Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Eneja @ 2012 03 08, 16:35)
Sveikutė smile.gif Ir aš "kaifavau" nerdama gėlytes, bet kai atėjo laikas jas sujungti tai prasidėjo doh.gif Nesisekė iš pradžių, ir labai lėtai ėjosi man jų jungimas, jungiau ne brydėmis, o tinkleliu, bet jau įpusėjau ir tikiuosi pasirodysiu Jums savo "šedevrą" smile.gif
O tau linkiu sėkmės ir lauksim tavojo šedevro pasirodymo drinks_cheers.gif

o as atvirsciai biggrin.gif man kaifas jungti, o jau tas gelytes ir lapeniu nerimas nebegaliu jau kaip igrises yra doh.gif
Atsakyti
Na ką, jungiuosi ir aš į tą vargstančiųjų būrelį - bandysiu sujungt savo kūrinukus karsta.gif doh.gif Jaučiu, čia kaifavimas ir baigsis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 08 kovo 2012 - 16:28
na girdziu ivairiu nuomoniu, bet...vilko pilko nebijau...na na na

tik va vienas klausimelis : kaip geriau pradet surinkinet ta pieva?
ar nuo tarkim tunikos apacios ar sono?

ot zalias miskas...sugalvojau nert...ir dar sitaip doh.gif

patikekit vaseli rankose laikiau net nepamenu kada..... blush2.gif

paciai idomu kas is to gausis...vnz...veza mirksiukas.gif

stai dar ka netycia uztikau:
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uudraa: 08 kovo 2012 - 17:32
QUOTE(uudraa @ 2012 03 08, 18:21)

ot zalias miskas...sugalvojau nert...ir dar sitaip  doh.gif

patikekit vaseli rankose laikiau net nepamenu kada..... blush2.gif

paciai idomu kas is to gausis...vnz...veza  mirksiukas.gif

ne viena čia tokia esi irnesakyk.gif Aš ir nepamenu, kada nėrus, bet dirbu, dirbu... Gal po kokio mėnesio ir išlįsiu į viešumą su dalimi kūrinio lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=uudraa,2012 03 08, 17:21]

As siame reikale irgi savamoksle blush2.gif , bet manau geriausia pradeti nuo virsaus, t.y. nuo ten kur bus "grazioji vieta" ir daryti i apacia, nes kaip rodo mano patirtis paskui "nureguliuoti" apacia bus truputi sudetinga. Pastebejau, kad tie hakelgarn siuliukai megsta trauktis, na gal netiksliai pasakiau, gal as taip standziau susiunu..., nes nuemiau abi savo sukneles dalis nuo iskarpu (buvo typ top) o kai noriu vel uzdeti, jau ir soniukuose ir apacioje vietos atsiranda, vadinasi reikes ir platinti ir ilginti... Taip pat buvo ir kai sijona dariau- viska sulyginau, pasimatavau ir ziuriu...ogi soniukai lyg ir patrumpeje, tai reikejo juos sureguliuoti verysad.gif . Cia mano patirtis wub.gif , gal jusu kitokia ir as kazka netaip darau doh.gif . Pasidalinkite... mirksiukas.gif g.gif ax.gif Ai dar- man labiausiai patinka jungti, nes matosi rezultatas thumbup.gif , as paneriu koki 30-40 gelyciu ir einu "atsipalaiduoti" , nes cia tikrasis mano pasaukimas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPE: 08 kovo 2012 - 20:25
Žinok, aš ir tą patį pastebėjau mastau.gif Tai ir galvoju - padarysiu, išskalbsiu, o jei sumažės ir nebetilpsiu? doh.gif
Atsakyti
Ne, del to buk rami:) as skalbiu, po to "pagarinu" ir puikiai telpu. Siulas "nesitraukia" o toks jausmas kaip guma, siek tiek spyruokliuoja, bet manau cia del brydziu, nes neriant kita nerini su tais siulais taip nebuna
Atsakyti
Oi, tada ramiau. Nes jau maniau, kad čia bus negerumų - kažkaip pabandžiau ir pamažėjo, tai net karšta pasidarė. Ale, jei spyruokliniu principu brydės veikia, tai gal ir viskas bus gerai karsta.gif Nes baisu nebetilpt. Ir baisu, kad vietos liks paskui - nes ėmiau pilvą mest, tai įdomu, kaip čia gausis man viskas iškart lotuliukas.gif
Atsakyti

Eina sau koks grožis wub.gif

QUOTE(...little mary... @ 2012 03 08, 21:33)
Oi, tada ramiau. Nes jau maniau, kad čia bus negerumų - kažkaip pabandžiau ir pamažėjo, tai net karšta pasidarė. Ale, jei spyruokliniu principu brydės veikia, tai gal ir viskas bus gerai karsta.gif Nes baisu nebetilpt. Ir baisu, kad vietos liks paskui - nes ėmiau pilvą mest, tai įdomu, kaip čia gausis man viskas iškart  lotuliukas.gif

Labai gerai dydis pasitaiso su lygintuvu cool.gif biggrin.gif . Tiesa, airiško dar nesu išbandžius, bet visi kiti nėriniai/mezginiai, jei reikia dar papildomai paformuot, galima tą padaryt skalbiant ir lyginant (čia priklausomai pamažint ar padidint reikia). Aišku dar labai ir nuo siūlo, rašto ir nėrimo/mezgimo būdo priklauso. Bet kažkiek tai vis tiek pasiduoda ax.gif
Atsakyti

vakar vakare šita prieš miega pažiurejau tai visa nakti nemiegojau ir nusprendžiau kad tai ka pradejau ardysiu lauk ir pradesiu iš naujo bet jau kitaip nes vaizdelis švelniai tarinat nekoks o norisi tokio "vaau" ir einu vel ieškoti nauju motyvu ir t.t. o pradžia buvo tokia kad vienos rušies gelytes jungiau tinkliuku gelytes melynos su dramblio kaulo spalvos plonesniu siuliuku... einu ardyti lauk
Atsakyti
na ir priviriau košės....viena nemiegojo..kita ardo doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
O aš toliau sau tyliai dirbsiu irnesakyk.gif
Atsakyti