Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

sveikos merginos 4u.gif
airiskame nerime esu pradinuke blush2.gif
noriu nusinert alia tunika....
siuo metu gaminu detales...vargo vakariene
jau turiu 30 "dobiliuko" lapeliu 30 penkialapiu mazu gelyciu
dabar "sedziu" ant "saulegrazu" astuonlapiu...
arteja laikas kai tuos "sedevrus" reiks sujungt...
norejau paklaust is keliu kilpeliu neriat tinkliuka...kada jis buna stabilesnis?
blush2.gif na noriu kad biski tvirtesnis nerinys butu....
Atsakyti
Brydėm labai tvirtas, net nepradėjau tinkliuko nerti, nes labai gerai tiko brydės biggrin.gif
Atsakyti
Ir as jungiu brydemis, nerinys gaunasi labai tvirtas ir dailus. Pabandykite ir Jus wub.gif
Atsakyti
O ka daryti, kad ta bryde nesisuktu? Gal per daug itempiu, ji taip kaip kirmeliukas rieciasi....
Atsakyti
Man ir sukosi pradžioje, bet kai baiginėju brydę, duriu adatą ne bet kur, o viršuj brydės to mazgelio, tada ji nesiriečia. Ir darau trumpas brydes, nes ilgos negražu blush2.gif
Atsakyti
o tas mazgelis turi likti blogojoje mezginio pusėje ar labiau šone? mastau.gif Na, jis matosi iš gerosios pusės ar turi jo nesimatyti, ta mazgelių linija?
Atsakyti
Aš nedarau mazgelių, tiesiog perkišu per keletą siūlų, kartais siūlą dar apsuku ir vėl prakišu, tikrai labai gerai laikosi be mazgiukų ir neišlenda.
Mazgelyje turiu omeny brydės tuos mazgiukus, nežinau kaip pavadint, gal kilputes ar suktukus biggrin.gif Ir virš jo duriu į detalę, bet kad nepralystų į gerąją pusę. Darau viską blogojoj, tai gerojoj lieka gražiai pakilusios gėlytės.
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės.

Seku jūsų temą gal jau koks pusmetis. Ir lenkiu savo žilą galvą prieš tokius jūsų sukurtus grožius wub.gif Fantastika. Kaupiuosi kaupiuosi kaupiuosi ir aš. Gal net ir susikaupsiu, o tada prisijungsiu prie jūsų būrio ax.gif Dabar dar kaupiu informaciją ir bandau įsivaizduot kaip tuos sujungimus daryt. Tiek brydėmis tiek tinkleliais, nu gūdi giria man kol kas kaip teisingai suformuot nėrinį airišku nėrimu g.gif Ar jūs naudojatės kokiomis iškarpomis? Tai kai jau bent teoriškai suprasiu kas kaip, tai būtinai ir pabadysiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2012 03 07, 19:00)
Sveikos mezgėjėlės.

Seku jūsų temą gal jau koks pusmetis. Ir lenkiu savo žilą galvą prieš tokius jūsų sukurtus grožius  wub.gif Fantastika. Kaupiuosi kaupiuosi kaupiuosi ir aš. Gal net ir susikaupsiu, o tada prisijungsiu prie jūsų būrio  ax.gif Dabar dar kaupiu informaciją ir bandau įsivaizduot kaip tuos sujungimus daryt. Tiek brydėmis tiek tinkleliais, nu gūdi giria man kol kas kaip teisingai suformuot nėrinį airišku nėrimu  g.gif Ar jūs naudojatės kokiomis iškarpomis?

Malonu, kad vis atsiranda bendraminciu lotuliukas.gif , mano seimoje visos moterys del tu gelyciu "jau pamiso" lotuliukas.gif ... As asmeniskai sijonukus dariau ant savo seno tvirto sijono, o dabar suknelei jau dariausi iskarpa... Dar koks pora savaiciu ir turbut parodysiu jums savo darbeli blush2.gif,dabar, manau, prasides sunkioji dalis- sonu sujungimas..., bet issukiai "mane veza", todel manau- pabaiga tikrai BUS wub.gif cool.gif O del brydziu, tai darant, puikiai pradeda matytis kaip reikia taisyklingai jas daryti..., nes vienas protingas zmogus kazkada man yra pasakes "kai dirba rankos, pradeda dirbti ir protas" doh.gif ir tai yra tiesa...
Atsakyti
jooooo...
ir aš jau sergu šia liga doh.gif
gėlukės "veža"
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 03 07, 21:43)
Malonu, kad vis atsiranda bendraminciu  lotuliukas.gif , mano seimoje visos moterys del tu gelyciu "jau pamiso"  lotuliukas.gif ... As asmeniskai sijonukus dariau ant savo seno tvirto sijono, o dabar suknelei jau dariausi iskarpa... Dar koks pora savaiciu ir turbut parodysiu jums savo darbeli blush2.gif,dabar, manau, prasides sunkioji dalis- sonu sujungimas..., bet issukiai "mane veza", todel manau- pabaiga tikrai BUS wub.gif  cool.gif O del brydziu, tai darant, puikiai pradeda matytis kaip reikia taisyklingai jas daryti..., nes vienas protingas zmogus kazkada man yra pasakes "kai dirba rankos, pradeda dirbti ir protas"  doh.gif  ir tai yra tiesa...

Bet tikrai, grožis neišpasakytas tos gėlytės wub.gif Nors labai keista, "gyvenime-buityje" niekada nesirenku raštų su gėlytėm. Per gyvenimą nesu turėjus net užuolaidų gėlėtų, mezginiai visi irgi raštais - ornamentais ar kažkuo, bet nei vieno gėlėto. Nu bet airšikas nėrimas yra kažkas TOKIO, kur net gėlytės gražu neišpasakytai lotuliukas.gif wub.gif

Labai lauksiu rezultato bigsmile.gif O man reik pribaigt savo suknelę ir čiupt airiškus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uudraa @ 2012 03 07, 21:52)
jooooo...
ir aš jau sergu šia liga  doh.gif
gėlukės "veža"

Sveikutė smile.gif Ir aš "kaifavau" nerdama gėlytes, bet kai atėjo laikas jas sujungti tai prasidėjo doh.gif Nesisekė iš pradžių, ir labai lėtai ėjosi man jų jungimas, jungiau ne brydėmis, o tinkleliu, bet jau įpusėjau ir tikiuosi pasirodysiu Jums savo "šedevrą" smile.gif
O tau linkiu sėkmės ir lauksim tavojo šedevro pasirodymo drinks_cheers.gif
Atsakyti