Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(uudraa @ 2012 03 09, 12:02)
na ir priviriau košės....viena nemiegojo..kita ardo  doh.gif

lotuliukas.gif
... trečia vos seilėm nepaspringo pamačius cool.gif biggrin.gif kitą kartą reik dėt atsargiau cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu tai reikia gi keltis vis sudėtingesnius gyvenimo uždavinius lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jei jau visiškai nebepatinka tada gal ir reikia ardyt, bet dažnai įpusėtas darbas neparodo bendro vaizdo ir gadina nuotaiką, o rezultatas būna vertas visų pastangų.
Taip kad nepulkit visko vyniot į kamuoliukus mirksiukas.gif gal dar ne taip ir blogai...
Atsakyti
MAn ir nepatiko mano darbas, nes dariau iš blogos pusės ir nemačiau kaip gaunas. O kai nuėmiau, vaizdelis man labai patiko bigsmile.gif
Rodaus kas gavosi, netvarkyta, tik nuo adatėlių nuimta. Tolimesnis likimas dar sprendžiamas biggrin.gif
user posted image*user posted image
Atsakyti
gražumėlis wub.gif Kokio čia dydžio žmogui? g.gif Tos šakelės labai gražios - gal schemą kur po ranka turi?
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Nežinau, gal metų g.gif gal mažiau g.gif

Kurių šakelių?
Lapeliai pagal šitą maždaug, su pakoregavimais:
user posted image
O gal tų suktų? Niekaipnerandu dabar schemos g.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 10, 14:51)

Super wub.gif
Atsakyti
~♥KaipTaiKaip♥~, labai panašu į maniškę mirksiukas.gif Tavo gal net gražesnė su tom šakelėm wub.gif

user posted image

Atsakyti
Kodėl tu pastebėjei, kad panaši biggrin.gif Akyse tavo vaizdas ir stovėjo, stengiausi labai, kad būtų toli nuo tavo, nu bet yra kaip yra blush2.gif

Ar lapelius tuos įkėliau?
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 10, 16:19)
Kodėl tu pastebėjei, kad panaši  biggrin.gif  Akyse tavo vaizdas ir stovėjo, stengiausi labai, kad būtų toli nuo tavo, nu bet yra kaip yra  blush2.gif

Ar lapelius tuos įkėliau?

tai man smagu, kad kažkam pasitarnavau įkvėpimo šaltiniu biggrin.gif

Lapeliai tie, ačiū 4u.gif Nors ir tie susuktukai irgi labai gražūs wub.gif Jei atrasi, įkelk ir tuos mirksiukas.gif

Man prie to viršaus gražiai žiūrėtųsi kokio plonyčio lino sijoninė dalis unsure.gif Arba tada jau visą nerk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 03 10, 13:26)
tai man smagu, kad kažkam pasitarnavau įkvėpimo šaltiniu  biggrin.gif

Lapeliai tie, ačiū 4u.gif Nors ir tie susuktukai irgi labai gražūs wub.gif Jei atrasi, įkelk ir tuos  mirksiukas.gif

Man prie to viršaus gražiai žiūrėtųsi kokio plonyčio lino sijoninė dalis unsure.gif Arba tada jau visą nerk mirksiukas.gif

Siūt nemoku schmoll.gif

Nert visą tingiu doh.gif

Pirminė idėja, mašina nubrūžint sijoną g.gif
Atsakyti
mega_shok.gif aš tai tik slėptis bėgu po pernykščiais lapais po tokių darbų mega_shok.gif Labai gražūs darbeliai wub.gif wub.gif ax.gif
Ale aš nepasiduosiu. Nu, kad ir nebus grožių grožis, ale visvien bus mano rankom padaryta karsta.gif
Atsakyti