybės, tuo darbelis subtilesnis ir gražesnis. Man jau nebetilpo mažytės gėlytės, nebuvolaisvos vietos joms doh.gif
Atsakyti
baltas pavydas mirksiukas.gif
as dar lapelius neriu... doh.gif
iki jungimo dar upsss
Atsakyti
radau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 10, 13:51)
MAn ir nepatiko mano darbas, nes dariau iš blogos pusės ir nemačiau kaip gaunas. O kai nuėmiau, vaizdelis man labai patiko  bigsmile.gif
Rodaus kas gavosi, netvarkyta, tik nuo adatėlių nuimta. Tolimesnis likimas dar sprendžiamas  biggrin.gif
user posted image*user posted image

Labai labai labai labai labai dailu ir grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 10, 14:51)

nieko naujo nepasakysiu tik kaip ir visos kad labai gražu nuo to ka aš darau labai toli bet ikvepimo ir mano šaltinis Lace 4u.gif Ačiū mergaites kad rodot savo darbelius yra iš ko mokintis ir k laikyti pavyzdžiu
Atsakyti
MB vis pasiziuri, pasiziuri i mano rezagalynes ir purto galva - kruvinas darbas cia, siam desimtmety nebaigsi, sako... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 03 11, 13:12)
MB vis pasiziuri, pasiziuri i mano rezagalynes ir purto galva - kruvinas darbas cia, siam desimtmety nebaigsi, sako...  doh.gif  lotuliukas.gif

Čia vadinasi vyriškas moralinis palaikymas.. tokio ir aš dažnai sulaukiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 10, 14:51)
MAn ir nepatiko mano darbas, nes dariau iš blogos pusės ir nemačiau kaip gaunas. O kai nuėmiau, vaizdelis man labai patiko  bigsmile.gif
Rodaus kas gavosi, netvarkyta, tik nuo adatėlių nuimta. Tolimesnis likimas dar sprendžiamas  biggrin.gif

Man labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
~♥KaipTaiKaip♥~, ačiū už "vikšrelio" schemą 4u.gif Tikrai kur nors pritaikysiu mirksiukas.gif Ir nebijok to tiklelio, man iš pradžių irgi siaubas baubas atrodė, kažkada seniai bandžiau, nesigavo ir numečiau, o čia ėmė ir pavyko iš pirmo karto thumbup.gif

Jūs tik nerkit ir rodykitės progresą - man pamenu labai padėdavo, padarau gabaliuką, jau bloga nuo to nėrimo, viskas nebegražu atrodo, tada parodau, gaunu pagyrų, vėl ūpas pakyla stumtis toliau doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 03 12, 09:54)
~♥KaipTaiKaip♥~, ačiū už "vikšrelio" schemą 4u.gif Tikrai kur nors pritaikysiu mirksiukas.gif Ir nebijok to tiklelio, man iš pradžių irgi siaubas baubas atrodė, kažkada seniai bandžiau, nesigavo ir numečiau, o čia ėmė ir pavyko iš pirmo karto thumbup.gif

Jūs tik nerkit ir rodykitės progresą - man pamenu labai padėdavo, padarau gabaliuką, jau bloga nuo to nėrimo, viskas nebegražu atrodo, tada parodau, gaunu pagyrų, vėl ūpas pakyla stumtis toliau doh.gif  biggrin.gif

o jus tinkliuka neret ir kabinot iš gelyčiu blogosios puses? ar kiaurai per gelyte?
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 03 12, 10:44)
o jus tinkliuka neret ir kabinot iš gelyčiu blogosios puses? ar kiaurai per gelyte?

Prisismaigsčiau gėlytes prie porolono gerąja puse į apačią ir nėriau tinklelį aplink.
Va, gal aiškiau bus unsure.gif

user posted image

Kažkaip va šitą filmuką pažiūrėjau ir po jo jau "pramušė" man tinklelio nėrimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ir atnešu savo pradžią parodyti - kad nesakytumėt, kad nieko neveikiu lotuliukas.gif
Nesijuokit smarkiai, savaitgalis, svečiai, vaikai, vyras - neturiu laiko dirbt karsta.gif Plius - pirmas mano darbas vašeliu, ką jau čia kalbėt apie airišką nėrimą biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
aš irgi tyliai tyliai pradėjau nertis motyvus, man labai gražu. Bandysiu dukrytei krikšto suknelę sunarplioti. Įtariu, kad užtruksiu labai ilgai, nes pradžia man kolkas nesigauna taip kaip noriu. Noriu smulkių detalių, o man jos gaunasi didokos, na bent jau man taip atrodo, kai galvoju apie mažosios suknelę. Moteriškai suknelei būtų kaip tik, o mažytei man nelabai tinka sad.gif Gal kas turit gražių smulkių gėlyčių schemų? Labai padėtumėt. Ir dar noriu paklausti, kai nuneriate motyvą ar iškarto suslapstote siūliukus ar paskui, kai jau suneriate tinkleliu ar brydėmis? Žiūrint, panašu, kad jau viskas būna suslėpta ax.gif
Atsakyti